günaydın tubaa
bende 3gündür sabah kahvaltısı yapmıyorum tatlım
elmayla başlıyorum güne
sonra 2 saat arayla elma yiyorum
günde 3lt su içiyorum
sadece akşamalrı biraz çorba ve 2 kaşık yemek yiyorum
off inş en kısa zamanda zayıflarız yaaa
gunaydın hatunlaarrr yürüdüm geldim
bugün düne nazaran 200 mtre az yürüyebildim kısçem durmadı ancak 3.5 oysaki hergun 100 metre artırmayı dşünüyordum
ayy cumayada çok az kaldı ilk elmamı yiyorum 3 bardak su içtim biri elma sirkeli [/QUOTEgünaydın cnm hoşgeldin sabah güne iyi başlamışsın çok güzel hep böyle devam edersin inşallah.benimde elmam bitmişti sabah markete gittim aldım ama ekşi deilmiş tatlıda deil ama ikisinin arasında bi tatdı var.acaba yesem yine etki edermi ki CADIARZU
saol canm hoş buldumgunaydın hatunlaarrr yürüdüm geldim
bugün düne nazaran 200 mtre az yürüyebildim kısçem durmadı ancak 3.5 oysaki hergun 100 metre artırmayı dşünüyordum
ayy cumayada çok az kaldı ilk elmamı yiyorum 3 bardak su içtim biri elma sirkeli [/QUOTEgünaydın cnm hoşgeldin sabah güne iyi başlamışsın çok güzel hep böyle devam edersin inşallah.benimde elmam bitmişti sabah markete gittim aldım ama ekşi deilmiş tatlıda deil ama ikisinin arasında bi tatdı var.acaba yesem yine etki edermi ki CADIARZU
umran tatlı elmayla yapıyor elmanın her çeşidi en az kalorli meyve ama yeşil ekşi elmanın yg yakma özelliğide var canım yeşilse ye sen
ben hafta snu hep kaçamak yaptım canım pazartesiden beri yapıyorum sayılırgünaydın kızlar bende elma sirkeli suyumu içtim spor yapamıycam bugün regliyim ağrım var.siz kaç gündür yapıyosunuz bunu ben pazar başladımda.cuma tartılıcakmışız.bizim yurttada yok tartılcağım bişey.eczaneye gidicem artık
arkadaslar sevındırık oldum nedenıde 1 kg daha verdığimde artık normal kg sınıfında olucam fazla kg değil bsrnzm canım bazen oyle olabılıyo uzulme sonra kasam uzerı bı daha yaparsın akşama doğru yapıldığında spor dağa fazla cal yakıyomsusun
süpersin süperrr ohhh sen normale ulaştn
akşam eşim erken gelirse kısçeme o bakıyor canım bende o arada yürürüm biraz daha
ben elma aldımda çok ekşi deil az önce aldım iş yerimdeyim çıkamıyorum da sürekli yine kilo vermemi sağlar mı
kıııss umranım bir parça çokolat bile fazlatoffy kızarım ama kaçamk yok tamam şekerin düşer yersin ama az ye bir parça çikolata yeter abartmaaa
ya kızlar benim feci derecede midem bulanıyor ya, sizdede oldumu bu hiç
benimklerde çok ekşi değil canım mayhoş bir tadı var diyeti tam uygularsan bence saglar
işallah canım sağlımızdan olamayalımda sporla desteklıyınce kacamaklar da masum oluyo kaçamaklardan kastım 1 kaç kaşık yemek tansiyonumuz düşmesin senin boy kg kaç
ben 2 elmamı bitirdim
3. bir saat sonra yiyecem
2ilt suyuma başladım bile
tatlım suyu hızlı içiyorsun gibi geldi bana akşama kadar 4 5 litreyi bulmasın bu hızla
fazlasıda böbreklere zarara.s gerçi bende biran önce bitsin su faaslı diye sabahtan içiyorum
ama dun 3 litreyide geçtim normalde susamayn ben akşama kadar hep susadım
gecede çok susadım içmedim böbreklerime bişey olmasın abarrttım diyeDD
aayyy bi gidemedim haaa kalkıyorum tammm
tatlım kilo 80
boy 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?