Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım elmalarımı yanıma aldım
şimdi kızımın kahvaltısını yaptırıp gelicem

işallah canım sağlımızdan olamayalımda sporla desteklıyınce kacamaklar da masum oluyo kaçamaklardan kastım 1 kaç kaşık yemek tansiyonumuz düşmesin senin boy kg kaç

gunaydın hatunlaarrr yürüdüm geldim
bugün düne nazaran 200 mtre az yürüyebildim kısçem durmadı ancak 3.5 oysaki hergun 100 metre artırmayı dşünüyordum
ayy cumayada çok az kaldı ilk elmamı yiyorum 3 bardak su içtim biri elma sirkeli

günaydın kızlar bende elma sirkeli suyumu içtim spor yapamıycam bugün regliyim ağrım var.siz kaç gündür yapıyosunuz bunu ben pazar başladımda.cuma tartılıcakmışız.bizim yurttada yok tartılcağım bişey.eczaneye gidicem artık

arkadaslar sevındırık oldum nedenıde 1 kg daha verdığimde artık normal kg sınıfında olucam fazla kg değil bsrnzm canım bazen oyle olabılıyo uzulme sonra kasam uzerı bı daha yaparsın akşama doğru yapıldığında spor dağa fazla cal yakıyomsusun

ben elma aldımda çok ekşi deil az önce aldım iş yerimdeyim çıkamıyorum da sürekli yine kilo vermemi sağlar mı

toffy kızarım ama kaçamk yok tamam şekerin düşer yersin ama az ye bir parça çikolata yeter abartmaaa
kıııss umranım bir parça çokolat bile fazla dr gürkan kubilay dediki geçen
kendinizi kan şekerim düştü diye kandırmayın bir iki kraker bile yeter kan şekerini düzenlemeye dedi kaydirigubbakcemile3yerimseniben

ya kızlar benim feci derecede midem bulanıyor ya, sizdede oldumu bu hiç

canım gunaydın bende hiç olmadı bulantı başka bişey olmasın
biraz mideni bastırıcak tuzlu bişeyler ye istersen

kızlar ben gidicem evi topluyim siliyim süpüriyim akşam yemeginide gündüzden yapıyım
kısçemide yıkıycam bugün oyyyy kıyamet kopacak yine adını sudeniz koydum yinede sevmedi gitti suyu
aralarda bakarım ben kaçamak yapmayın yakalarım

ben 2 elmamı bitirdim
3. bir saat sonra yiyecem
2ilt suyuma başladım bile

tatlım suyu hızlı içiyorsun gibi geldi bana akşama kadar 4 5 litreyi bulmasın bu hızla
fazlasıda böbreklere zarara.s gerçi bende biran önce bitsin su faaslı diye sabahtan içiyorum
ama dun 3 litreyide geçtim normalde susamayn ben akşama kadar hep susadım
gecede çok susadım içmedim böbreklerime bişey olmasın abarrttım diye DD
aayyy bi gidemedim haaa kalkıyorum tammm

heheheheh evet haklısın ama nedense biran önce bitsin istiyorum ama akşama kadar tamamlıyorum merak etme sen
o dengeyi kurmaya çalışıyorum
bide tr ile aramızda 2 saat fark var canım
yani şuan burda saat 13:23
o yüzden akşama kadar 3lt bitiriyorum

kızlar bende kahvaltıda 2 dilm kepek ekmeği 1 dilim light peynir 2 tane zeytin yedim bide anneciğim dün ıspanak yapıp göndermiş kargoyla:)) ondan yedim yazık olmasın akşam yemiyorum bari sabah yiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…