Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın fıstıklar dun kendımı odulendırdım ya canım hıc bısey ıstemıyo ve tok olunca spor yapasın bıle gelmıyo sabah mavı yesıl bıskuvı ve elma yıcegım. bıde yıne orguye sardım ya

günaydın tubaa
bende 3gündür sabah kahvaltısı yapmıyorum tatlım
elmayla başlıyorum güne
sonra 2 saat arayla elma yiyorum
günde 3lt su içiyorum
sadece akşamalrı biraz çorba ve 2 kaşık yemek yiyorum
off inş en kısa zamanda zayıflarız yaaa

günaydıın canıımm, bugüün güne yedide başladıımm, bir galete yedim, bir saat spor yaptıım şimdide yeşilçayımı içiyoruuummm kızlaaarr, sporla başlayınca güne insan kendini zinde hissediyoorrkaydirigubbakcemile2

kızlar bu arada bir tavsiyede bulunayım iki gündür diyet günlüğü tutuyorum, çok faydasını gördüm, ben ne yediğimi unutan biriyim, dünmüydü bugün müydü düşünmek yerine açıp günlüğüme bakıyorum, spor etkinliklerimide yazıyorum, birde ortalama ne kadar kalori aldığımı yazıyorum

DiLeMmM günaydın tatlım
çok güzel başlamışsın güne
hadi bakalım cumaya az kaldı
ayy çok merak ediyorum herkes kaç kilo verdi acaba

günaydın kızlar burcu yazdıklarını okudum tebrik ederim canım maaşallah sübanallah darısı başımıza canım:)

tatlım benim çok çok teşekkürederim
ama sizlerde süpersiniz erkenden kalkıyorsunuz maşallah sizede
hadi bakalım verelim hep beraber şu kiloları
ben 3 gündür acayip diyet modundayım
akşama kadar elma yiyorum
akşam olunca biraz salata 2 kaşık yemek falan yiyorum
biliyorum elma diyetinde sadece sabah kahvaltısı ve gün boyunca elma yemek var
ama ben biraz değiştirdim
biliyormusun akşam yediğim o 2 kaşık yemeği bile kaçamaktan sayıyorum ve üzülüyorum
ama onuda yemesem tansiyonum düşüyo azıcık başım dönüyoo ne yapim artık okadarcıkta olsun dimi ama:)

dün tüm gün temizlik yaptığım için evimde tertemiz
ohh bugün hep sizlerleyim
zaten bişeylerle meşgul olunca insanın canı yemek yemek istemiyo

ye ye canım ye okadardan bişey olmaz abartmadıktan sonra ama ekmek yemezsen daha iyi olur bende akşamları koca bi tabak salataya lor peynir koyuyorum yağ koymuyorum öyle onu yiyorum bende çok hevesliyim 66 olsam bari 1 kilo versem yeter geçen cuma 67 dim

verirsin umrancım hiç dert etme
hatta bence vermişsindir bile
hem cumaya 2 gün var daha
ee bide ne güzel oruç tutuyorsun
off benimde borçlarım var bende tutsam iyi olacak

tut ya sende çıksın aradan rejimi etkilemiyor sahurda normal sizin gibi kahvaltı ediyorum akşam salata yiyorum verirmiyim vermişmiyimdir bilmem ama almam bu şekilde yiyerek

cnmlarım nasılsınız ben diyete hiç uyamadım ya regli olcam bu hafta bir iştahım açıldı anlatamam sürekli cnm bişeyler istiyor tatlı yemek istiyorum cumayada az kaldı bu hafta kilo veremedim elmamda kalmamış zaten gidip birazdan elma aliyim bari:umursamaz:

verirsin canım eminim ki en az bir kilo, zaten normal olan da hafta da bir kilo, fazlasını bonus saymamız lazım, ancak ozaman mutlu oluruz çok daha fazlaa

verirsin canım kaçarı yok, ama akşam olabildiğine karbonhidratlardan uzak durmak lazım, onun dışınsa sebze yemek çok etkilemez kilo vermeyi, inş veririz bende en son 63tüm çok merak ediyorum cumaya kaç olacağımı

dilemm 61 olmuşsundur sen şimdi cumaya en az 61 bence darısı başıma bende 61 olcakmıyım yaaa((

inş canım ama sanmıyorum ya, durdu gibi kilo vermem öyle hissediyor gibiyim. Olacaksın inş canım, gayet az yiyorsun oruç tutmana rağmen , inş hepimiz formumuza kavuşacağıız, sende cumaya en az 65 i göreceksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…