Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar size kolay gelsn aman tikkat edin kendinize özellikle gülüm sen bidakine iyleşmiş görcem seni ona göre hadi cok öptüm sizi :dance:

kizlar cok saolun gecmis olsun dilekleriniz icin
gülcüm cok gecmis olsun ya yavrum dikat emi kendinee

saol tatlım dikkat ediyorum cnm inşllh daha ii olucam elimden geleni yapıyorum vall bugün oturdum bu bile benim için çok güzel bişey inn 5gündür yatmaktan heryerim agrıdı neyse canım kocaman öptüm sende kendine ve bebişini ii bakallha emenet olunopuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar,Birşey soracağım,elmeyı arttırarak yiyorsunuz sanırım,
Ben hergün aynı saatlerde 5 tane yiyorum,bir farkı olur mu?

çok geçmiş olsun canım ya, çok meraklandırdın bizi, Allah acil şifalar versinn tez zamanda inşşopuyorumnanaktan

kızlar size kolay gelsn aman tikkat edin kendinize özellikle gülüm sen bidakine iyleşmiş görcem seni ona göre hadi cok öptüm sizi :dance:

çok geşmiş olsun şehnazcım ya Allah şifalar versin, vitaminsiz bırakma kendini dikkat et önce sağlıkopuyorumnanaktan

kızlar ben bugün, kahvaltı yapmadımm, öğlen biraz patates salatası

yedim arkadaş yapmış getirmiş reddedemedim, bir kupada çabuk çorba içtim, dört gibide bir simt

yedimm çok canım çekti engel olamadım ama spor yapacağım inş farkı kapatacağıım, yarını iple

çekiyorum kaç çıkacağıız acabaaaakannehir

ben değilim ama kuzum dün tartıldım biliyosun tokta olsam sonuçta ençok yarım kilo fark eder demekkii ben hala 67 yim verememişim almıyımda boşver:)) sen ne hissediyosun fark varmı?

yok be canım hiçbi fark yok bende senn gibi bu hafta bi kere akşam tartıldım 65.300 cıktı işte tokluk payıda 300 dersek bende hala 65 im ne 65 miş anlamadım vala bi inemıo asağı doru sinir oluorum suan acaip açım ama yemicem inat ettim ya 64ü görsem bile cok iii gelcek işte o zamn heh zayflıorum işte dicem cünkü ben senelerdir 65inaltına inemedm bitürlü :1no2:

iyi akşamlar elma güzelleri ben bidaha giremmartık ilaçlarımı içip uyumaya gidiyorm hadi by by öpüldünüz hepiniz

canımın içi sen su 65 rakamını aklından çıkar önce görceksin bak nasıl düşüyor kilon 60 anlaştıkmı bacım 65 i görme ve lütfen dk başida tartılma bak beni kızdırıyosun artıkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…