kızlar size kolay gelsn aman tikkat edin kendinize özellikle gülüm sen bidakine iyleşmiş görcem seni ona göre hadi cok öptüm sizi :dance:
kizlar cok saolun gecmis olsun dilekleriniz icin
gülcüm cok gecmis olsun ya yavrum dikat emi kendinee
günaydın elma güzellerim ben giremedim nete çok rahatsızklandım malum bi meşur bir gribimiz var ya dr evde ıstiraat verdi dinlenmek zorundaydım o gribin ateş hariç bütün belirtelini 5 gündür tasıyorum zaten yataktan kalkamadım.bilg. odasıda çok soğuk 1dk bile acamadım kusura bakmayın merak etdirdim sizi ama diyetimi bırakmadım sayılır arada elma ve her 2saatde mandalin portakal suyu içtim taze sıkım inşallh ilaçlar ve serum kilo aldırmaz
kızlar size kolay gelsn aman tikkat edin kendinize özellikle gülüm sen bidakine iyleşmiş görcem seni ona göre hadi cok öptüm sizi :dance:
Selam arkadaşlar,Birşey soracağım,elmeyı arttırarak yiyorsunuz sanırım,
Ben hergün aynı saatlerde 5 tane yiyorum,bir farkı olur mu?
çok geçmiş olsun canım ya, çok meraklandırdın bizi, Allah acil şifalar versinn tez zamanda inşşopuyorumnanaktan
yok be canım hiçbi fark yok bende senn gibi bu hafta bi kere akşam tartıldım 65.300 cıktı işte tokluk payıda 300 dersek bende hala 65 im ne 65 miş anlamadım vala bi inemıo asağı doru sinir oluorum suan acaip açım ama yemicem inat ettim ya 64ü görsem bile cok iii gelcek işte o zamn heh zayflıorum işte dicem cünkü ben senelerdir 65inaltına inemedm bitürlü :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?