Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hayir canim abartmis degilsin,yiyebilirsin a.s

tıcher eklemeyı ögretirmısınızkafamçokkarıştı

Bu siteye girip kendine bir cizelge alabilirsin canim...

Weight Loss - Diet Ticker

Buradan da nasil alacagini acikliyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

alinda valla cok guzel vermıssın yaa ben 9 kıloyu bır ayda versem saka gıbı olur herhalde aylardır kaldı ustumde bı kılo asagı bıle ınmıyor :)

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz başarılarr...
bugun kacama yapmadım oglen 2 adet dıyet bıskuvı spor yapıyom oda olsun dımı aksamda 2 havuc yedım yeşil elma karaborsa oldu yarınıda yetsin diyeama ayıptır solemesı ekmek yapma makınesı aldım suan yoguryo elımden geldıgınce bakmıcam tadına

arkadaslar bende zayıflamak ıetıyorum ben 86 dan 65 se dustum 2yıl ıcınde kendı cabalarımla su an 72 yım tekrar eskı kıloma ınmek ıstıyorum.kahvaltı ve elmamı gunde 1 kılomu yıcem.aksam yemegı yokmu

Son düzenleme:
ooo bugün bayagi bir sessiz burasi, gittim geldim kimsecikler yok :sm_confused: Abimin dogum günüydü bugün, aksam ordaydim, malesef kacamak yaptim bugün ilk defa :sinifsinif:
Fakat simdi kalkip leslie ile yürüyüs yapacam :kedi:

hosgeldin zren aramiza a.s. evet kahvalti ve sadece elma yiyorsun...yani sira yesil cay ve 3 lt. Su iciliyor ... Fakat normal kahvalti yapmyiorsun, 2 tost ekmegi, light peynir, 2-4 zeytin, mevsimine göre domates salatalik ben havuc yiyorum mesela , sana kalmis orasi artik...Yesil Elma ne kadar yiyebiliyorsan !
Arzuladigin kilona ulasirsin insallah :lepi:

Gunaydın arkadaslar :)zayıflıyorum tbr ederım cnm.
ya ben 3 te yatıyorum aksamları sabahlarıda dogal olarak en erken 11 de kalkıyorum bugun 8 de ayaktayım aclıktan ols agerek heheheheh :)))
bırsey sormak ıstıyorum cok kısa surede bu kadar cbk kılo veren arkadaslarım goruntude buyuk bı degısıklık olması lasım oluyormu ?
mesala benım bugun ıkıncı gunum gunde bır kılo verenler var ama bende hıc degısıklık yok

günaydınnnnn kızlar:)))

bende bugün aldım yeşil çayımı, yeşil elmamı ve başladım.. birde bunu deneyeyim bakalım.. inş. düğüne kadar verebilirim...
bu arada listeye yazılacaksa benim kilom 79,2(, hedefimde 57...

günaydın arkadaşlar dün akşamki ekmeğe dayan 1 cımcık aldım :) koku dayanılmazdı mutfaktan kactım ha gayret yılbasına kaldı
9 gün 4 kg umarım veririm.

slm kıslar nerdeyse günlerdir bu topigi okuyorum gerci itiraf etmeliiym ki hepsini okuyamdım bu sabah itibaryle bnde basladım diyete insl faydasını görürüm beni listeye eklmeyi unutmayın. hepinize saglıklı ve kalıcı kilo vermeler opuyorumnanaktan

bu sefer kesin başlıyorummmm.. hep kaçamak,hep kaçamak..nereye kadar yaa..çırpı gibiydim,balık etli olmuşum..ama hala benden güzeli,benden seksisi yok..kilomdan kaçınca kurtulcam ya.. evettt başlıyorum...75 kilodan 55 kiloya düşüyorum..şuan ki tek hedefim bu..3-5 kilo vereyim bana yeter diyenlerden değilim ben..en acilinden tam tamına 20 kilo vermem gerek..ve sanırım bir tek bu diyetle başarabilirim bunu... ya allah bismillah..

merhaba kızlar :) aşure günü yok vs diye bir sürü baskı ve ben daha bugün basladım diyete.. insallah bi sonuc alırım

Harika dogrusu, bol sans sana canim hihoyyyt

Günaydin boncukcum, bende yeni kalktim saat 11 kaydirigubbakcemile3 ilk isim pc yi acmak oluyor zati, ehh 1 saat sonracikta kahvalticigi yaparim zemuszemus
valla canim bende öyle ahim sahim görüntü degisimi olmadi, fakat kendim hissediyorum göbegim ve karnim azaldi, kendimi daha bir hafif hissediyorum zemuszemus bana göre bu harika hihoyyyt

Günaydin gülsünn hosgeldin aramiza Canim a.s. insallah ulasirsin istedigin kilona yerimseniben

günaydın arkadaşlar dün akşamki ekmeğe dayan 1 cımcık aldım :) koku dayanılmazdı mutfaktan kactım ha gayret yılbasına kaldı
9 gün 4 kg umarım veririm.

tugbacim günaydin ohh afiyet olsun kaydirigubbakcemile3 yilbasina kadar cok var daha var, verirsin canim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…