hoşbuldum arkadaslar tşk ederım :)
ya ben bugun basladım ama sanırım bıraz abarttım normalde hıc acıkmam gun boyu yemeden bıle durubılırım ama psıkolojık olsa gerek kahvaltımdan sonra saat 5.30 ve ben altı elma yedım
neyse yarın 5 e ındırcem ve aksam 8 e kadar yayıcam ıns :)
tıcher eklemeyı ögretirmısınızkafamçokkarıştı
alinda valla cok guzel vermıssın yaa ben 9 kıloyu bır ayda versem saka gıbı olur herhalde aylardır kaldı ustumde bı kılo asagı bıle ınmıyor :)
selam arklar....nerdeyse tüm yazilanlari okudum diyebilirim :)...sonunda üye olup bu diyete baslamaya karar verdim)...
arkadaslar bende zayıflamak ıetıyorum ben 86 dan 65 se dustum 2yıl ıcınde kendı cabalarımla su an 72 yım tekrar eskı kıloma ınmek ıstıyorum.kahvaltı ve elmamı gunde 1 kılomu yıcem.aksam yemegı yokmu
Canim ben cizelge falan yapamadim ama bugün dördüncü gününüm suana kadar toplamda 2 kilo 800 gram gitti harika bisey ben troit hastasiyim zor kilo veririm aslinda bakalim cumaya kagar ne kadar gidecek sonrada baska bir diyete gececegim.Hepinize cok tesekkur ediyorum.
Gunaydın arkadaslar :)zayıflıyorum tbr ederım cnm.
ya ben 3 te yatıyorum aksamları sabahlarıda dogal olarak en erken 11 de kalkıyorum bugun 8 de ayaktayım aclıktan ols agerek heheheheh :)))
bırsey sormak ıstıyorum cok kısa surede bu kadar cbk kılo veren arkadaslarım goruntude buyuk bı degısıklık olması lasım oluyormu ?
mesala benım bugun ıkıncı gunum gunde bır kılo verenler var ama bende hıc degısıklık yok
günaydınnnnn kızlar:)))
bende bugün aldım yeşil çayımı, yeşil elmamı ve başladım.. birde bunu deneyeyim bakalım.. inş. düğüne kadar verebilirim...
bu arada listeye yazılacaksa benim kilom 79,2(, hedefimde 57...
günaydın arkadaşlar dün akşamki ekmeğe dayan 1 cımcık aldım :) koku dayanılmazdı mutfaktan kactım ha gayret yılbasına kaldı
9 gün 4 kg umarım veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?