kıslar 2 gün olmasına ragmen resmen elma dilimleri agzımda büyüyor ne kadr daha elma yiyebilcegimi bilmiyorummafoldumben resmen en sevdgigim ögün kahvaltıdaki kepekli ekmegim olduuzun süre devm eden ark destegini bekliyoruzm. haa bide tartım hassas olmadgı için tartılamıyorum gerci daha erken ama...
Canim istedigin kadar yiyebilirsin, canin ne zaman cektiginde yada aclik hissettiginde. Elmayi sevmiyorsan sayet, o zaman senin icin bu diyet cok zor olur derim CADIARZU
Yok tartilma sen, cuma dan cumaya, hem merak insani daha cok gaza getiroyr kaydirigubbakcemile3
ya benden rahati yok herhalde, ne koca ne cocuk kaydirigubbakcemile3 elma yedim ,yesil cay icicektim bende a.s buyurun ayol sizden kiymetlimiohh sicak sicak zemuszemus
ay kızlar sohbete daldım kocişin dersini unuttum giremedim
hocada girişi kapatmış off giremiyırum
alindacım o diyeti benim bir arkadaşım yapmıştı 3 gunde 3 kilo verdi sonra 5 günde 5 kilo aldı
belki bünyeden bünyeye değişir ama o eti çok sevdigi için 3 5 ögün yer eti
ben hiç svmiyorum balık ve köfteyi seviyorum sadece oyüzden denemedim hhiç
ay kızlar sohbete daldım kocişin dersini unuttum giremedim
hocada girişi kapatmış off giremiyırum
aksine yeşil elmayı cok seviyorum aclıkta hisstmiyorum koly koly yeşil çay ve su içtigim içim için sadece sadece elmayla devm edemeyecegim konsunda endişeliyim cok sükür 2 gündr kacamak dahi yapmadım ama yaa hayır diyemecegim bir an gelirse
aksine yeşil elmayı cok seviyorum aclıkta hisstmiyorum koly koly yeşil çay ve su içtigim içim için sadece sadece elmayla devm edemeyecegim konsunda endişeliyim cok sükür 2 gündr kacamak dahi yapmadım ama yaa hayır diyemecegim bir an gelirse
eyvahklava: valla büşra kacacın senibizden kıskanmaya başlarsa şaşırma yakında üye olup gelirse hiçşaşmam kocandan çok bizimlesinkaydirigubbakcemile3:roflol:
canım yapamıcamdediğin anda biz devreye gireriz gaza getiririz kilo vermeden burda gitmek yok anlaşıldımı cnmlmaz:kaydirigubbakcemile3
ama napıyım canım yaaa kendi girmiyo derslerine hep ben giriyorum artık unutuyorum vallaaaa kendi dersim olsa bukadar ugrşmamDDDD :sm_cool:
Aynen bende yesil elmayi cok severim, daha 2. günün canim, birsey olacagini sanmiyorum :1closedeyes: 13. günüm bugün 1 gün haric diger 12 gün hic kacamak yapmadim ve hic bir rahatsizlik filan gecirmedim duymadim zemuszemus Insallah canim rahat bir diyet olur senin icinde...[/
haklısn henüz yolun basındayım alısırım sanırım bi kac gün sonra. hepimize rabbim bu yolda sabır ve kolylık versin :Saruboceq:
Aynen bende yesil elmayi cok severim, daha 2. günün canim, birsey olacagini sanmiyorum :1closedeyes: 13. günüm bugün 1 gün haric diger 12 gün hic kacamak yapmadim ve hic bir rahatsizlik filan gecirmedim duymadim zemuszemus Insallah canim rahat bir diyet olur senin icinde...[/
haklısn henüz yolun basındayım alısırım sanırım bi kac gün sonra. hepimize rabbim bu yolda sabır ve kolylık versin :Saruboceq:
Sagol canm hepimize güc ve sabir versin :Saruboceq:
kızlar kimse yok muuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?