Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yesin onlar yarım ekmegi şişsinler öff bende ekmek arası yemeyi özledim haaa
kızlar ben yarından itibaren diyete başlıycam ama elma diyeti değil direk çok elma yemekten çok sıkıldım
ama yine az kahvaltı aralarda elma çorba salata sebze öyle yapıcam artık sonraki hafta yine elma dyeti yaparım

büşra babamda kızım bende rejim yapıcam dedi kilo vericekmiş kahveden geldi yemek hazırlıycaktım yemedi neyse gece oldu yattık bi baktım mutfakta kedi var tıkır tıkır girmiş yiyo napıyon baba dedim:))))))

evet iyi yapıyosun döndüre döndüre yap hep aynı yeme bende dün bozdum yaa işyerinde bana börek ayırmışlar ısıtmışlar tatlı çorba falanda vardı yemiycem diyemedim malesef ama birkere bişey olmaz diye teselli ettim kendimi

psikolojik baskı yapma kız adamaaaa
arada bir kendini ödüllendir canım yoksa bıkarsın valla diyetten

birazda öyle yap çünkü sıkılıyor insan elma görmek bile istemiyo

:roflol::roflol::roflol:

ya aslında arada değiştirmek lazım rejimi hep aynı olmaz ben şimdi elma diyeti yapmadım oruçluydum orucum bitsin direk elmaya başlıycam

genelde elma diyeti yaptım uydum ama arada kaçamak yaptım az az tabi hiç abartmadım havalar düzgünken günde 1 saat yürüyodum oda etkili oldu ama artk soğuk yapamıyorum yapsam süper olur elmadan sıkıldım bir ara öğlen çorba salata yedim sonra yine elmaya döndüm

aynen umrancım benim genel hatam katı diyetlere baglı kalmaya çalışırken birden patlama noktasına gelip yemeklere saldırmak oluyor arada bir değiştirmek hafif hafif herşeyden tatmakta iyi geliyor

kesinlikle katılıyorum kızlar hep aynı diyet sıkabilir insanı arada dğiştirmek lazım hem metabolizma şaşırır hem de damak tadımız değişir yoksa bıkar insan aynı şeyi yemektenkaydirigubbakcemile5

ee öyle yap sende artık canım arada bi yaparsın elmayı bir hafta kadar ben bide ayranlı çorba içiyolarmış 2 gün onu deniycem orucum bitsin onu yapar sonra hemen elmaya zıplarım diyorum

elma diyetine bende başladım bugün... elma sandoloz tabletimide almaya devam ediyorum ama.... bide beşi biyerde çayımı içiyorum yaşayacakmıyım :))) ah bide şu sigarayı bırakabilsem

Slm.. :) ben geldim yoğun bir ders döneminden sonra biraz rahatlayınca aranıza daldım :) nasıl gıdyor bakalım dıyetlerınız benım ıkı haftadır durdu cunkı tatıldeydım tekrar bassladım elma ve corba dıyetıe bugun ıtıbaarı ıle tam 43 kılo verdım cogu gıttı azı kaldı resımlerımıde yayınlyacagımm gozlerınıze ınanamayackasınız en guzeldıe artık resım cekılırken kocamn degılde kucuk cıkmak seker cıkmak :) herkesı opuyorum arkadaslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…