alindacım merhaba
bişey yok.elma diyetini merak edenlerdenim.tabi burdaki yazıların tümünü okuyamadım.bende yapmayı düşünüyorum.ardarda doğum yapınca vermem gereken 20 kg var.ama ne kadar zamanda verebilirim bilmiyorum.
alindacım
pkei bu diyeti yaptım diyelim ve istediğim kg ya ulaştım ya sonra daha fazla geri alırsam diye korkyorum.bununla ilgili bir bilgin var mı
neyse bakalım hele bir kg verelimde.ben yılbaşından sonra başlamayı düşünüyorum aslında.elmayı hiç eksik etmezsek olur sanırım.tai bu kadar yoğun değil ama...ne bileyim yemeklerden önce yersek en azından iştahımızı bastırırız öyle değil mi.sen nekadar zamanda ne kadar kg verdin alinda
selaam elma güzelleriii, ikigündür annemlerdeydim hiç kaçamak yapmadım bademleri
saymazsak kaydirigubbakcemile3Alinda süpersin maşaallah ya,
ben tamamıyla hiç uymadım ama hergün mutlaka tükettim ,
yeni yeni sporada başladım bakalım iyi neticeler alırız inş.
sağolsun büşra nivea body ye sebep oldu süper bir spor programı herkese tavsiye ederim feci çalıştırıyor metabolizmayı
selaam elma güzelleriii, ikigündür annemlerdeydim hiç kaçamak yapmadım bademleri
saymazsak kaydirigubbakcemile3Alinda süpersin maşaallah ya,
ben tamamıyla hiç uymadım ama hergün mutlaka tükettim ,
yeni yeni sporada başladım bakalım iyi neticeler alırız inş.
sağolsun büşra nivea body ye sebep oldu süper bir spor programı herkese tavsiye ederim feci çalıştırıyor metabolizmayı
canım nivea body derken neyi kastettin[/QUOTE
nive body ile dinamik sabahlar diye bir spor vcdsi var canım , googlede arat istersen , ben netten indirdimm
selam dilemcim hosgeldin opuyorumnanaktan Tesekkür ederim, dur daha basindayim, görecez bu hafta :1rolleyes: Arkadasim diyor ki, baslarda hizli verilyior kilo ama sonradan yavasliyor benneyaptımki umarim öyle olmaz.
Nivea body duymadim, nedir ki o ? Merak ettim bak CADIARZU Denemek isterim bende.
alindacım
çok sordum ama kusura bakma canım.ne kadar süre yürüyorsun,mekik falan mı çekiyorsun
nive body ile dinamik sabahlar diye bir spor vcdsi var canım , googlede arat istersen , ben netten indirdimm
bitli papatya hosgeldın
kılo verdıkten sonra bır kac ay elma degılde normal yollardan ekmeksız hamur ıslerı olmadan dıkkat ederek beslenır kılonu korursan tekrar almaz aksıne o kılonu sabıtlemıs olursun.zaten hatalırımız hep bu yuzden kılo verdım dıyıp eskısı gıbı yemeye baslayınca tabıkı alırız o kıloyu sabıtlememız lazım yanı korkma basla sen gerısı gelır nasıl olsa
olsun canım , dursa bile bir hafta veya ongün duruyor en fazla sonra dökülüyor yine kilolarr kaydirigubbakcemile3 maşaallah, hedefimize tez zamanda ulaşırız inş nive body ile dinamik sabahlar diye bir spor vcdsi var canım , googlede arat istersen , ben netten indirdimm
ay aman öyle deme :sinifsinif: Bu kadar ugrasip 1-2 hafta sonra tekrardan almak istemem kilo...o yüzden boncugunda dedigi gibi yememize dikkat etmemiz gerekecek...
Hemen bakayim canim , simdi leslie ablamla yürücektim, hemen bulursam nette bunu yaparim kaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlar kızlarrr buqun 3.gunum ve cok sukur kacamaksız bugunude atllattım hatta kendımı harıka hıssedıyorum hafıflemıs gıbıyım :)))
yanlız ben suyu cok ıcıyorum fasla su ıyı degıl derler 3 ınsem ıyı olcak
sultan bırsey olmaz ıkı gunu atlattıysan gerısı gelır acıktıkca bura gır hemen unutursun aclıgını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?