Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Denemesi bedava canim, aramiza hosgeldin kaydirigubbakcemile5 Diyete uyarsan kisa sürede verebilirsin ! $ok diyet oluyor bir nevu bu birazda :jeyyar:

Elma sirkesiyle zayıflamak aslında sanıldığı kadar zor değil.Başarı hikayeleri de bu tezi destekler nitelikte.Okuduğunuzda hak vereceksiniz !

Milletvekili olarak meclise girdiğinde 130 kilo olan Türker, 1 Mart 2000′de uygulamaya başladığı diyet ve sporla şu ana kadar 25 kilo verdi. 25 kilo daha vererek dört – beş ayda 80 kiloya inmeyi hedefleyen Türker’in Kızılcahamam’daki Patalya Otel’in fitness merkezi gözetiminde izlediği zayıflama programının başlangıcında, pasif jimnastik ile karın ve göbek bölgesinde yerleşen yağlar harekete geçirildi.

Uyguladığı diyet ve fitness merkezinde yaptığı sporla yağlar hızla erimeye başladı.
Türker, sabah kahvaltıdan önce büyük bir bardak sıcak su, bir çorba kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı baldan oluşan sihirli formülü içtikten sonra, gün boyunca ekşi yeşil elma ile karnını doyuruyor. Kendisini halsiz hissettiğinde de bir demet maydanozu ince ince kıyıp, limon sıkarak yiyor.
Türker, milletvekili olduğu için katılmak zorunda olduğu davet ve resepsiyonlarda ızgara balık veya tavuk dışında hiçbir şeye elini sürmüyor. Proteine ihtiyaç duyduğunu hissettiğinde light yoğurt veya diyet ton balığı yiyor. Çay ve kahveyi tamamen kesen Türker, gün boyunca bitki çayı içiyor. Çok kilo verdiği için zayıflayan sinirlerini yatıştırmak için genellikle papatya çayını tercih ediyor. Zayıflamadan önce 62 beden giyen Türker’e artık 58 beden bol geliyor.

alindacım
pkei bu diyeti yaptım diyelim ve istediğim kg ya ulaştım ya sonra daha fazla geri alırsam diye korkyorum.bununla ilgili bir bilgin var mı

alindacım
pkei bu diyeti yaptım diyelim ve istediğim kg ya ulaştım ya sonra daha fazla geri alırsam diye korkyorum.bununla ilgili bir bilgin var mı

Sanirim oda insanindan insanina degisebiliyordur . Sahsen bende bilmiyorum, verirsem kilo, tekrardan alirmiyim acaba diye düsünmüyor degilim. Dikkat etmezsen eminim alinir...

neyse bakalım hele bir kg verelimde.ben yılbaşından sonra başlamayı düşünüyorum aslında.elmayı hiç eksik etmezsek olur sanırım.tai bu kadar yoğun değil ama...ne bileyim yemeklerden önce yersek en azından iştahımızı bastırırız öyle değil mi.sen nekadar zamanda ne kadar kg verdin alinda

Bugün benim 13. günüm canim,kahvaltida 2 dilim tost ekmegi, yagsiz peynir ve bir havuc yiyorum , sonra hep elma yiyorum, istedigim kadar...3 lt. su ve yesil cay...1 gün haric diger günler hic kacamagim olmadi Buradaki arkadaslarla anlastik, cumadan cumaya tartiliyoruz a.s 8 günde 4 kilo verdim..bu cumayi sabirsizlikla bekliyorum :sinifsinif: tabii egsersz ve yürüyüs sporu yapiyorum hergün...

selaam elma güzelleriii, ikigündür annemlerdeydim hiç kaçamak yapmadım bademleri
saymazsak kaydirigubbakcemile3Alinda süpersin maşaallah ya,
ben tamamıyla hiç uymadım ama hergün mutlaka tükettim ,
yeni yeni sporada başladım bakalım iyi neticeler alırız inş.
sağolsun büşra nivea body ye sebep oldu süper bir spor programı herkese tavsiye ederim feci çalıştırıyor metabolizmayı

canım nivea body derken neyi kastettin

selam dilemcim hosgeldin opuyorumnanaktan Tesekkür ederim, dur daha basindayim, görecez bu hafta :1rolleyes: Arkadasim diyor ki, baslarda hizli verilyior kilo ama sonradan yavasliyor benneyaptımki umarim öyle olmaz.

Nivea body duymadim, nedir ki o ? Merak ettim bak CADIARZU Denemek isterim bende.

bitli papatya hosgeldın
kılo verdıkten sonra bır kac ay elma degılde normal yollardan ekmeksız hamur ıslerı olmadan dıkkat ederek beslenır kılonu korursan tekrar almaz aksıne o kılonu sabıtlemıs olursun.zaten hatalırımız hep bu yuzden kılo verdım dıyıp eskısı gıbı yemeye baslayınca tabıkı alırız o kıloyu sabıtlememız lazım yanı korkma basla sen gerısı gelır nasıl olsa

nive body ile dinamik sabahlar diye bir spor vcdsi var canım , googlede arat istersen , ben netten indirdimm[/QUOTE]

teşekkür ederim canım hemen bakacağım

olsun canım , dursa bile bir hafta veya ongün duruyor en fazla sonra dökülüyor yine kilolarr kaydirigubbakcemile3 maşaallah, hedefimize tez zamanda ulaşırız inş nive body ile dinamik sabahlar diye bir spor vcdsi var canım , googlede arat istersen , ben netten indirdimm

alindacım

çok sordum ama kusura bakma canım.ne kadar süre yürüyorsun,mekik falan mı çekiyorsun

Estafurullah canim netice burada birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz elimizden gelidigince :1rolleyes: Sagolsun burdaki arkadaslar tavsiye etti..Lesli ile yürüyüs videosu...30 dakika var ve 50 dakikalik var bende ...artik hangisi olursa, onunla yürüyüs yapiyorum evde, cok zevkli a.s sabah ve aksamlarida 100 -150 defa mekik cekiyorum...

hoşbulduk canım.ben 2010 da başlayacağım yani 2 ocakta:))) bir haftada kaç kg elma alınıyor.tahminime göre 10 kg gider.ben daha önce hiç diyet yapmadım çünküü hiç kilolu bir bayan olamadım.hatta kg almak için ilaçlar kullanmıştım:)) kesinlikle ideal kiloya ulaştıktan sonra yememize içmemize dikkat etmeliyiz

ay aman öyle deme :sinifsinif: Bu kadar ugrasip 1-2 hafta sonra tekrardan almak istemem kilo...o yüzden boncugunda dedigi gibi yememize dikkat etmemiz gerekecek...

Hemen bakayim canim , simdi leslie ablamla yürücektim, hemen bulursam nette bunu yaparim kaydirigubbakcemile3

yanlış anladın beni canım sen, en fazla on gün durur kilo verme demek istedim sonra devam edilir kilo vermeye demek istemiştim canım, bak canımm umarım faydalı olur.

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler dileriim görüşmek üzereekaydirigubbakcemile2

yok tatlım zaten aclık hisstmiyorum öle cok arada gurultular dısındakaydirigubbakcemile3 su 2 gündr kacaksın atlatıyorum ama bnm tereddütüm elma yemekten bıkarsam diye:s burayda girmesem gün bitmicek :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…