Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gülüm kocişle oturdum yemek yedim
kociş geldi oooo ne güzel yemekler yapmışsn böyle dedi
bende dedimki ye kocişim yeee yarından itibaren diyete başlıyoruz bidaha bulamassın dedim
oda benim günahım neee diyo garibim

bugün 2.ci günüm...sabah tartildim...72,1 olmusum:dance: ben bu isi sevdim,ii bi baslangic ii bi sonucu ardindan getirirsırnaşık şey

iiki varsiniz!yazdiklarinizi okuyup acayip motive oluyor insana.s.

yakaladım dimi seniklava: valla kız iççime doğdu suan evdeyim dur bi kızlar ne yapıyor bi bakayım dedim bugün 12günlük rapordan sonra ilk günümdü baya zor geldi çalışmak tembel olmuşum ben yamafoldumben sende kocana diyet yaptırki senn çektiklerini anlasın canm benim erkek arkasımda suan diyetde yoksa beni anlıyacagı yoktu sositososito

bide büşracım sen busaatde ortada olmuyorsan kesim kaçamak yapıyosundur kocanla delikafadulden bak yoyda öyle kaçamagını yaptı karnını şişirdi geldi buraya :mymeka:

bugün 2.ci günüm...sabah tartildim...72,1 olmusum:dance: ben bu isi sevdim,ii bi baslangic ii bi sonucu ardindan getirirsırnaşık şey

hoşgeldin arkadaşım biz böyle birbirimizi gazlıyoruz yediğine içtigine sınır koyuyoruz hem egleniyoruz hem kilo veriyoruz :)

ayy canım ya okudum çok hasta olmuşsun geçmişler olsun
açılırsın sen hemen :)
ay benim kociş hmen kilo veriyo yaaa
bide 1.82 boyu 92 kilosu ama hiç göstermiyo kiloyu gıcık oluyorum evlenirken 85 kiloydu
şimdide aynı duruyo hiçbi kıyafetinde sıkıntı yok ben 2 kilo alsam belli olur kıyafetler olmazşimdi 2 hafta diyet yapsın gene 85 olur hemen çok hızlı kilo veriyo gıcık şeyyyyyyy

yoyo kıızzzz nerdesin yedin yedin şiştinde cvb veremiyormusun dimi çürük elmam benim tatlımkıymetlim kaydirigubbakcemile3

çok saol canım allha çok sükür açıldım bile atlatdım pazarteside 20lik dişimi aldırmak zorunda kaldım onn yarası geçince tekrar devam cuma günü falan başlarım sanırım.kaydirigubbakcemile3 birde canım erkeklerin bünyesi nankör oluyo yediklerini inkar ediyor. benim kardeşimde öyle hiçdurmadan yer amaiskelet gibi. ben okadar dikkat ederim davul gibiyim çok zıtız yaaa kıslanıyorum öyle insanları bana kardeşim yerelması diyor zaen birazdaha kilo alırsam yuvarlanarak gitcekmişim işemafoldumben

selam asligül, 43 kiloyu ne kadar sürede verdiniz :1shok: süper sizii tebrik ediyorum alkisalkisalkis

tebrik ederim canım inşallh kısa zamnda kilo verirsin ama sen yoyoya,büşraya ve beni örnek almazsan daha çabuk kilo veririsin buu kesin biz senide bozarız valla kacamak yapmayı diğer kızlara göre biraz fazla seviyoruzda :kedi:

klava:klava: kardeşine fıstık gibisindr eminim hıhhh
selam kizlar, sohbet koyu bakiyorumda :kahve:

hoşgeldin canım :)

ya kizlar ben dün gece dolasirken sitede, " 5 Gün boyunca sadece Kırmızı veya Beyaz Et yeyin ve 5 Günde 5 kilo verin " basligina girdim, 6-7 sayfa kadar okudum sadece, insana cok cazip geldi. O diyeti deneyen varmi aranizda ???

kıslar 2 gün olmasına ragmen resmen elma dilimleri agzımda büyüyor ne kadr daha elma yiyebilcegimi bilmiyorummafoldumben resmen en sevdgigim ögün kahvaltıdaki kepekli ekmegim oldu uzun süre devm eden ark destegini bekliyoruzm. haa bide tartım hassas olmadgı için tartılamıyorum gerci daha erken ama...

mrb canımevet sohvbeti koyulaştırdık büşra koşişini göndermiş rahat rahat oturuyor bende öyle bizimkileri ekip odaya geçtim kızzz elin boş gelmeseydin ya yeşil çay falan getirseydin ya:içelim:

ya benden rahati yok herhalde, ne koca ne cocuk kaydirigubbakcemile3 elma yedim ,yesil cay icicektim bende a.s buyurun ayol sizden kiymetlimi ohh sicak sicak zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…