gunaydın kızlar.alında sabah sabah bır guldumkı senın daha oncekı yazılarında leslıyle yuruyecegım dıyordunya ben leslıyı senın köpegın zannetmıstımkaydirigubbakcemile3:teytey:.yaaaa ozaman bu leslıyle bende yuruyeyım barıalkisalkisalkisgoogleda varmıdır indirsek:lepi:
al bendende o kadar dün ilk günümdü 1,5 kilo elma yedim ama bugün bundan vazla yiyebileceğimi sanmıyorum gerçekten 2 kilo 3 kilo yiyen varsa hayret ederim... Ben bundan fazla yiyemem onu bile zor yedim... 1 elma 25 dakikada yenirmi yaaaa... Kabus gibiydi:))
günaydınn kızlar sonunda regl oldum seviniyorum nedeni ise polikistik over hastasıyım ve zayıflayarak 2 yıldır ilaçla hasta oluyodum 2 aydır maşşalhh ilaçsız oluyorum zayıflamak bedenime olduğu gibi ruhuma ve hormonlarımada iyi geldii...
gunaydın kızlar.alında sabah sabah bır guldumkı senın daha oncekı yazılarında leslıyle yuruyecegım dıyordunya ben leslıyı senın köpegın zannetmıstımkaydirigubbakcemile3:teytey:.yaaaa ozaman bu leslıyle bende yuruyeyım barıalkisalkisalkisgoogleda varmıdır indirsek:lepi:
İDEAL KİLONUZU HESAPLAYIN -
kızlar benim ideal kilom 61miş uhhh çok var daha yaaaa
yagsız kilomda 54 çıkıyo ayyyy
günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım evi biraz topladım imdi spor yapıcam
bende leslie var ama 15 dk falan sürüyo daha uzun bulabilirsem indircem güzel oluyo leslie
kızlar moralim cok bozuk 2 gün ac gezdm detoks uğruna netice sıfır yine kilo veremedm ben hiçbi zaman veremicm heralde umut falan kalmadı acaip üzüldüm
kızlar moralim cok bozuk 2 gün ac gezdm detoks uğruna netice sıfır yine kilo veremedm ben hiçbi zaman veremicm heralde umut falan kalmadı acaip üzüldüm
evet canım saol düzeldik şimdi :)ben buralardayım da sen nerelerdesinn, merk ettik senii kızın hasta sanırım geçmiş olsun çok
nivea bodyle spor yapacağım birazdannn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?