Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla bende çok guldum şimdi alemsin :):):):)

altındayım ama hiç ideal görünmüyorum popom büyük hala:)) buna bakma sen ideal diyoda sağlık için diyo onlar estetik için değil sinir oldum ya bir pantolonum vardı 44 beden giyemiyodum dardı şimdi giydim hala dar beli tam oluyo ama basen kısmı sarıyo nasıl pantolonsa hala vermem gereken çok kilo var pantolonun kabahatiyok

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım evi biraz topladım imdi spor yapıcam
bende leslie var ama 15 dk falan sürüyo daha uzun bulabilirsem indircem güzel oluyo leslie

yok tatlım bnde zaten 2 kilo nere yicem bişy degil en sevdgim meyveden bıkıcam diye korkuyorum anca bnde 5 tane yiyebiliyom midemin geri kalan kısmını suyla ve yeşil cayla doldurdugum için aclıkta hisstmiyorumkaydirigubbakcemile3 kendimi telkin ediyorum bnde sürekli bu işe basladın en azından kendini kontrol et diye:sinifsinif:

Günaydin kizlar valla bugün arefe yarim gün acik heryer 3 gün kapali heryer daha üzerimi bile degismedim, pijamali oturdum pc basina kaydirigubbakcemile3 xom tembeli demi kaydirigubbakcemile3 sizlere bir bakayim dedim, sonra kahvaltimi yaparim

canim adina sevindim opuyorumnanaktan yeniyila agrisiz sancisiz gireceksin iste

hehe yok köpegim degil allahtan kaydirigubbakcemile3 Tabiikide var nette, bende internetten indirmistim...sende zayifla sitesine girip indirebilirsin yada googleden aratabilirsin

İDEAL KİLONUZU HESAPLAYIN -
kızlar benim ideal kilom 61miş uhhh çok var daha yaaaa
yagsız kilomda 54 çıkıyo ayyyy

61 ciktim, daha cok var yaa mafoldumben

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım evi biraz topladım imdi spor yapıcam
bende leslie var ama 15 dk falan sürüyo daha uzun bulabilirsem indircem güzel oluyo leslie

Benim indirdigim daha uzun hatta 30 dakikalik (2 mil ) var 50 dakikalik ( 3 mil ) var..."sende zayifla . com sitesinden indirmistim canim ben, istersen bir göz at...

günaydın kızlaarrr, kursuma yine geç kaldıım çook uykucuyuum çook:gitme:, kahvaltımı yedide yaptıım ama eşimle, biraz peynir biraz yeşil zeytin birdilim kepekli ekmek ve 1 haşlanmış yumurta yedim

ben buralardayım da sen nerelerdesinn, merk ettik senii kızın hasta sanırım geçmiş olsun çok
nivea bodyle spor yapacağım birazdannn kaydirigubbakcemile3

kızlar moralim cok bozuk 2 gün ac gezdm detoks uğruna netice sıfır yine kilo veremedm ben hiçbi zaman veremicm heralde umut falan kalmadı acaip üzüldüm

kızlar moralim cok bozuk 2 gün ac gezdm detoks uğruna netice sıfır yine kilo veremedm ben hiçbi zaman veremicm heralde umut falan kalmadı acaip üzüldüm

canım benim birebir uyguladın mı , nohut detoksunu diyorsun

değil mi? canını sıkma regl yaklaşmıştır şişlik vardır muhahhak bir iki güne düşer kilonn

yoyocum uzulme ya ınsanın bazen metebolızması duruyor bu zaman kılo veremeyınce nede olsa veremıyorum dıye rejımı bırakıyoruz olan oluyor.benım ablamda hep boyle yabtı sıstıkce sıstı...rejım yabıyor hızlıca 2 3 kılo verıyor sonra kılo vermesı durdumu yemege devam edıyor sonra dra gıttık bız onu goturduk daha dogrusu dıyetısyen her m etobolızmanın farklı oldugunu soyleyerek ekledı.metebolızman durdugu zamanlarda kılo vermende durur ama ıcerden yag yakımı dev am edermıs sonra metobolızman calıstıgı zaman o durdugu donemlerdekı kılollar hızla gıdermıs bu yuzden sabırlı ol ayrıca ıkıde bır tartılma ne bu yaw sureklı tarlıyorsun hafta 1 tartıl olmadı 15 gunde bır tartıl morelını bozma olucak ınan...

ben buralardayım da sen nerelerdesinn, merk ettik senii kızın hasta sanırım geçmiş olsun çok
nivea bodyle spor yapacağım birazdannn kaydirigubbakcemile3
evet canım saol düzeldik şimdi :)

yoyooo pes etmek yok kilocuklar sana karşı direniyorsa sende onlara karşı diren :)

ben oruçluyum canım sahurda 1 bardak süt birazda peynir yedim 1 dilim ekmekle
iç iç çorba iyidir kan olsun yağ olmasın

kızlar benim diyette 4. günüm 1.5 kilom gitmişkaydirigubbakcemile2
ama eminim önümüzdeki hafta bi duraklama yaşayacağım ama sonra vermeye devam edeceğim
bu dönemlerde moral bozmak yok yola devam olur öyle arada duraksamalar
kızlar siz nasıl bi yol izliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…