Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

umranım sen 0 beden olacaksın bu gidişle haaa maşallah
valla ben geçen ahfta verdiğim 2 kiloyu verdiğim için diyete bugün döndüğüm için
yarına kilo vermiş olurmuyum ? bence olmam

yok be yavrum nerde görsen hiç zayıf durmuyorum ama herkes zayıfsın diyo bunuda anlamıyorum
bence vermişsindir büşra yarın görcez erken gir yaz tamam mı merak ediyotum

alindambaktım canım oraya indircem hepsini yapıcam lesliemi kaydirigubbakcemile2

kızlar moralim cok bozuk 2 gün ac gezdm detoks uğruna netice sıfır yine kilo veremedm ben hiçbi zaman veremicm heralde umut falan kalmadı acaip üzüldüm
moralini boza canım yaaa

yanlız iş yerinde aşüre yapmışlar iftarda onuda indircem miğdeye yarında tartı günü heyecan yok kimsede
oooh afiyet olsun canım
nasıl heyecan olmaz dün arkadaşlarda yemekteydik ne yalan söyleyeyim yedim
bugünse kahvaltı çay 1fincan kahve birazdanda salatamı yiycem sonra elma
yarını bekliyorum
bu arada Allah kabul etsin canım ben bu hafta tutamadım regl oldum gelecek hafta pzt başlıycam inş

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yok be yavrum nerde görsen hiç zayıf durmuyorum ama herkes zayıfsın diyo bunuda anlamıyorum
bence vermişsindir büşra yarın görcez erken gir yaz tamam mı merak ediyotum

ya canım 3 gun diyet yaptım tam olarka sonra hepgündüz yaptım ama akşamları çok yedim oyüzden 2 kilom geri geldi
bakalım bugün yne başladım ama ne olacak acaba

sağol cimcime ama ben çok sıkmamaya çalışıyorum kendimi mesala dün yarım dürüm çiğ köfte yedim:kedi:
tek prensip edindiğim 18 den sonra bi şey yememek
mesela şu saate kadaryediklerimi yazayım
10.45sirkeli su 30 dk.spor
11.00 k-flexs 3 kaşık
11.30 maydanoz suyu
14.00bir elma

gayet iyi canım maydonoz suyunu ne için içiyorsun

herkese selam kızlar bugün 2. günüm dün çok güzel geçti bakalım bugünde iyi gidiyor şimdilik yarın tartılma günümüz ya kızlar ben başlayalı 2 gün oldu daha tartılayım mı yoksa haftaya cumayı mı bekliyim ne dersinizopuyorumnanaktan

büşra bir öğün kaçırırsan sonrasında tutmalısın yoksa versende alırsın
bu arada kk da okudum bir hatun 3 ayda 90 dan 55 inmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…