gayet iyi canım maydonoz suyunu ne için içiyorsun
kilo vermeye bire bir canım sadece duymadım gördümde halamın kızı muhteşem olmuştu
burdada okudum bide aynı zamanda idrar yollarını ve kadın rahmini temizliyomuş
3 gün sonra idrarında yağların atıldığını görüyorsun
kilo vermeye bire bir canım sadece duymadım gördümde halamın kızı muhteşem olmuştu
burdada okudum bide aynı zamanda idrar yollarını ve kadın rahmini temizliyomuş
3 gün sonra idrarında yağların atıldığını görüyorsun
döv hayatım vallahi geçen perşembeden beri yiyordumtut kendini tut dövücem bak seni büyükte değilsin benden dövebilirim
canım ben az buz kaçırmadım vallacanım ben öyle kaçırdığım zamanlarda evde yürüyüş yapıyorum
bsrnzm
bayağı kilo vermişsin canımne kadar sürede verdin
yersen dövcem şehnazada söyliycem
aferim benim güzel arkadaşıma fıstık olcak benim arkadaşım kız gibi olcak
hahaytt ençokta onları gıcık etmek istiyorum
yoyocum uzulme ya ınsanın bazen metebolızması duruyor bu zaman kılo veremeyınce nede olsa veremıyorum dıye rejımı bırakıyoruz olan oluyor.benım ablamda hep boyle yabtı sıstıkce sıstı...rejım yabıyor hızlıca 2 3 kılo verıyor sonra kılo vermesı durdumu yemege devam edıyor sonra dra gıttık bız onu goturduk daha dogrusu dıyetısyen her m etobolızmanın farklı oldugunu soyleyerek ekledı.metebolızman durdugu zamanlarda kılo vermende durur ama ıcerden yag yakımı dev am edermıs sonra metobolızman calıstıgı zaman o durdugu donemlerdekı kılollar hızla gıdermıs bu yuzden sabırlı ol ayrıca ıkıde bır tartılma ne bu yaw sureklı tarlıyorsun hafta 1 tartıl olmadı 15 gunde bır tartıl morelını bozma olucak ınan...
yoyooo pes etmek yok kilocuklar sana karşı direniyorsa sende onlara karşı diren :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?