valla nazz cok ıyı yapıyorsun maydonuz saplarının suyu cok faydalıymıs heryerde drlar soyluyorlar aslında yapabılıyorsan ne mutlu sana ben ıcemem cunku yemesını bıle sevmıyorum
kızlar saolun valla sabah ağladm tartının basında ya sadece 1 ay önce ilk yaptgm hafta bi 3 kilo verdm sonrası gelmıo cıldırcam ya sanki 10 kilo verdmde kilo vermem durdu zaten sık tartılmıorum 2 gün detoks yaptım die tartıldım kilo gittimi die regl imde yakın değil ama tık yok valla yrn tartılmıcam zaten netice belli artık öle ufak kaçamaklarda yok resmen ac gezcem bakalm o zamnda durcaklarmı durdukları yerde:dilcikar:
yoyo üzme kendini yaaa bu kadar çokta düşünme
naz sağol canım migrenede iyi geliyo nasılsa içeyim bende 1 taşla 2 kuş olur
boncuk öyle diynce millet ne güzel hissediyo insan kendini banaa arkadaşlar diyo çook mutlu oluyorum yalnız benim göbeğim çok o gitse gerisi pek umrumda değil
evet canım onunda sirkeli suyunda tadı iğrenç ama sonucu harika olacak inş.:Saruboceq:
akannehirakannehirakannehirakannehir
inanamıyorum ben açlığa dayanamam(ramazan dışında o hikmetide anlamadım)ölürüm migren ağrısından o yüzden mi dayanabiliyorum açlığa
vallaha harika oldu bunu da öğrenmem
eşim bile şaşırıyo nasıl migrenin tutmuyo diyeCADIARZU
sırrı burdaymış:lepi:
canım sirkelisu gerçekten işe yarıyor ben 2 ay içtim malesef 12 gün rahatsızlıgım oldu mecburen bıraktım diyet falan yapmadan 1 ayda 4kilo verdim vede göbek için çok etkili inanılmaz bişey ama hamile gibi olan göbegim hiç kalmadı şuan sıfır göbek
ben ballı olara içiyorum ama arada içine bal yerine limon koyuyorum. iyileşeyim hemen başlıcam valla kaydirigubbakcemile3
ya elma zaten asıtlı sırke oldukca asıtlı ıkısı beraber mıdeyı deler gıbıme gelıyor ne dersınız ıkısını beraber kullabılırmıyım saten gunde 4 5 elma yıyorum eksıııı
canım sirkelisu gerçekten işe yarıyor ben 2 ay içtim malesef 12 gün rahatsızlıgım oldu mecburen bıraktım diyet falan yapmadan 1 ayda 4kilo verdim vede göbek için çok etkili inanılmaz bişey ama hamile gibi olan göbegim hiç kalmadı şuan sıfır göbek
ben ballı olara içiyorum ama arada içine bal yerine limon koyuyorum. iyileşeyim hemen başlıcam valla kaydirigubbakcemile3
ya elma zaten asıtlı sırke oldukca asıtlı ıkısı beraber mıdeyı deler gıbıme gelıyor ne dersınız ıkısını beraber kullabılırmıyım saten gunde 4 5 elma yıyorum eksıııı
ikimizinde iyi oldu öğrendiğimiz bir yaşımıza daha girdik hahaayy
aH KADER ARKADAŞİM BENİM BENDE GEÇEN HAFTA VERDİĞİM 2 KİLOYU ALDIM kafamçokkarıştı NEOLCAK BU HALİMİZ ANLAMIYORUM AMA BEN BUGÜN REGLİ OLDUM YARIM KİLO FALAN FARKEDİYODU 2KİLO FARKEDİYOR BUHAFTA GALİBA ÇÜRÜK ELMANIZ BENİMkaydirigubbakcemile3klava: klava:
aayyyyyy kızlar çok hızlısınız 2 dk bakmadım birsürü şeyler yazmışsınız ancak okudum vallaaaa
evet gülümm yakalnndm kayganamı çektiriyorus
nazcım teşekkr ederim bende yapıcam bu akşam içicem hatta ama evde yarım demet maydanoz var aldırıyım hemen :) kilolarında fark varmı peki canım
ben 2-3 hafta kadar içtim ama bende pek etkisi olmadı bıraktım göbeğim aynı sen ne kadar süre içtin ve yemeklerede dikkat ettinmi
ya peki kalça için ne içelim kızlar onada bir çözüm medet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?