Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla nazz cok ıyı yapıyorsun maydonuz saplarının suyu cok faydalıymıs heryerde drlar soyluyorlar aslında yapabılıyorsan ne mutlu sana ben ıcemem cunku yemesını bıle sevmıyorum

evet canım onunda sirkeli suyunda tadı iğrenç ama sonucu harika olacak inş.:Saruboceq:

aH KADER ARKADAŞİM BENİM BENDE GEÇEN HAFTA VERDİĞİM 2 KİLOYU ALDIM kafamçokkarıştı NEOLCAK BU HALİMİZ ANLAMIYORUM AMA BEN BUGÜN REGLİ OLDUM YARIM KİLO FALAN FARKEDİYODU 2KİLO FARKEDİYOR BUHAFTA GALİBA ÇÜRÜK ELMANIZ BENİMkaydirigubbakcemile3klava:klava:[/QUOTE]

ah gülüm ya senağlama walla çöktüm halbukim ne umutlala baslamıstım herkes ne güzel kilo verio kesin farklı bişiler yapıosnz sölemıosunz hepinisi dövcem:dilcikar:

akannehirakannehirakannehirakannehir
inanamıyorum ben açlığa dayanamam(ramazan dışında o hikmetide anlamadım)ölürüm migren ağrısından o yüzden mi dayanabiliyorum açlığa
vallaha harika oldu bunu da öğrenmem
eşim bile şaşırıyo nasıl migrenin tutmuyo diyeCADIARZU
sırrı burdaymış:lepi:

evet canım onunda sirkeli suyunda tadı iğrenç ama sonucu harika olacak inş.:Saruboceq:

canım sirkelisu gerçekten işe yarıyor ben 2 ay içtim malesef 12 gün rahatsızlıgım oldu mecburen bıraktım diyet falan yapmadan 1 ayda 4kilo verdim vede göbek için çok etkili inanılmaz bişey ama hamile gibi olan göbegim hiç kalmadı şuan sıfır göbek
ben ballı olara içiyorum ama arada içine bal yerine limon koyuyorum. iyileşeyim hemen başlıcam valla kaydirigubbakcemile3

ya elma zaten asıtlı sırke oldukca asıtlı ıkısı beraber mıdeyı deler gıbıme gelıyor ne dersınız ıkısını beraber kullabılırmıyım saten gunde 4 5 elma yıyorum eksıııı

ikimizinde iyi oldu öğrendiğimiz bir yaşımıza daha girdik hahaayy

gerçekten mi o göbek gitti miakannehirakannehirakannehir
ben limon sıkıyorum içine biraz
göbeğimden nefret ediyorum
ama bunun için sabırlı olmak lazım di mi
bi de sen ne zaman içiyordun

ya elma zaten asıtlı sırke oldukca asıtlı ıkısı beraber mıdeyı deler gıbıme gelıyor ne dersınız ıkısını beraber kullabılırmıyım saten gunde 4 5 elma yıyorum eksıııı

valla cnm sirkeli suyu 2 ay içtim elmayıda yaklasık 15 gün yiyebildim sonra rahatsızlandım bırakmak zorunda kaldım ama rahatsızlıgım elmadan yada sirkeden değildi ben çok rahatdım valla kiloda veriyordum.ama sonuçta bünyeden bünyeye değişir sen kendini kötü hissedersen bırakırsın cnm kaydirigubbakcemile3

ben 2-3 hafta kadar içtim ama bende pek etkisi olmadı bıraktım göbeğim aynı sen ne kadar süre içtin ve yemeklerede dikkat ettinmi

aayyyyyy kızlar çok hızlısınız 2 dk bakmadım birsürü şeyler yazmışsınız ancak okudum vallaaaa
evet gülümm yakalnndm kayganamı çektiriyorus
nazcım teşekkr ederim bende yapıcam bu akşam içicem hatta ama evde yarım demet maydanoz var aldırıyım hemen :) kilolarında fark varmı peki canım

ah gülüm ya senağlama walla çöktüm halbukim ne umutlala baslamıstım herkes ne güzel kilo verio kesin farklı bişiler yapıosnz sölemıosunz hepinisi dövcem:dilcikar:[/QUOTE]

ah tatlım ya ben söylüyorum valla hep yesemde yemesemde paylaşıyorum bitek sirkeli suda içiyorum ama onuda sana söylemiştim sanırım. 12 gündür onuda içemiyorum valla bu hafta 67 oldum gene yaaa ben ne yapayım sen veremediim diyosun ben üstelik verdiğimide aldımmafoldumben

bu gün tartılmadım canım arada kaçamakta yaptım 3 günde 1.70 gr verdim
ama saat 18.00 den sonra bi şey yemedim

ben 2-3 hafta kadar içtim ama bende pek etkisi olmadı bıraktım göbeğim aynı sen ne kadar süre içtin ve yemeklerede dikkat ettinmi

canım ben sadece abur cuburu kestim okadar. akşamları abartömadım herşey yedim valla sporda sabah ilk işim sirkeli suyumu hazırlamaktı sonra kahvatı yapıyordum günde 2 kez içtim cnm bazende 3 kez içiyordum bi zararı olda herkezde sanki 6_7 kilo vermişim gibi tepki veriyor belimde çok kalın benim o bile inceldi boynum inceldi heryerimdeki yaglar gidiyor yani :):teytey: elma diyetiylr beraber sadece 15 gün yapabildim eger dvm etmiş olsaydım kaçamaksız kesin 6_7 kilodaha giderdikaydirigubbakcemile3 ama kötükedihüsouyuyorum

yoyo gül lütfen bozmayın moralinizi:teselli:
sabır deyip nerde hata yaptığımızı bulalım ben yediğim herşeyi saati saatine defterime yazıyorum
bakın ne söyleyeceğim hani haftada bi tartılıyosunuz ya böyle bi defter tutun hergün aynı saatte tartılın 200 gr dahi verseniz yazın moral olacaktır
böylece arada kaçamak yapmak daha zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…