Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herşeyi paraya çeviriyolarya yakında diyet elmada çıkar:)
gül hem sirkeli su hemde spor ikisinide deniycem yan basen yağlarımda gitse offf göbeğede yoğurt ve mekik birebir kızlar

yuuh yahu herşeyi ticarete döküyor bu işletmeciler , kendim istisna DD bal yerine reçel koyuyorlardı sağlık bakanlığı onaylımı acepp

devam edeyim bari o zaman belkim gider göbüş CADIARZU

umrancım bende uzunca zaman içtim hatta günde 2 3 kere bile içtim ama çok farketmedi ya
zaten sıkı diyette yapıyordum 1 bçk ayda ancak 9 kilo gidiverdi
ama balsız içtim ben herkeste diyorki ballı fayda eder falan bende ballı sevemedim gitti

canım burda 10 küsür sağlam marka ya kemal kükrer in . babanem meraklıdr böle seylere o aldrms bi baktm faturaya sok oldum :bbo:

yanii az değilde umrancım resmen ozaman aç gezdim ben ya günü tek ögünle geçirdiğim oluyodu geri kalanı hep ara ögün galete kayısı elma falandı bide akşamları 5 6 dan sonra hiç yemiyodum ve sporda yapıyodum oyuzden daha fazla bekliyodum

büşracım 9 kilo dediğinin farkındamısın canıııımmmmkaydirigubbakcemile

ahh ahh bende 1.5 ayda 9 kilo versem ah ah
ne güzel işte canım geride gelmemişler azminden de vazgeçmemişsin vallahi 41 kere

nazz o hepsini verirde işte kocası yemek yapıyo misafir geliyo oda dayanamıyor

aynı dert bendede var canım ya eşimin yaptığı yemeklere dayanmak çok zor
bide bi iştahlı yer 4 gündür onunla mutfakata karşılaşmamak için her yolu deniyorum sağolsun oda yardım ediyo
ama bütün suç onun evlendiğimizde çok zayıftım kemiklerim sayılıyodu
anasıda bunun aklına girmiş çok zayıf diye buda anasına beğendirtecek diye sabah akşam dayadı her şeyi nişanlıyken
2 senenin sonunda aldımmı 13 kilo şimdi kendide pişman manken gibi hatuna neler yaptım diye
45 kilo idim şimdi 58 idim 56 ya indim
boyumda 163
amacım 49-50 arasında kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…