Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm fıstıklar
cok yorgunum
sabah 9 da cıktım evden 4 te geldım cok yurdum ve bugun reglımın 2. gunu ve 4 gundur uyyodum bugun ılk kacamagı yaptım mevlut vardı dolma pılav ve 2 un helvası pişman değilim çunkı acip yoruldum yarın tartılıcam ama buraya yazmıcam 31 aralıkta yazalım 2010 nasıl kapatıcaz bakalım :) l gıymek ne guzelmıs benım boyumda uzun xl gıyonudum xl malum zor bulunur sımdı largeler oluyo yuppiii

Yaaa tuğbam bendemi öyle yapsam dayansamda 31 aralıkta tartılsam 64 falan görsem ne güzel olur yeni yıla kaçla girdik biliriz

benmde canım hiç tartılmak istemiyor tartıyı görmek bile istemiyrum hayret ben kendimle savaşrdm hep tartıya çıkmamak için

miroş yazıları 13 yasındakı kızımla okuyorum yaşını merak etti.kızımda kılo vermek ıstıyor ablası.boyu 175 kılosu 85 ona neler söylemek istersin ablası.

kızlar sinir sistemim resmen çöktü akşam akşam
bugün saat 4ten sonra kısçem hiç durmadı hep agladı oynattım oynamadı yürütecinde durmadı yemeklerini düzgün yemedi kabızlık sıkıntısı var bugunlerde biraz
saat 9 bçkta ancak uyuttum eşimde o zaman geldi
ve geldi oturdu telefnu çaldı kaynım arıyor saat 10 10bçk gibi çay içmeye geliyoruz diye
ben perişan pijamalarımı giymişim salon darma duman kızımı oynatıcam diye nekadar oyuncak varsa dökmüşüz
düşünün nasıl iki ayagım bir pabuca girdi musaitmisiniz falan demek yok direk geliyoruz diyo
birazdan gelirler herhalde
ben sinirimden patlıyorum bukadar güzel havada evdende çıkamadım
birde bu saatte hizmet edicem millete
kimse düşünmüyo valla bu kadının bebegi var ne alemde acaba diye hayret bişey yaaa

Gecmis olsun canim, bebegin daha iyidir umarim :ecrin_bebek: :teselli:

Evet malesef bazi insanlarimiz cok düsüncesiz davraniyorlar :umursamaz: Kolay gelsin sana simdiden :Saruboceq:

Gecmis olsun canim, bebegin daha iyidir umarim :ecrin_bebek: :teselli:

Evet malesef bazi insanlarimiz cok düsüncesiz davraniyorlar :umursamaz: Kolay gelsin sana simdiden :Saruboceq:

saol tatlım düşün halen gelmediler kaçta gelip kaçta gidicekseler artık yine uykusuz kaldım offf kızımda zaten 11 12 gibi uyanıcak mafoldumbenmafoldumben

saol tatlım düşün halen gelmediler kaçta gelip kaçta gidicekseler artık yine uykusuz kaldım offf kızımda zaten 11 12 gibi uyanıcak mafoldumbenmafoldumben

aslinda gelen yabanci degil, acik acik söyleyebilidin :dilcikar:

ben çıkıyım bari canım sana iyi geceler kaçamak yapma

tamam güzelim sana da iyi geceler dilerim opuyorumnanaktan yok yaa yapmam ben öyle seyler kaydirigubbakcemile3 leslie ablamla yürücem simdik :dance: sacimda da zeytin yagi maskesi var kaydirigubbakcemile3 bi yandan sac bi yandan kilolarla savas veriyorum burda ben :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…