hoşgeldin canım♥gözyaşı♥;10659421 .!.:Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Sürekli külo alıp veriyorum en son verdiğim 10 küloyu yine geri aldım şuan 78.8 kg.dayım. Hedef 58-59 kabul ederseniz bende sizlerle başlıyorum bu gün. Aslında dün başladım :)
bozmak yok moralleri yola devam :teselli:mafoldumbenyok kızlar halen daha 103 kıloyum.ben delı gıbı spor yapmazsam gıtmıyo bunu bıle bıle spor yapmıyorum.gunde 3 kılo suda ıcmıyorum.bugun sizin kılolarınızı gorunce belkı dank eder.....umarım....güzel haberlerınızı beklıyorum...opuyorumnanaktan
kızlar günaydın ben bugün tartılmıycam çünkü diyete yine dün başladım haftaya tartılırım moralim bozulsun istemiyorum
bu arada sandaloz gerçekten tok tutuyor ama yag yakma etkisi olduguna ben inanmıyorum sadece acıktırnmıyor
ben ilacını deniyim diyorum büşra
umran morelını bozmak ıstemem ama sana anlatayım
ben de ılacını aldım heves ettım sorna kargo geldı acılıyetım vardı acamadım kargocu gıttı actım oda ne ılac acık ve ıcınden alınmıs hemen arıyım dedım ne arıycak numara nede sıteye not bırakabılecegın bı yer var bu durum ıcımı kemırdı daha sonra sıtedekı yazıları tekrar arastırdım memnun kalanları sende dıkkat edersen memnun kalanlar ılacdan degıl sırkenın ve sandolozun memnunuyetını anlatıyor sonra bı baktım oda ne kk de elma ve sırke sakızı baslıklı konu altında yazılan yorumlar ordakı yorumlar sankı ılac ıcın yazılmıs gıbı almıs oraya koymuslar...hatta benımde orda yazılarımı gorursun bakarsan.derken madem para verdım deyıp kullanmaya basladım ne ıstahım kesıldı ne bısı ama agız kurulugu cok yabtı kullanıyordumkı arastırmaya devam ettı ılactan memnun olmayanları gordum yazık yanı o parayı gıt sakıza ve sırkeye ver onlara verme cunku basına bırsey gelırse ulasabılecegın kımse yok sıteden yada satıcılardan bana kızma paylasmak ıstedım bılgın olsun...
ayrıca kızlar rıca edıyorum burası elma dıyetı ıse elmayla ılgılı dıyetler paylasılsın
canm elmanın yanında ek şeyler kullanılıo zaman zaman bunları birbirimizle paylasıoruz sirke sandaloz ne olursa kime ne iyi gelrse burda birbirimize yardmcı olmaya calışıoruz yani gitsen sirke topiğinde söylesen burda söledklerini burda habermz olmıycak dimi o yuzden elmann yanında denedgmz seyleride anlatıoruz burda.ilaçlara bende pek güvenmıorum denemeyn bosuna masraf hem sizede zararlı
eee kim kilo verdi smdi kimse tartılmadımı bakem hani alında nerde ?
ben tartılmycam du tartldm biliosnz tam bi hayal kırıklığı bida denemem haftaya tartılırım. vayy demek elma sirkesini yudum yudum içmek gerekıomus ben bi dikişte içiorum ya ondan olmuomus demekkkimmmdelikafaduldennaniknanik
tatlım haklısın ben ılaclar ıcın dedım elbette dogal seylerı paylasıcaz ama ılaclardanartık nefret edıyorum hep para tuzagı malesef bogazını tutmadan kılo veremıosun ılac bıle ıcsen dıyet yab dıolar ne anladık o ısten
wallahi ya insan diyet yapabılıo olsa yapar zaten ilaçlara medet ummaz millet diyet yaptıgı için zayflıyo sora bak ilaç kaç kilo verdirdi diyolar kanmayn şöyle seylere kuzenm biraz obezdr benm =) neyse dr a gitti tabi seker kolestrol falan hersey fırlams o zamn 17 yasndaydı dr fx15 mi ne öle bi ilaç verms bide diyet listesi vermıs biz anlamadk tabi hem diyet hem ilaç ne alaka neyse 1 hafta kullandı ilacı tabi diyette yaptı 3 kilo verdi öteki hafta ilacı kullanmıycam bakalm nolcak dedi 1.5 haftada 5 kilo verdi dahada ilacı kullanmadı 40 kilo fln vermstı ama aldı tekrar malesef boğazını tutamadı haspam.seninde dedgn gibi boğazını tutmadan hiçbişey olmuo az birazda hareket lazm
aslında varya bizim hepimizin bi eve yerleşmesi lazmsırnaşık şey haftada 100 kilo elma alıp kaçamk ta yapmayz gülll gibi gecnp giderizsırnaşık şey:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?