Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

büşram canım beim kıyamam yaaa nedengesiz insanlarmış

hoşgeldin canım

bozmak yok moralleri yola devam :teselli:

kızlar günaydın ben bugün tartılmıycam çünkü diyete yine dün başladım haftaya tartılırım moralim bozulsun istemiyorum
bu arada sandaloz gerçekten tok tutuyor ama yag yakma etkisi olduguna ben inanmıyorum sadece acıktırnmıyor

qunaydın arkadaslar
nasılsınız nasıl gıdıyor dıyetlerınız

evet bende sandoloz sakızı ve elma sırkesı dıyetı ıle zayıflamıstım ama yanında sıkı dıyet yabmıstım..sonra sandoloz sakızını cıgnemekten sıkıldım bıktım kılo vermem yınede devam ettı sadece acıktıgımı hıssedıyordum bazen yanı bence yagı yakan o degıl elma sırkesı oldu :) arkadasımında dedıgı gıbı tok tutma etkısı var ama anormal bı farkla degıl olmasada olur yanı tabıkı sızler bılırsınız .

sımdı sunları bı okumanızı ıstıyorum bırazını yazıcam buraya cok sey var ama sayfa yetmez:)

Sabahları içeceğimiz bir su bardağı bal ve elma sirkesi karışımının vücudumuza olan olumlu etkilerine bi göz atalım

Bedenimiz güçlendirir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır.
Elma Sirkesinin içeriğinde yüksek oranda bulunan potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilirsiniz ve her yemekde 1 bardak içebilirsiniz.
Sık sık grip, soğuk algınlığı veya üst solunum yolları iltihabına yakalanan kişiler, bağışıklık sistemleri sirke ve bal karışımı sayesinde güçleneceği için, bu tür sıkıntılardan büyük çapta kurtulmuş olacaklardır. Ama bu tedaviyi asağıdaki plana göre uygulamakla kalıcı sonuçlara ulaşabilmek mümkün olacaktır.
Soğuk algınlığı ve grip zamanlarından önce, 4 haftalık bir sirke ve bal karışımı kürüne başlayın ve günde 3 bardak için.
Sirke ve bal karışımı nezleye karşı da vücuda güç verecektir. Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır.
Boğaz ağrısı ve ses kısıklığında, 1 ölçü elma sirkesi ile 3 ölçü ılık su karıştırılır ve saat başı derin gargaralar yapıldıktan sonra tükürülür. Bu gargaraların adaçayı ile dönüşümlü yapılması etkiyi daha da artıracaktır.
Öksürüğe karşı 4 yemek kaşığı dolusu akışkan balla 3 tatlı kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın. Öksürük gıcığına karşı yarım tatlı kaşığı alın ve yavaş yavaş yutun. Ayrıca, bolca kekik çayını balla tatlandırın ve yudumlayarak için.
Yüksek kollesterole karşı, günde pek çok kere elma sirkesi ve bal karışımı içilir. Salatalarda öncelikle elma sirkesi kullanılır.
Gaz şişkinliğine karşı ise her yemekten 30 dakika önce 1 bardak elma sirkesi ve bal karışımı içerek, sağlıklı bir bağırsak florasinin temelini atın. Bu kokteyle rezene veya frenk kimyonu çayı da ekleyebilirsiniz.
Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için.
Ergenlik sivilcelerine karşı, her yemekten yarım saat önce, içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklenmiş 1 bardak su için. Yüzünüze buhar banyosu uygulayın: 1 litre kaynar derecede sıcak suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı dolusu mayıs papatyası ekleyin, 1-2 kere karıştırın ve başınızı büyük bir havluyla örterek 5-10 dakika gözlerinizi yumarak bekleyin. Yüzünüzü suya çok yaklaştırmayın!
Elma Sirkesi ıyileştirici Özellikleri;

Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. Örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.
Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son verir.
Sodyumun etkisini azaltarak yüksek tansiyondan korur.
Kolesterolü düşürür. ıçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.
Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı ve mukus kalıntıları parçalar.
ıçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.
Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.
ıdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır

neyse kızlar aksam baya bı arastırdım hemen hemen tum sıtelere baktım elma sırkesı nı ıcmeye basladım vucudu sıkıslastırdıgı ve bazı hastalıklara bıle ıyı geldıgı soylenmıs yanı olumsuz hıc bırseye rastlamadım fazla kullanılması dısında.bırde ıcıne bal atarak ıcersen daha etkılı olurmus bende oyle yabtım tadıda guzel oldu normalde ıcemıyordum ama sımdı lımonata gıbı hosuma gıttı

Şifai amaçla kullanmak için; bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır
Kullanım biçimleri: Doğal elma sirkesinin en etkili kullanım biçimi, çiçek balı ile karıştırılarak oluşturulur:
*1 bardak su
*1 tatlı kaşığı dolusu elma sirkesi
*1 tatlı kaşığı dolusu çiçek balı
Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir. Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir. Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır.

Kilo vermek isteyenler için de bir formül var arkadaşlar....1 bardak ılık suyun içine, yarım tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal bir de yarım limon suyu katıp sabahları aç karnına içerseniz ayda 4 kilo kaybedebiliyorsunuz. Bu da denenmiş..alıntıdır..

canım bende tartılmıycam....

ben de 1 hafta sandoloz kullanmıştım, ve 2 kilo vermiştim. ama bütün değerlerim biri anda değişmişti .. benim kalp kapağımda mekanik protez olduğu için düzenli olarak kan sulandırıcı kullanmam gerekli... sandolozu 1 hafta kullanıp tahlil yaptırdığımda kanımda ki su oranının çok çok fazla düştüğünü gördüm ve hemen sandolozu bıraktım... gerçi halam sandolozla 12 kilo verdi amaa.... elma diyeti bana çok daha sağlıklı geliyor...

Son düzenleme:
kıslar bnde bugün tartılmıcam zaten tartım hassas degil morelimi bozmayım bari salı günü bslamıstım insl o haftaya salıya kadr klo vermişimdir. kilo veren ark tebrik ederim durmak yokk

eee kim kilo verdi smdi kimse tartılmadımı bakem hani alında nerde ?
ben tartılmycam du tartldm biliosnz tam bi hayal kırıklığı bida denemem haftaya tartılırım. vayy demek elma sirkesini yudum yudum içmek gerekıomus ben bi dikişte içiorum ya ondan olmuomus demekkkimmmdelikafaduldennaniknanik

ben ilacını deniyim diyorum büşra

umran morelını bozmak ıstemem ama sana anlatayım
ben de ılacını aldım heves ettım sorna kargo geldı acılıyetım vardı acamadım kargocu gıttı actım oda ne ılac acık ve ıcınden alınmıs hemen arıyım dedım ne arıycak numara nede sıteye not bırakabılecegın bı yer var bu durum ıcımı kemırdı daha sonra sıtedekı yazıları tekrar arastırdım memnun kalanları sende dıkkat edersen memnun kalanlar ılacdan degıl sırkenın ve sandolozun memnunuyetını anlatıyor sonra bı baktım oda ne kk de elma ve sırke sakızı baslıklı konu altında yazılan yorumlar ordakı yorumlar sankı ılac ıcın yazılmıs gıbı almıs oraya koymuslar...hatta benımde orda yazılarımı gorursun bakarsan.derken madem para verdım deyıp kullanmaya basladım ne ıstahım kesıldı ne bısı ama agız kurulugu cok yabtı kullanıyordumkı arastırmaya devam ettı ılactan memnun olmayanları gordum yazık yanı o parayı gıt sakıza ve sırkeye ver onlara verme cunku basına bırsey gelırse ulasabılecegın kımse yok sıteden yada satıcılardan bana kızma paylasmak ıstedım bılgın olsun...

ayrıca kızlar rıca edıyorum burası elma dıyetı ıse elmayla ılgılı dıyetler paylasılsın

canm elmanın yanında ek şeyler kullanılıo zaman zaman bunları birbirimizle paylasıoruz sirke sandaloz ne olursa kime ne iyi gelrse burda birbirimize yardmcı olmaya calışıoruz yani gitsen sirke topiğinde söylesen burda söledklerini burda habermz olmıycak dimi o yuzden elmann yanında denedgmz seyleride anlatıoruz burda.ilaçlara bende pek güvenmıorum denemeyn bosuna masraf hem sizede zararlı

tatlım haklısın ben ılaclar ıcın dedım elbette dogal seylerı paylasıcaz ama ılaclardanartık nefret edıyorum hep para tuzagı malesef bogazını tutmadan kılo veremıosun ılac bıle ıcsen dıyet yab dıolar ne anladık o ısten

canım vall bende bi dıkışta bitiriyordum. 1.5 ayda 4kilo vermiştim yoksa yuum yudum işkence gibi gelir asla içemm

kızlar kilolarını kimse paylaşmamış sanırım ben çürük elma olarak 2 kiloyu geri aldım ama tam anlmıyla haftaya belli olur 12 gündür diyet yapmıyorum artı regli oldum dün bakalım hafata kaç çıkıcakkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben tartıldım bugün ancak geçen haftayla aynıyım,reglimin ilk günü,şişim çok,ama arkadaşlar farkediyo artık,kilo veriyosun diyolar kaydirigubbakcemile3 haftaya 2 haftalık sonuç belli olur

herkesin de regl olma zamanı bu haftaya mı geldi aynen ben de bugün oldum kızlar en iyisi biz bu haftayı saymayalım moralleri bozmayalım cumaya yazalım kilocukları

wallahi ya insan diyet yapabılıo olsa yapar zaten ilaçlara medet ummaz millet diyet yaptıgı için zayflıyo sora bak ilaç kaç kilo verdirdi diyolar kanmayn şöyle seylere kuzenm biraz obezdr benm =) neyse dr a gitti tabi seker kolestrol falan hersey fırlams o zamn 17 yasndaydı dr fx15 mi ne öle bi ilaç verms bide diyet listesi vermıs biz anlamadk tabi hem diyet hem ilaç ne alaka neyse 1 hafta kullandı ilacı tabi diyette yaptı 3 kilo verdi öteki hafta ilacı kullanmıycam bakalm nolcak dedi 1.5 haftada 5 kilo verdi dahada ilacı kullanmadı 40 kilo fln vermstı ama aldı tekrar malesef boğazını tutamadı haspam.seninde dedgn gibi boğazını tutmadan hiçbişey olmuo az birazda hareket lazm
aslında varya bizim hepimizin bi eve yerleşmesi lazmsırnaşık şey haftada 100 kilo elma alıp kaçamk ta yapmayz gülll gibi gecnp giderizsırnaşık şey:teytey:

ben de 2-3 tanesini denedim ama iş beyinde ve boğazı tutmakta

umrancım ben ilacını kullanmadım aktarda satılıyor 100 grmı bazı yerde 4 tl bazı yerde 5 tl
yanında bana aktar kitrede verdi oda 5 tl aynı şey neticede :)
ama anlamadgm ben 2 hafta kullandm çok tok tuttu dieytte yaptm ama elma diyetne kadar kilo veremedim

neyapayım alayımmı aktardan kitre ve sandolozu tavsiye edermisin?
bide yoyo sen hızlansın diye ayran içtin veremedin verenlerde var onu yapsammı ben peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…