Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:çok üzgünüm: canım benı bugune kadar 4 cocukla kımse anlamadı senı 1 cocuklada anlamazlar.bende bunun zorluklarını cooook yasadım.yerı geldı kociş bıle hıc anlamadı.ki 5 senelık evlıydım 4cocugum vardı ve hep yanlızdım yardımcım yoktu

tuğba sanada 41 kere
sende 10 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin

2 ayda ama elmayala değil ilk 7 kg dıyetısyenle verdim 77 takıldım şok lazımdı kaçamaklarla dolu bı haftada 2.5 kg verdim bu hafta regl gecent hafta 2 gun abartım falan ya ben yılbasına kadar 70 olurum işallah sanada başarılar canımm

Yaaa tuğbam bendemi öyle yapsam dayansamda 31 aralıkta tartılsam 64 falan görsem ne güzel olur yeni yıla kaçla girdik biliriz

canım ben en fazla tartılmadan 2 gn sabrediyorum tamam morelin bozuluyo ama ni anlamdda kendine getiiryo huu hemşerim bu kadar yeme diyoakannehirakannehir

ıyı aksamlar arkdaslar busracım belkı dıs felan cıkarıyordur dıs donemınde cok huysuz oluyorlar sıkma canını kolay gelsın sana valla:)
alında cnm bende yabtım bu aksam zeytın yagı maskesını ama yapıstı kaldı yıka yıka sankı kafam hala yaglı :)))
yarın tartı gununuzmu ohhh cok sevındımm hadı bakalım umarım hepınız kıloları vermıs olursunuz.ben p.tesı basladıgım ıcın p.esı tartılıcam bugun 4.gunumde erken olur dıye dusunuyorum ..
su koca sezeryan gobegım gıttı ama bı bardak su ıccem hoppp dısarı cıkıyor uyus oluyorum yaa mekık cekmeye basladım gunde 10 tane umarım yeterlı gelır fazlada cekerım ama cbk sıkılmak ıstemedıgım ıcın yavas basladım..

üzülme canım dengesiz insan çok gerçekten hadsizler!
eşim herkonuda çok anlayışlı ama dün akşam evde yokuz bile diyebilrdi
11de geldiler uykusuzluktan sinirlerim bozuldu uyuyamıyorum :S

günaydın kızlar...
ben tartılmamaya karar verdim.. hem bugün daha 4. günüm, hemde regliyim... hayal kırıklığı yaşamamak için haftaya cuma tartılıcam...
ama sizlerden güzel haberler bekliyorum:)))

57 kiloyummmmmm yaşasın :)))) dün akşam yemeğinde son elmam yerine 1 kaşık pırasa 2 kaşık makarna(çorba kaşığı) 2 tane köfte yedim ekmek falan yok tabe abimlere gittim yemesem ayıp olacaktı, aslında bu bahane çok canım çekti yedim valla çok mutluyum yarın elma diyetini bitiriyorum bundan sonraki kilomu sakin sakin vericem 20 günde 6 kilo verdim.. bide kilo az olunca vermek zor olur deniyodu ona rağmen.. 63 kilodan düştüm.. elma sandoloz tabletinede çok şey borçluyum tabii.. daha bi kutu bitmedi bile... elma diyetini dün ve önceki gün olmak üzere 2 gün yaptım gerisi tabletimin marifeti yani... darısı başınıza kızlar:)))

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Sürekli külo alıp veriyorum en son verdiğim 10 küloyu yine geri aldım şuan 78.8 kg.dayım. Hedef 58-59 kabul ederseniz bende sizlerle başlıyorum bu gün. Aslında dün başladım :)

mafoldumbenyok kızlar halen daha 103 kıloyum.ben delı gıbı spor yapmazsam gıtmıyo bunu bıle bıle spor yapmıyorum.gunde 3 kılo suda ıcmıyorum.bugun sizin kılolarınızı gorunce belkı dank eder.....umarım....güzel haberlerınızı beklıyorum...opuyorumnanaktan

canım aramıza hosgeldın.kaydirigubbakcemile5

kızlar sabah tartıldım aynıyım vermemişim ama almamışımda:) biliyosunuz elma diyeti yapmadım oruçluydum doğru düzgün suda içemedim pazartesiden sonra vermeye devam ederim almıyımda:)

reyhan mengi tebrik ederim canım maaşallah çok sevindim senin adına darısı başımıza:)

teşekkür ederimmmmmm :))) o kadar mutluyumki busabah anlatamam... şimdiki girişimim sigarayı bırakmak olacak..Şeniz

kızlar bende deniycem elma ile sandolozu gerçekten iyimi

iyi hemde çok iyi.. zaten zayıflamazsanız para iadesi var...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlamak istiyorum kızlraaaaaarr
700 gr geri almşım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…