canım benı bugune kadar 4 cocukla kımse anlamadı senı 1 cocuklada anlamazlar.bende bunun zorluklarını cooook yasadım.yerı geldı kociş bıle hıc anlamadı.ki 5 senelık evlıydım 4cocugum vardı ve hep yanlızdım yardımcım yoktukızlar sinir sistemim resmen çöktü akşam akşam
bugün saat 4ten sonra kısçem hiç durmadı hep agladı oynattım oynamadı yürütecinde durmadı yemeklerini düzgün yemedi kabızlık sıkıntısı var bugunlerde biraz
saat 9 bçkta ancak uyuttum eşimde o zaman geldi
ve geldi oturdu telefnu çaldı kaynım arıyor saat 10 10bçk gibi çay içmeye geliyoruz diye
ben perişan pijamalarımı giymişim salon darma duman kızımı oynatıcam diye nekadar oyuncak varsa dökmüşüz
düşünün nasıl iki ayagım bir pabuca girdi musaitmisiniz falan demek yok direk geliyoruz diyo
birazdan gelirler herhalde
ben sinirimden patlıyorum bukadar güzel havada evdende çıkamadım
birde bu saatte hizmet edicem millete
kimse düşünmüyo valla bu kadının bebegi var ne alemde acaba diye hayret bişey yaaa
iyi akşamlar alında yarın herkes tartılıp kılosunumu yazacak.
tuğba sanada 41 kere
sende 10 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin
Yaaa tuğbam bendemi öyle yapsam dayansamda 31 aralıkta tartılsam 64 falan görsem ne güzel olur yeni yıla kaçla girdik biliriz
:çok üzgünüm:
canım benı bugune kadar 4 cocukla kımse anlamadı senı 1 cocuklada anlamazlar.bende bunun zorluklarını cooook yasadım.yerı geldı kociş bıle hıc anlamadı.ki 5 senelık evlıydım 4cocugum vardı ve hep yanlızdım yardımcım yoktu
♥gözyaşı♥;10659421 .!.:Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Sürekli külo alıp veriyorum en son verdiğim 10 küloyu yine geri aldım şuan 78.8 kg.dayım. Hedef 58-59 kabul ederseniz bende sizlerle başlıyorum bu gün. Aslında dün başladım :)
reyhan mengi tebrik ederim canım maaşallah çok sevindim senin adına darısı başımıza:)
kızlar bende deniycem elma ile sandolozu gerçekten iyimi
yok ben ecza deposundayım bizim depodan getirticem ama arkadaşlarım sakıncalı olabilir dedi sana güveniyorum deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?