canım bende tartılmıycam....
ben de 1 hafta sandoloz kullanmıştım, ve 2 kilo vermiştim. ama bütün değerlerim biri anda değişmişti .. benim kalp kapağımda mekanik protez olduğu için düzenli olarak kan sulandırıcı kullanmam gerekli... sandolozu 1 hafta kullanıp tahlil yaptırdığımda kanımda ki su oranının çok çok fazla düştüğünü gördüm ve hemen sandolozu bıraktım... gerçi halam sandolozla 12 kilo verdi amaa.... elma diyeti bana çok daha sağlıklı geliyor...
neyapayım alayımmı aktardan kitre ve sandolozu tavsiye edermisin?
bide yoyo sen hızlansın diye ayran içtin veremedin verenlerde var onu yapsammı ben peki?
tatlım haklısın ben ılaclar ıcın dedım elbette dogal seylerı paylasıcaz ama ılaclardanartık nefret edıyorum hep para tuzagı malesef bogazını tutmadan kılo veremıosun ılac bıle ıcsen dıyet yab dıolar ne anladık o ısten
herkesin de regl olma zamanı bu haftaya mı geldi aynen ben de bugün oldum kızlar en iyisi biz bu haftayı saymayalım moralleri bozmayalım cumaya yazalım kilocukları
selam...ben bugün tartildim :)....4.cü günüm...ve 71,5 kgyum...73düm:kedi:yavas gidiyor ama iyi gidiyor gibi sanirim...memnunum :)....
selam...ben bugün tartildim :)....4.cü günüm...ve 71,5 kgyum...73düm:kedi:yavas gidiyor ama iyi gidiyor gibi sanirim...memnunum :)....
kızlar bugün görümcemle görüştüm onunda kilo sorunu var dayanabileceğin kadar sıcak su içecekmiş insan o şekildede kilo veren oluyomuş onun arkadaşı sıcak su içmiş ve zayıflamış böyle bişey duyan varmı ?
kızlar bugün görümcemle görüştüm onunda kilo sorunu var dayanabileceğin kadar sıcak su içecekmiş insan o şekildede kilo veren oluyomuş onun arkadaşı sıcak su içmiş ve zayıflamış böyle bişey duyan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?