Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım benmde birden tansiyonumu düşürüyordu ya ilk başlarda ama çokta kullanmadım bende 2 hafta kadar 1 buçuk ay normal diyet yaptıktan sonra kilom durdu diye aldım belki fayda eder dedim ama bişey değişmedi geçen hafta elma diyeti yaptım 3 gunde 2 kilo verdm bogazımı tutamadım aldım

neyapayım alayımmı aktardan kitre ve sandolozu tavsiye edermisin?
bide yoyo sen hızlansın diye ayran içtin veremedin verenlerde var onu yapsammı ben peki?

wala tatlım ben veremedm sorun bende yani herkes masallah vermiş dene istersen zararlı bişii diil en azndan bildiğmiz seyler bide alt tarafı 2 gün ama tabi sen bilirsin tatlım opuyorumnanaktan

he bu arada ayran içmedm yanlş anlaşlma olmasın burdada var %100 detosk yazıo ayran çorbası diyebilirz daha cok

evet canım boğazımıza dur dersek olur

herkesin de regl olma zamanı bu haftaya mı geldi aynen ben de bugün oldum kızlar en iyisi biz bu haftayı saymayalım moralleri bozmayalım cumaya yazalım kilocukları

evet bencede saymayalım bunu kaydirigubbakcemile3 benim 4.günüm fark edermi sabah eşime öyle bahane uydurdum yoksa verirdim dedim onun etkisiyle kaldı dedim ama kendimide kandırdım galiba kötükedihüso

kızlar bugün görümcemle görüştüm onunda kilo sorunu var dayanabileceğin kadar sıcak su içecekmiş insan o şekildede kilo veren oluyomuş onun arkadaşı sıcak su içmiş ve zayıflamış böyle bişey duyan varmı ?

ılık suyun faydalı oldugnu duydum sıcak su yağlarn çözülmesini sağlıyomuss
Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.
bak netten bunu buldum

duydum hayatım
ben ortaokuldayken bizim şirkette bi kız vardı çok kilolu değildi ama baya balık etliydi
daha sonra o kızı bir sanat fuarında güvenlik olarak gördük kaşık kadar kalmış tanıyamadık o bizi tanıdı
babam sordu dedi ne yaptında bukadar zayıfladın diye kız dedi dayanabildiğim kadar sıcak su içtim sürekli dedi
aslında bana çok mantıklı geliyor çünkü bir etteki yagı düşünün mesela üstüne kaynak su dökünce yumuşar yada margarin donmuş bir margarine dökelim sıcak suyu döktüğümüz yer erir birde sıcak su bagırsakları çok çalıştırıyor bunu farkettim ama ben su içmeyi pek sevmedigimden bi elma diyetini yaparken zorla içiyorum su ama onunda çogunu sıcak içiyorum normaldede pek fazla soguk içmemeye çalışıyorum
ama normalde bana günde bir bardak su vermeseler aklıma gelmez sıkıntıda orda işte :S

ha hatta kızlar geçen bir buçuk ayda 9 kg verdigim çorbalı sebzeli salatalı diyette yazdıklarımı ozaman okuduysanız ben hep sıcak su içiyordum
mesela eşimin yemek yaptıgı akşamlarda yemekten önce 3 bardak sıcak su yemekten sonra 5 bardak sıcak su vicdan azabımı sıcak suyla bastırıyordm ve yedigim çok daha çabuk sindirilmiş oluyordu
bazen çatlıyacak gibi oluyordum ama inanılmaz bir motivasyn olmuştu bende o dönemde deli gibi sıcak su içiyordum ve çogunuda elma sirkeli içiyordum acıkınca özellikle tavsiye ederim çok tok tutuyor
ılık suyu pek sevmiyorum ben zaten tuhaf geliyor bana oyuzden sıcak :) hatta az sonra kalkıp 3 bardak sıcak su içeyim ben gaza geldim yaaaa
bugün ancak 1 litre su içmişimdir bu saate kadar

kızlar buarada biliyosunuz elma diyetine şimdilik ara verdim
bu sabah kahvaltıda bir dilim kek yedim 2 fincan şekersiz çay
kekide dün akşamki davetsiz misafirlerim için hazırladım ama ben yemedim hiç sabah yerim diyerek avuttum kendimi aklımda kalmasa yemezdim :)
öglende çok az çorba içtim
arada 2 grisini yedim
şimdide bir yeşil elma bir portakal bir mandalina yicem

SELAM KIZLAAAAARRRRRRRR
sıcak su mevzunu okuyodumda bi şey daha var canlar
sıcak su yağları eritir evet amaaaaaaaa
soğuk suda kalori yakar çünkü vücut o suyu vücut ısısına çavirebilmek için kalori harcar
hastanede asistanlık yaparken hekimler hep soğuk su içerlerdi yediklerini yakmak için
hatta geçen gün bi sitede okudum onlarda doğruluyorlardı

ya bişey sorucam arkadaşlar bugün diyette 5. günüm ama halsizlik var üzerimde bi de uçuklamak üzereyim duaklarım acıyor
sizde böyle bi durum oldumu
yılbaşıda geliyor arkadaşlarla dışarda olucaktık bu halle çok kötü gözükücem
şu uçuğun çıkmasını nasıl engelleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…