Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bende caya cok duskunum onceleri bende yesil cay hic icemiyordum ama simdi bayiliyorum birazzorlayinca alisiyo insan hatta vazgecemiyo.Bide Belitim sen gecen hafta sadece yesil elmami yedin yani sabah kahvalti aksam yemek yedin mi?Cok iyi vermissin masaallah umarim hep boyle gider

ewet yaa bende konu sahibinden okudum sayfaları inceledikçe kilo werdikten sonra bile günde 3 elma 3 bardak yeşil çay artık hayatımızda hep olmalıymışş sanırım öyle anladım çünkü werdimiz kiloyu korumak için bunlara bir müddet dewam etmek gerekiyormus zorlada olsa bir deneyin bende 4 kupa içiyorum günde yeşiçayı ama nane limonlusundan o yine bir nebze daha iyi en azından limon kokusu geliyor yeşilçayın kokusunu hiç almıyorum burnumu tıkayıp bir dikişte içiveriyorum napayımm

çayıda içmeden durabilirim ama günde bitane içiyorum ama şekerini çok az koyuyorum çok alışık olduğumiçin içmeyince baş ağrısı yapıyor.açlık sorun olmuyo ki açta kalmıyoruz zaten bu saatler geçince problem yok.oda sizlerin sayesinde geçip gidiyor

canım ilk 2 gün hiç kaçamak yapmadım menüye tam uydum diger 2gün de kaçamak sız sayılır (işte 3 lokma derisiz tavuk gibi ama başka hiçbirşey) 2 gündürde kahvaltıdaki ekmekle peynirin yarısını sabah yarısını da akşam6 gibi yiyorum yine elma ve içine 4 5 damlalatılmış şişelerde su başka birşey yok

slm arkadaslar günaydın ben anneme gidiyorum bugün kahvaltıya ama merak etmeyin kepek ekmegimi we peynirim yanımda bozmam yanii diyetimi ögleden sonra görüsürüzz canlarımm öpüyorumm....

Günaydınnnn fıstıklar
Bizim beyleri yolladım. Daha tartılmadım. tartılam mı? dün midem kazındı resmen. bir ara cümle bile kuramadım hehehe çok komiktim yaw. ama bozmadım bozmadım ve bugün 2. gün....
Belitim: cips yememişsin tebrik ediyorum seni. harikasın.
Nuran34: canım şimdi hazırlayam senin çizelgeni,özelden yollarım hayatım. Bir de ne o kabızlık ilacı? baskül yoksa kasma kendini tartılma.eczanede filan da tartılırsan farklı tartılar kullanma bence sonra moralin bozulur..
Deniz: annene selamlar. afiyet şeker ossun...ben de 2 grisini yesem mi acep akşam yaw.gündüz idare edebiliyorum da akşam cidden çok zor yaw. Bizimkiler hapur hupur yedi yemekleri akşam. kaçtım resmen yanlarından...koku alma durumum bile değişti yaw.
Ben geceleri hiç çişe filan kalkmazdım dün gece 3 kere kalktım su içmekten herhalde anlamadım. bir de 2.5 litre suyu bitirdim yatmadan.Şimdide hemen başladım gene.
Tartılam mı arkadaşlar? ne diyorsunuz? 2. günüme girdim. hadi hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…