merhaba kızlar bende 67 kıloyum boyum 1.65 nisan 6 ya kadar 59 olmak ıstıyorum erkek arkadasıma söz verdim sözümü tutmam lazım ama irademe nasıl hakim olcam..bıde yesıl elma mı yıyosunuz kırmızı yesek aynı etkıyı yapar mı?bana yardımedinn:gitme:
belitim,ayça32,nuran hepinize tşk ederim.evet isveç diyeti ile 3 kilo verebildim sadece.71 ile başladım 68 im şimdi.daha fazla gitmedi ama belki diyet bitince verebilirim biraz daha diye düşünüyordum.şimdi ise belki diye düşünüp umut etmektense işimi şansa bırakmamaya karar verdim.elma diyetini deneyeceğim.sizdende olumlu sonuçlar duyduğum için aldım bu kararı.pazartesi başlıyorum.bugün isveç in son günü.yarında kendime izin verdim delikafadulden çünkü çok halsiz kaldım 2 haftadır.10 nisanda provama ince gitmek istiyorum.
tamam canım destek olalım bırbbırımıze..kolay gelsıntwiligt bende seninle aynı kiloda sayılırım ve bende 10 nisana kadar en azından 58 olmak istiyorum.bu konuda sanırım daha çok destek olmalıyız birbirimize.
canım yeşil elma yiyoruz.yeşil elmanın yağ yakıcı özelliği varmış.olursun canım burda destek sonuna kadar
Harikasın şimcik çarşambaya kadar tartılmahazır verdiğini gördün madem tartıda dayan çarşambaya kadar daha büyük farkla daha da mutlu olacaksın. Hoşgeldin aramıza. Bizler elma güzelleri ,artık sen de öylesin yerimseniben
nekadar vermişsin 3 günde canım paylaşırmısın
evet üzgünkız ne kadar verdin....evet en önemlisi onların eve geldikleri ve yemek istedikleri zaman
kızlar çarşamba sabahı tatıda 85 kiloyu gördüm...ve ctesi sabahı 81 kilo olarak gördüm...tabi bu ilk hafta dolayısıyla ödem ve suyu atmıştır vücud...iş bundan sonra başlıyor...
ben kaçırdım galiba deniz e ne oldu? hasta mı olmuş?
twiligt bende seninle aynı kiloda sayılırım ve bende 10 nisana kadar en azından 58 olmak istiyorum.bu konuda sanırım daha çok destek olmalıyız birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?