Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bende 67 kıloyum boyum 1.65 nisan 6 ya kadar 59 olmak ıstıyorum erkek arkadasıma söz verdim sözümü tutmam lazım ama irademe nasıl hakim olcam..bıde yesıl elma mı yıyosunuz kırmızı yesek aynı etkıyı yapar mı?bana yardımedinn:gitme:

belitim,ayça32,nuran hepinize tşk ederim.evet isveç diyeti ile 3 kilo verebildim sadece.71 ile başladım 68 im şimdi.daha fazla gitmedi ama belki diyet bitince verebilirim biraz daha diye düşünüyordum.şimdi ise belki diye düşünüp umut etmektense işimi şansa bırakmamaya karar verdim.elma diyetini deneyeceğim.sizdende olumlu sonuçlar duyduğum için aldım bu kararı.pazartesi başlıyorum.bugün isveç in son günü.yarında kendime izin verdim delikafadulden çünkü çok halsiz kaldım 2 haftadır.10 nisanda provama ince gitmek istiyorum.

ya birde bu alt tarafta çıkan kilo göstergeleri nasıl çıkıyor.ben forumun yabancısıyım.alışamadım henüz

twiligt bende seninle aynı kiloda sayılırım ve bende 10 nisana kadar en azından 58 olmak istiyorum.bu konuda sanırım daha çok destek olmalıyız birbirimize.

canım yeşil elma yiyoruz.yeşil elmanın yağ yakıcı özelliği varmış.olursun canım burda destek sonuna kadar

annemmm çok geçmiş olsunnnn.çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşir umarım.ayrıca bu durumda bile iradene hakim olduğun için tebrik ederim .canım dua edicem iyileşicek merak etme

canım isveç dietini yaptıysan bunu hayli hayli yaparsın .nisana kadar fıstık gibi olursunnn

tünaydın kızlar bugun başlıyorum ama geç kalktım sımdı kellogs yıyorum ,sonra elma yıcem ama buguluk kırmızı elma yıcem cunku evde yesıl elma yok..kpss kursum var oraya gıdecem artık yanımda götürcem elmalarıbilmiyorumkismile

twiligt bende seninle aynı kiloda sayılırım ve bende 10 nisana kadar en azından 58 olmak istiyorum.bu konuda sanırım daha çok destek olmalıyız birbirimize.
tamam canım destek olalım bırbbırımıze..kolay gelsın
canım yeşil elma yiyoruz.yeşil elmanın yağ yakıcı özelliği varmış.olursun canım burda destek sonuna kadar

tesekkur ederım canım bugunluk kırmızı yesemcokacimcoook

ben de ilk gün sarı elma yemiştim. ama orjinal yeşil yemek lağzımmışç alıncaya kadar idare et...ne olursa ossun hiç elma yememekten iyidir herhal.

verdiğimii gördüm görmesine de ben her rejimin ilk haftasında kilo veririm..sanırım çarşambaya kadar dayanamaycağım çünkü her sabah tartılıyorum...
bu arada ayçacım hoşbulduk..aranızda olmak bir şereftir...:lepi:

nekadar vermişsin 3 günde canım paylaşırmısın

evet üzgünkız ne kadar verdin....evet en önemlisi onların eve geldikleri ve yemek istedikleri zaman

kızlar çarşamba sabahı tatıda 85 kiloyu gördüm...ve ctesi sabahı 81 kilo olarak gördüm...tabi bu ilk hafta dolayısıyla ödem ve suyu atmıştır vücud...iş bundan sonra başlıyor...

Muthiş yaw. tebrik ederim tekrar ...4 kgnin hepsi su olamaz herhalde demi canım. doğru iş bundan sonra başlıyorma ama kendinde farketmişsindir muhakkak. önemli olan o .

deniz çok geçmiş olsun
umarım bugün ateşi düşer
bende 2 gündür öyle hastayımki resmen yataklığım
allah gücünü artırsın hasta olmakta bakmakta çok zor

kızlar çarşamba sabahı tatıda 85 kiloyu gördüm...ve ctesi sabahı 81 kilo olarak gördüm...tabi bu ilk hafta dolayısıyla ödem ve suyu atmıştır vücud...iş bundan sonra başlıyor...

canım 4 kilonun hepsinin su olması bence de imkansız
bir de ilk hafta veririm sonra kilo vermem diye kendini şartlama
tam tersi ikinci haftada aynı şekilde kilo vericem diye söyle kendini inandırki beyne mesaj oşekilde gitsin
bak ben sürekli çarşamba 69 olucan diye beyne mesaj gönderiyorum

damlacım ve yeniay nisanın 6-10una kadar bu diyet ve sporla hayli hayli verirsiniz 10 kiloyu merak etmeyin
yeter ki azimli olun diyete uyun ve bol bol su için
bu arada yeşil çayı da unutmayınzemuszemus

Denizcim çok geçmişlerrrr olsun. Umarım yakın zamanda düşürürsünüz ateşini oğluşunuzun. ayyy çok üzüldüm şimdi yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…