Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hasta olanlara gecmis olsun.Kizlar 2 gundur bende rahatsizdim o yuzden malesef diyete sadik kalamadim.Yani bu hafta pek bi kilokaybim olmaz herhalde.Ben size kilo durumumu cuma yazarim artik.Basarili bi sekilde devam edenleri de tebrik ediyorum kizlar.Hepinizi optum .

Muthiş yaw. tebrik ederim tekrar ...4 kgnin hepsi su olamaz herhalde demi canım. doğru iş bundan sonra başlıyorma ama kendinde farketmişsindir muhakkak. önemli olan o .

üzgün kız tebrik ederim.çok iyi 4 kilo hatta süper vücudundaki fark görünüyorsa problem yok tatlım vazgeçme .

inşallah dediğiniz gibidir kızlar...biraz göbeğim indi.onu hissediyorum..70lere inice farkı hissedeceğim..kendimi şartlandırmıyorum ama veremezsem daha çok üzülürüm.en azından öyle diyorum ki verirsem daha bi sevineyim....belitim inşallah çarşamba 69 kiloya inersin...umarım hepimiz isteiğimiz kiloya ineriz...hoş o kiloda korumakta önemli..beni koruyamamak yaktı...lmaz:

bayanlar vereceğime inanıyorum.ilk gelinlik provamda 58 olmak istiyorum.pazartesi başlıyorum bu diyete.herkese başarılar diliyorum bu konuda...:lepi:

az önce 50 mekik ve birazda bacak hareketleri yaptım.aranızda olmak ve yazılarını okumak bana keyif veriyor.kendimi motive ediyorum bu şekilde.birde 2 sene önce giyebildiğim ama artık içine sığamadığım pantolon ve eteklerimi çıkarttım.buda benim için bir amaç artık.

slm arlkadaşlar nezamandır görüsemiyoruz nasılsınız alp biraz daaha iyi ateşi 38 e düştü bugün sanırım igneler biraz iyi geldi faranjit olmuş hepinizin okudum geçmiş olsun dileklerinizi çok teşekkür ederim hepinize
buarada aramıza yeni gelenler olmuss sanırım hoşgeldiniz arkadaşlarr
kızlar artık farketmeye basladı sanırım herkez zayıfladın demeye başladı bakalım çarşambaya az kaldı ne kadar werdik acaba hepimizz

aramızda rahatsız olan arkadaslar warmıs çok dikkat edin kızlar bence 1 2 gün ara werip c vitaminini we 2 kase çorba ile ödüllendiirin kendinizi çokk geççmiş olsunn ama belitim biraz çorbadan zarar gelmez cnm içki hemen iyi oll olurmuu daha çok rahatsızlanma çok öpüyorumm hepinizii umarım bugün aranızda olurum alp in birazcık daha ateşi düşerse iyi geceler arkadaşlarr

denizcim tekrar geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi ğlur bebişin

ben inanılmaz kötü gribim ama ufak değişikliklerle diyete devem ediyorum
geçen reglimde tarih şaşmıştı bu regliyide ona göre bir tarihte bekliyordum
karnımın şişmesine bir anlam veremiyordum antibiyotiklerden herhalde diyordum
bu sabah regli oldum

şimdi söyleyin bakalım kızlarr
bu kadar hastalıkla diyeti devam ettirmeme rağmen çarşamba tartı da zayıflamamışmı olucam
hani regli döneminde kilo verilmiyor deniyor ya

uffffff eğer öyle çıkarsa çok üzülürüm bilmiyorumkismile

annem ne güzel daha çok belli olcak inşallah.
belitim bende çok dar olan bi pantolonu giydim oluyor hemde biraz genişlik var .bu arada regli döneminde 3 4 kilo farkeder tartılma sen çarşamba moralin bozulur ama bittiğinde değişikliği görürsün.bende elma yerken çok zorlanıyorum ve hafta sonu olduğu için eşime eşlik etme durumunda kaldım dün ama çorba içtim saat altıda ve sonra hiçbirşey yemedim gece 1e kadar eşler olmayınca daha kolay gidiyor.bende yarın oğlumu sağlık ocağına götürcem aşı günü.belit canım gripsen vitamin al biraz portakal ye hiç değilse yada ekmeksiz çorba hem metobolizman şaşırmış olur hemde vücut direncin artar.

yaaa kızlar benide alın aranıza ama ben yeni doğum yaptım 3 ay oldu ve şuan 70 kiloyum doğum öncesi 86 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama nasıl yapcam ya sütüm azalırsa ne olur banada yardımcı olun

burdayım canım belitimm :))opuyorumnanaktan geçmiş olsun.grip olmuşsun.ya benim belden baya incelme oldu ama bacaklar gitmiyo.spor da yapıyorum ama yetmiyo sanırım.bir de elma yiyemiyorum ben yaa.yemek yediğimde de midem bulanıyo.1-2 kaşık bişey bile alsam ağzıma bulantım oluyo. sizde de oluyo mu??

yaaa kızlar benide alın aranıza ama ben yeni doğum yaptım 3 ay oldu ve şuan 70 kiloyum doğum öncesi 86 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama nasıl yapcam ya sütüm azalırsa ne olur banada yardımcı olun

hoşgeldin canımm. doğum sonrası kilolar çok çabuk veriliyo.biraz gayret edersen hemen zayıflarsın.çok ağır olmamak kaydıyla bence diyet yap biraz da spor. ama elma diyeti pek sana uygun değil bence.sütün azalabilir. ki hiç bişey bebeğinin sağlığından daha önemli değildir diye düşünüyorum. daha sağlıklı besleneceğin diyetlr var canım onlara bi göz at derim ben. opuyorumnanaktan tabi yine karar senin canım.

3-4 kilo derken....
3-4 kilo fazlamı çıkarım yani :uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…