Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yeni dogom yapan arkadaslar cocugunuzu emizdirirseniz kilonuz gider cünkü bende ögle oldu cünkü ben yirmi kilo almistim bende iki tane büyütüm kizim 26 oglum 20 yasinda insalah sizlerde büyütürsünüz

Herkese merhabalar, haftasonu nette girmek zor oluyor malum herkes evde. Tabi diyetime devam etmek de zor oluyor ama ediyorum.
Denizcim oğluşunun ateşinin inmesine sevindim. umarım daha da iyi olur çobucak iyileşir.hem oğluşla uğraş hem diyet yap valla tebrikler ne diyeyim.
Yeni doğum yapmış olan arkadaşım,sakın bu diyeti deneme bile.sütün kesin kesilir kesilmese bile besleyiciliği düşer.Bebişin şu anda daha önemli. çok şekerli şeyler yeme ve bol bol su iç başka bir şeyden kesme,zaten emzrirken daha fazla kalori harcıyorsun. verirsin kilolarını merak etme...

yaaa kızlar benide alın aranıza ama ben yeni doğum yaptım 3 ay oldu ve şuan 70 kiloyum doğum öncesi 86 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama nasıl yapcam ya sütüm azalırsa ne olur banada yardımcı olun

canım hoşgeldin ama sen bizimle aynı yaparsan sütün azalır sabah kahvaltını aynı şekilde yap aralarda elma ye akşamda diet peynir yoğurt ve süt iç ekmek yeme

belitim fazla çıkarsın derken vücut çok şiş oluyor kilo veriyorsundur ama reglidöneminde göremezsin .kızlar ben bugün hiç elma yemedim dişlerim çok kötü durumda sadece çorba içebiliyorum ama blenderdan geçirdiğim için yağ atmıyorum umarım çok sorun yaratmazz of yaaa

Merhaba kizlar yeni arkadaslar hosgeldiniz.Belitim dertetme bence kesin vermis olursun ama vucudumuz zayif duserse hastalikla mucadele edebilmemiz daha dazorlasir o yuzden cok kacirmadan biseyler yemeye gayret et bence.Annem bebegine de gecmis olsun ne guzel bak faredilmeye baslamis simdiden verdigin kilolar.Ben bugun daha iyi oldugum icin kaldigim yerden devam edicem ins.Cuma gunu yazarim kilomu olur mu?Yeni arkadaslar hosgeldiniz size de kolay gelsin.

Nurancim gecmis olsun sana da dislerinle ilgili bi tedavi mi yaptirdin?Elmayi blenderdan geirip yemeyi denesene yine elma yemis olursun bisey farketmezherhalde ama sonucta corba da cok kalorili bisey degil yine verirsin kilolari uzulme.

topik cok ilgimi çekti.
1000 küsü sayfayı okuyamadım ama 200 sayfaya yakın okudum.

bu diyetle kilo verenn kiişilerdeki piskolojide cok önemli bence.
herkesin metabolizması degişik.
bu diyetle 70 kilo veren arkadaş kendini tamamen buna endexlemiş cok gayret etmiş bence.

kilo verirken böyle rahat rahat takılmak uzun vadeye yaymak hızlı verdirmiyor.
bende dusunuyorum elma diyetini ama yesil elma cidden pahalı bi yicek.
gecende yürürken 1 tane aldım yemek icin 750 lira verdim.
gunde 2 kilo yemeniz lazım diyor.
pazarda kaç lira kilosu bilmiyorum ama aylık 100 liraya yakın tutar bence elma ücreti.
bu akşam düşünücem bende yapmayı planlıyorum. sonuc alırsam paylaşırımbayanssulusmile

tanesi mi 750 nasıl yaa ben kilosunu 2 den alıyorum

Nurancim gecmis olsun sana da dislerinle ilgili bi tedavi mi yaptirdin?Elmayi blenderdan geirip yemeyi denesene yine elma yemis olursun bisey farketmezherhalde ama sonucta corba da cok kalorili bisey degil yine verirsin kilolari uzulme.

akıl akıldan üstündür niye gelmediki bu aklıma :):)sağol canım.hamilelikten kalma problemler canım diş taşı oluştu çok fazla ve sert yiyecekler yediğimde kanıyor ve tuhaf bişey oluyor bunu şifade etmek zor öyle denicem bide.hassasiyetten kurtulursam diş taşlarını temizletcem ama geçmeden dişçim yapmıyor zor olur diye her çocuk bir diş götürür diye boşuna dememişler

Bebegin kucuk herhalde Allah bagislasin.Haklisin hamilelikte cok yipraniyo disler umarim kisa zamanda sagligina kavusur dislerin.Neyse yine devam elmali gunlere:))

nurancım bencede tarıkım doğru söylüyor rondo da olur el rendesi bile olur
hatta elma çorbası gibi birşey olur
bu arada çok geçmiş olsun

haklısın ben bu çarşamba tartımıyıcam regli bittikten 3 gün sonra çıkıcam tartıya mafoldumben

ama sizlerin sonuçlarınızı merakla bekliyorum çarşamba günü kaydirigubbakcemile5

tarıkım sen de çok sağol canım iki hastalık birden vurdu işte neyaparsın
çorba falan içmedimde kepek ekmeğini iki dilim daha artırdım e tabi ekmekle yiyilenleri de
çarşamba normal şartlarda tartılamayacak olmak canımı sıktı kilo kaybı görsem şevke gelirdim
ama neyse sizler tartılacaksınız kilo vermiş olacaksınız o zamanda azimlenirim

pufidik canım sağolasın
bacak hareketleri yap ozaman farkeder
tabi bele göre daha uzun sürede fark edersin ama olsun

belitim sen kilo verdiğini gördün zaten bu senin için şevk olmuş bugün itibariyle 6.gün bitti benim yarın sağlık ocağında tartılayım diyorum ne dersiniz zaten baskülüm yok benim çarşamba bulamayabilirim.tabi sağlık ocağındaki tartı ne denli doğrudur onuda bilemiyorum.emin olmamakla beraber bacaklarımda ve popomda değişiklikler var sanki bacaklarımı ve kalçamı saran eşofmanım kumaş bolluğunda duruyor 2de versem 5 de versem vazgeçmek yok yarın rende olarak elmalarıma devam edicem umarım tiksinmem:d

Kızlar yarında doğum günü var kardesimin nasıl frenlicem kendimi yaa görmemişler gibi saldırırm yine pastaya alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…