yaaa kızlar benide alın aranıza ama ben yeni doğum yaptım 3 ay oldu ve şuan 70 kiloyum doğum öncesi 86 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama nasıl yapcam ya sütüm azalırsa ne olur banada yardımcı olun
topik cok ilgimi çekti.
1000 küsü sayfayı okuyamadım ama 200 sayfaya yakın okudum.
bu diyetle kilo verenn kiişilerdeki piskolojide cok önemli bence.
herkesin metabolizması degişik.
bu diyetle 70 kilo veren arkadaş kendini tamamen buna endexlemiş cok gayret etmiş bence.
kilo verirken böyle rahat rahat takılmak uzun vadeye yaymak hızlı verdirmiyor.
bende dusunuyorum elma diyetini ama yesil elma cidden pahalı bi yicek.
gecende yürürken 1 tane aldım yemek icin 750 lira verdim.
gunde 2 kilo yemeniz lazım diyor.
pazarda kaç lira kilosu bilmiyorum ama aylık 100 liraya yakın tutar bence elma ücreti.
bu akşam düşünücem bende yapmayı planlıyorum. sonuc alırsam paylaşırımbayanssulusmile
Nurancim gecmis olsun sana da dislerinle ilgili bi tedavi mi yaptirdin?Elmayi blenderdan geirip yemeyi denesene yine elma yemis olursun bisey farketmezherhalde ama sonucta corba da cok kalorili bisey degil yine verirsin kilolari uzulme.
Bebegin kucuk herhalde Allah bagislasin.Haklisin hamilelikte cok yipraniyo disler umarim kisa zamanda sagligina kavusur dislerin.Neyse yine devam elmali gunlere:))
belitim fazla çıkarsın derken vücut çok şiş oluyor kilo veriyorsundur ama reglidöneminde göremezsin .kızlar ben bugün hiç elma yemedim dişlerim çok kötü durumda sadece çorba içebiliyorum ama blenderdan geçirdiğim için yağ atmıyorum umarım çok sorun yaratmazz of yaaa
cok sagolun benide araniza aldiginiz icin hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?