Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

damlapasende süper başlamıssın sana katılıyorum canım haftaya kadar cumaya kadar 3 kılo vermıs olmalıyım ..bozmak yok sadece elma okolumunekankayizsmile
[/I][/B]

canım sende süper başlamışsın...işte bu bayanlar birbirimizi motive edelim.kamaklar oldukça kızalım.yada ceza verelim.mesela mekik cezası 10 ile 50 arası.biz kaçamağımızı söylediğimizde aman olsun ondan bir şey olmaz diyoruz.buda gevşememize neden oluyor.olmasın işte gevşemeyelim.olsun demeyelim.olmasın diyelim.yapma bir daha diyetin boşa gitti.o kadar emek verdin sık dişini az kaldı vs gibi şeylerle telkin edelim birbirimizi.hihoyyytklava:

canlar ben kahveyi bırakamıyorum ya.. kremalı olacak illa :S

çok zararı dokunur mu acaba

3 kilo süper canım ama 1 gun vermemıssındır sanırım en son ne zaman tartılmıstın çok merak ettımopuyorumnanaktan

canım enson bu hafta salı tartılmıştım ama bugun devam ediyom diyete valla dun biraz kacamak yapıverdim ama dogru soylemek gerekirse migdem kucukmuş fazla yiyemedim ben aksamlarıda coook az miktarda yemek yiyom donra devam bi anda ac kalırsam migdemde rahatsızlık oluşur diye duşunuyorum oda bır gunde degil canım 2 gunde verdim

canlar ben kahveyi bırakamıyorum ya.. kremalı olacak illa :S

çok zararı dokunur mu acaba

CANIM BEN GÜNDE 1 FİNCAN İÇİYORUM SADECE AMA BİLMİYORUM NE KADAR ETKİLER DİYETİMİZİ??:uhm:.YEŞİL ÇAY VE FORM ÇAYI İÇMEYE ALIŞAMADIM HENÜZ

CANIM BEN GÜNDE 1 FİNCAN İÇİYORUM SADECE AMA BİLMİYORUM NE KADAR ETKİLER DİYETİMİZİ??:uhm:.YEŞİL ÇAY VE FORM ÇAYI İÇMEYE ALIŞAMADIM HENÜZ

kızlar kilo yu bilmem ama ac karnına kahve migdeye zarar veriirmiş bence kahveyi bıraksanız iyiy olur kilo vereceksiniz diye saglımızdanda olmayalım diyetiniz bittiginde devam edersiniz bence

haklısın her kaçamak için 25 olsun..bel sıkıntısı yoksa tabıkı..ben yeşil kutudaki yeşilçay var ya beragamot aromalı yazıyor ondan içiyorum evde bundan alıp demleyebilirsin iş yerinde poşet al..kızlar türk kahvesi içelim sade ;ben uzun zamandır şeker kullanmıyorum; zaten alışırsınızz

mide problemin varsa dikkat et canım saglık herseyden önemli..tebrik edıyorum canım

kızlar kilo yu bilmem ama ac karnına kahve migdeye zarar veriirmiş bence kahveyi bıraksanız iyiy olur kilo vereceksiniz diye saglımızdanda olmayalım diyetiniz bittiginde devam edersiniz bence

kahvaltıdan sonra 1 bardak olabilir sanırım ama şekersiz kızlar ve kremasız kremalı içerseniz 25 mekkik ona görekaydirigubbakcemile

[B .!.:
mide problemin varsa dikkat et canım saglık herseyden önemli..tebrik edıyorum canım [/B]

cok tesekkur ederim arkadasım inşallah devamıda gelirde veririm şu klolardan kurtulurum darısıda size olsun inş evet gercekten motivasyon iyi olur tabi cezada ama yaptım deyipte yapmamak yok rahatsızlıgı olmayan herkez soz versin bakiym:dance:

BEN EVDE YAPABİLİRİM CEZA ALIRSAM...AMA EVET BENCEDE YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ...hihoyyytklava:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün buranın motivasyonu ne kadar yüksek böyle maşallahhhh :)

Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım 60,500 ile başladım p.tesi -bugün 59 gösterdi tartı ve 2 güne kadar regl olucam normalde bu dönemde 62,500 göstermem gerekirken ben 1,5 kilo vermiş görünüyorum çok ama çok mutlu oldum :) LESLıE yürüyüş programınıda indiriyorum , her akşam yapmayı düşünüyorum :).

cok tebrik ederim hepberaber devamına inşsallah

ben söz veriyorum canım zaten yaptım dıyıp yapmayanlar ancak kendılerını kandırırlar..

süperrr tebrıkler tatlım bugun masallah cok guzel haberler gelıyor ınsallah haftaya bende güzel haberler veriririm kızlar:Saruboceq:

kızlar selamlar kahve çay vücuttaki suyu azaltıyormuş.kahve aynı zamanda selülit yapıyormuş falan filan neyseee nasıl keyiflerrr:)

evet haftaya bende süper haberler vereceğim ve sizdende çok iyi ve formda haberler alacağıma inanıyorum.haftas onu geldi.kaçamaklara dikkat.yasakkelimeklava:

evet haftaya bende süper haberler vereceğim ve sizdende çok iyi ve formda haberler alacağıma inanıyorum.haftas onu geldi.kaçamaklara dikkat.yasakkelimeklava:

ayyyy hafta sonu geldı dımı ben çok dıkkat etmelıyımmmm yaaaa kurs var ve ben hafta sonları dısarda oluyorummm eyvahedigeldismile

merhaba kızlarrr
bugün maşallahımız var valla benimde öyle
sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi halada istemiyor saat 6ya kadar vaktim var ne zaman acıktığımı hissedersem ozaman yapıcam
su ve 2 elmayla duruyorum

aferin bize kaçamak yok kaçamak yok

ayyyy hafta sonu geldı dımı ben çok dıkkat etmelıyımmmm yaaaa kurs var ve ben hafta sonları dısarda oluyorummm eyvahedigeldismile

canım hafta sonunda bende kurs için gidiyorum okula

aynı problem sayılır ama boşver
okuldakiler ilk başladığımda baya uğraştılar benimle
şimdi ise aa ne kadar kilo verdin nasıl yapıyorsun ne yiyorsun demeye başladılar

valla ben elmamı hatur hutur yiyorum
bazılarının canı çekiyor onlarada veriyorum bazılarıda bıktık elma sesinden diyorlar
bende aman sizde
siz sesinden bıktınız ben yemekten bıktım bıktım kusura bakmayın yemek zorundayım diyorum aldırış bile etmiyorum :dance:

süpersiniz burayi okur okumaz benide motive ettiniz vallah..kaydirigubbakcemile2

ya benimde canim kahvalti yapmak istemedi simdi yumurtayi yemedim icime oturdu sonra eger acikirsam yiyebilirmiyim ki?:kedi:
bende simdilik iki elmayla ve suyla duruyorumaklinialirimsmile

insallah biran önce kurtuluruz $u fazlaliklardanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…