Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben sabah 5 gibi kalkıyorum ve sabah nasıl oluyorsa tok hissediyorum canım bişey istemiyor
öğlen eve geldiğimde aç olursam kahvaltımı o zaman yapıyorum
yok yine açlık hissetmezsem saat6 ya kadar istediğim bir saatte yiyorum
yada kahavaltıyı ikiye ayırıyorum birkısmını sabah bir kısmını öğlen........
ancak buşekilde dengeliyorum günü kaydirigubbakcemile3

kahve konusunda da
bende inanılmaz kahve düşkünüyümdür
kremelı kahveye bayılırım türk kahveside aynı şekilde ama diyete başlayalı sadece türk kahvesi içiyorum günde 1-2 fincan çok az şekerli

selam kızlar bende geldim aranıza
Pazar elma diyetine başlıyorum
Bugün gidip elmalarımı alacağım
Yarın davetim var
Pazar başlıyorum nisana kadar hiç ara vermeyeceğim 67.2 kiloyum
hayal gibi geliyor ama 58 olabilirsem harika olacak ..
Sayfaların çoğunu okumaya çalıştım
Hızlı verildiğini gördüm bu yüzden karar verdim pazar sabahı başlıyorum
Birlikte yapalım motive edelim birbirimizi

hee tamam canim cok sagol iyi ozaman ben sonra yerim vee elmalara devamm
:teytey:

tamam biraz hareket ettim kahvaltımı yaptım 1 lt su içtim
şimdiiiii dinlenme zamanı
görüşürüz kızlar benyokken bol bol yazın olurmu???
:dance: a.s. :sm_cool: :1hug:

benim midem bulanıyor ya bugünsabah bir şeyim yoktu ama bilmiyorum...bu saat oldu iki ekma anca yiyebildim.karnım acıktı ama :bbo:canım bir şey istemiyor bugün.eve gidip uyumak istiyorum sadece.acaba hasta mı olacam ki ????

biraz peynir ekmek ye mide bulantısını bastırır sıcacıkta bir çay iç ama biraz şeker at şekersizi mide bulantını artırır

süper yaaakaydirigubbakcemile3kusu aksama benım canım onu sallamıyorum 2-4 arası sevgılımle dısarı cıkıyoruz o yemek yıyor ben cıktıgımızda salata yıyordum genelde acaba yarın yıne öyle bir durum olursa salata yesem kacamak sayılıyormu?sabahta yesıllık yıyorum ben..
hoşgeldın canım kılololarımız hemen hemen aynı bende nisana akdar 59 olmak ıstıyorum daolumunekankayizsmile

canım elmayı az yemıssın acıkmıssın bak..benımde saat 2 gıbı uykum geldı uyudum kalktım 1 elma ıle koca bardak su ıctım sımdı ıyıyım..aç oldugun ıcın bence halsız dusmussun canım ekmekle az bısey peynır al sonra elmanı ye canımopuyorumnanaktan

yeniay güzelim akşama yeşillikten hele ekmeksizse hiç birşey olmaz bence
için rahat bir şekilde gitte yede

slmm kızlarr süpersinizz hepiniz harika gidiyorsunuz bende basladım bugün ama grip olmusum bol miktarda portakal suyu sıkıp içtim olsun bence kaçamak sayılmaz kızlar kafama tkmıyorum bilee çünkü sizlerle aynı yedim bende ama halsiz düşmeyim diye c witamini almak zorundayım 1.2 gün
sizlerde süper gidiyorsunuz walla haftaya cumayıı iple çekiyorum hepimiz harika sonuçlar alıcaz inş. 2.3 kilo wersek çok iyi kızlarr sakın az werenler üzülmesinnn tam gazz dewammm

kızlar ayça nereler de bu arada herkesin çizelgesi değişti benim zavallı 75 te kaldı
yazık kızlar bilen biri varsa şunu 71.5 e düşürsün
çok rica ediyorum

cnm yaa keşke bilsemde degiştirsemmm
ben grip oldum cnm yaa sanırım kaç gündür oglumla ugrasmaktan kandime hiç bkamadım hiç dikkat etmedim berbatım walla ama yinede yemedim bişeyy ama portakal suyu çok içtim
2 dilim kepek ekmeyiyle kahwaltımı yaptım yeşil çayımı we suyumuda çok içtm cnm
durmak yok yola dewam zaten ilk hafta hızlı weriliyor 2 .we 3 haftalarda biraz yawaslıyor o yüzden yemek yok kızlar önümüzde az bi zaman war yazaa....

twilight pazar başlıyorum sen hiç verdinmi bu diyetle?
canım ben pazartesı basladım 600 gr verdım carsamba tartılmıstım ama kesın bır sonuc ancak haftaya soyleyebılırım
yeniay güzelim akşama yeşillikten hele ekmeksizse hiç birşey olmaz bence
için rahat bir şekilde gitte yede
merci canım içim rahatladıopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun tatlım kaçamak sayılmaz yaa portakal suyu dımı:umursamaz:
kızlar ayça nereler de bu arada herkesin çizelgesi değişti benim zavallı 75 te kaldı
yazık kızlar bilen biri varsa şunu 71.5 e düşürsün
çok rica ediyorum

canım ben senınkiyle bir ugrasıyım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…