süpersiniz burayi okur okumaz benide motive ettiniz vallah..kaydirigubbakcemile2
ya benimde canim kahvalti yapmak istemedi simdi yumurtayi yemedim icime oturdu sonra eger acikirsam yiyebilirmiyim ki?:kedi:
bende simdilik iki elmayla ve suyla duruyorumaklinialirimsmile
insallah biran önce kurtuluruz $u fazlaliklardanzemuszemus
canım ben sabah 5 gibi kalkıyorum ve sabah nasıl oluyorsa tok hissediyorum canım bişey istemiyor
öğlen eve geldiğimde aç olursam kahvaltımı o zaman yapıyorum
yok yine açlık hissetmezsem saat6 ya kadar istediğim bir saatte yiyorum
yada kahavaltıyı ikiye ayırıyorum birkısmını sabah bir kısmını öğlen........
ancak buşekilde dengeliyorum günü kaydirigubbakcemile3
benim midem bulanıyor ya bugünsabah bir şeyim yoktu ama bilmiyorum...bu saat oldu iki ekma anca yiyebildim.karnım acıktı ama :bbo:canım bir şey istemiyor bugün.eve gidip uyumak istiyorum sadece.acaba hasta mı olacam ki ????
süper yaaakaydirigubbakcemile3kusu aksama benım canım onu sallamıyorum 2-4 arası sevgılımle dısarı cıkıyoruz o yemek yıyor ben cıktıgımızda salata yıyordum genelde acaba yarın yıne öyle bir durum olursa salata yesem kacamak sayılıyormu?sabahta yesıllık yıyorum ben..canım hafta sonunda bende kurs için gidiyorum okula
aynı problem sayılır ama boşver
okuldakiler ilk başladığımda baya uğraştılar benimle
şimdi ise aa ne kadar kilo verdin nasıl yapıyorsun ne yiyorsun demeye başladılar
valla ben elmamı hatur hutur yiyorum
bazılarının canı çekiyor onlarada veriyorum bazılarıda bıktık elma sesinden diyorlar
bende aman sizde
siz sesinden bıktınız ben yemekten bıktım bıktım kusura bakmayın yemek zorundayım diyorum aldırış bile etmiyorum :dance:
hoşgeldın canım kılololarımız hemen hemen aynı bende nisana akdar 59 olmak ıstıyorum daolumunekankayizsmileselam kızlar bende geldim aranıza
Pazar elma diyetine başlıyorum
Bugün gidip elmalarımı alacağım
Yarın davetim var
Pazar başlıyorum nisana kadar hiç ara vermeyeceğim 67.2 kiloyum
hayal gibi geliyor ama 58 olabilirsem harika olacak ..
Sayfaların çoğunu okumaya çalıştım
Hızlı verildiğini gördüm bu yüzden karar verdim pazar sabahı başlıyorum
Birlikte yapalım motive edelim birbirimizi
benim midem bulanıyor ya bugünsabah bir şeyim yoktu ama bilmiyorum...bu saat oldu iki ekma anca yiyebildim.karnım acıktı ama :bbo:canım bir şey istemiyor bugün.eve gidip uyumak istiyorum sadece.acaba hasta mı olacam ki ????
ya arkadaşlar ben yeşil elma (ekşi) yiyemiyorum
sarı elmalardan yiyoom ... aynı şey olar mı ? :))
canım ben pazartesı basladım 600 gr verdım carsamba tartılmıstım ama kesın bır sonuc ancak haftaya soyleyebılırımtwilight pazar başlıyorum sen hiç verdinmi bu diyetle?
merci canım içim rahatladıopuyorumnanaktanyeniay güzelim akşama yeşillikten hele ekmeksizse hiç birşey olmaz bence
için rahat bir şekilde gitte yede
çok geçmiş olsun tatlım kaçamak sayılmaz yaa portakal suyu dımı:umursamaz:slmm kızlarr süpersinizz hepiniz harika gidiyorsunuz bende basladım bugün ama grip olmusum bol miktarda portakal suyu sıkıp içtim olsun bence kaçamak sayılmaz kızlar kafama tkmıyorum bilee çünkü sizlerle aynı yedim bende ama halsiz düşmeyim diye c witamini almak zorundayım 1.2 gün
sizlerde süper gidiyorsunuz walla haftaya cumayıı iple çekiyorum hepimiz harika sonuçlar alıcaz inş. 2.3 kilo wersek çok iyi kızlarr sakın az werenler üzülmesinnn tam gazz dewammm
kızlar ayça nereler de bu arada herkesin çizelgesi değişti benim zavallı 75 te kaldı
yazık kızlar bilen biri varsa şunu 71.5 e düşürsün
çok rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?