Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Black ben bilsem emin ol sanada söylerdim ... :)

Ama bu sabahki kahvaltımın yarısını akşam 6 ya ayırdım, bakalım bu şekilde nasıl olucak.

kızlar dün aksam yine biraz çorba içtim.. kepek ekmeği peynir yedim off ya sabah kalktım kilomda bi değişiklik yok çok kötüyüm
en azından sende bir degişiklik yok canım ben dun öglenkı yemek yemem kılo olarak gerı donmus anlamadım ben bu ısı yaaa:umursamaz:

offff diyorum bende valla dıyet zamnında evde abur cubur olmaması lazım sanırım ne olcak bızım halımız eyvahedigeldismile

akşamları çorba içiyorum ben.bütün gün iş yerinde olduğum için ve güne erken başladığım için dayanamıyorum.salata ve çorba yetiyor bana.daha ne kilo verdim nede aldım.aynı 68 deyim.evde abur cubur yok bizde.çok dayanamadığımda meyve yada salatalık yiyorum yada 1 avuç kuru üzüm tatlı istediğinde:kedi:.

aaaaaaay kizlar neler yapiyorsunuz hic siz oructumadinizmi onda nasil sabirliysaniz bundada sabir edin kendi sagligimiz icin hadi kizlar yaz galiyor:teselli:

kızlar hepimizin mi iştahı açıldı
bende 1 tabak makarna yedim ama bugün elma ve sudan başka bir şey yemeyeceğim
off şu gripte tam geçmedi öldürdü beni yaa

hani motive edici sözler :uhm: nerede çok ihtiyacım var :çok üzgünüm:

twilight11 cim, bende acur cubur almıyorum epeydir , nutellada bittiğine göre artık kaçak olmaz diye düşünüyorum bu akşam :)))

KIZLARR SLM NASILSINIZZZ BENDE DAHA BASLAMADIMM YArın kesin başlıycamm
ama tabii yarınlar hiç bitmiyor bende hoşbeş'e iyi alıştım bütün gün ondan yiyorum ama kızlar bu gün son olsun ne warsa aklınızda yiyin we yarın tam olarak başlayalım hepberaber tamam mı bugün ne istiyosa canınız yiyin we yarınn hepberaberr kaçamaksızz baslıycazzz

kızlar ben sizi hep takip ediyorum motivasyonunuz çok güzeldi olumunekankayizsmile yapmayın toparlanın ben bile yapmayı düşünüyodum harika gidiyosunuz
hadi canlanın hihoyyyt
kolaymı haftada 4-5 kilo vermek ben 3 haftadır diyet yapıyorum o kadar veremedim
hadi siz süpersiniz kaçamakta yapsanız telafi edersiniz :teytey:

hatice çok saoll bacımmm sen kaç kilosunn gel sende cnm aramızaa hepberaber yarın baslıyalımm
belitim faranjit olmustu ya cnm o geçti çok şükür ama yanıkları acıyo ama onlarda yawas yawas geçmeye basladı cnm sen nasıl oldun iyimisin geçtimi gribin salmayalım arkadaslarr kendimizi yarınn tam gazz dewammmmmmmmm
yaz geldi biz halaa tombiş hatunlarızzz yapmayalım kızlarrr herşey elimizdee

bacılarım valla moralim çok bozuldu ya..

hap almayı düşünüyorum zayıflatma hapları :bbo:

bacılarım valla moralim çok bozuldu ya..

hap almayı düşünüyorum zayıflatma hapları :bbo:

canım sakın yapma
bak doğal yiyeceklerle yaptığımız halde bir taraftanda Allaha dua ediyoruz sağlığımızı koru diye
o tür hapların yan etkisi yok diye bangır bangır bağırsalarda tabiki satabilmek için
muhakkak oluyor
ve sağlığı ya hemen ya da bir süre sonra bozuyor
gel işte yanımıza
sen bugünki yazdıklasrımıza bakma
öncekileri oku görürsün kilo verdiğimizi
benim önerim bu

ewet cnm 1 2 gün yaptınmı zaten kendin dewam etmek istiyceksin haplara güwenme ben acı çehreden elma sandolaza acaı den xenical e kadar hepsini içtim 1 grm bilemm wermedim yeminle bak alma sakınn hiç bi faydası yok
birazcık bogazımıza sahip çıkıcaz yemeklerle kavga edicez sawaş wericezz yinede yemiycezz kızlarrr yarınn ben kafama koydum kesin baslıyorum hep beraber baslayalım sende 2 3 gün sonra aramıza katılırsın hatice cim

bende çıkıyorum cnm şimdi anca gece girebilirim artık oglum uyudu bugün buranın pazarı
pazara çıkıcam öpüyorumm hepinizii
zararın neresinden dönersek kardır kızlar yarınnn kaçamagımızz yok unutmayınn bugünn beyninize yerleştirinn bak ona göree klava: klava: klava:

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

haklısınız canlarım çok çok sağolun :) sabretmek en iyisi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…