Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

4 aylık bir kızım var emziriyorum bende bu diyeti yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim abur cubur yiyorum yemek yiyemiyorum doğru dürüst yardımcı olurmunuz kızlar kendimden BIKASIMbilmiyorumkismile var yardım edinn

of ya haklısınız bayanlar tam anlamıyla başlıyorum bende.yaza formda girmeliyim artık tek hedef bu.nişanlım gayet formunda süper bi vücudu var ama ben yanında iri yarı kalıyorum.nişan fotolarına baktıkça kendimden iğreniyorum.her tarafımdan sarkan et parçalrı var.artık istemiyorum bu halimi.önceki halime dönmek istiyorum.55-59 arası halim çok iyiydi.birbirimizi motive etmeliyiz bayanlar.deniz in söylediği gibi yarın tam anlamıyla başlayalım.yeni gelen hanımlara da şimdiden hoşgeldiniz diyorum.:lepi:hihoyyyt

kızlar ben dieti bozdum bu aralar kayınvaldemlerde olmadı valla eve gider gitmez tekrar başlıcam sonra oklavaları gösterirsiniz öpüldünüz kocaman pazar günü tekrar devam

nuran valla daha yeni aklıma geldi daha doğrusu farkettim benim de 16 kilom kaldı

daha azimli olmak daha iyi zayıflamak adına

kardeşçe yarışa varmısın :1hug:

hem eğlenceli de olabilirsositososito

bu kardeşçe yarışımıza pazar günü devam edelim çünkü evimde değilim ve olmuyo ne kadar dikkat etsemde pazaar günü bomba gibi geliyorum : çok kızmayın banaaa:):9

kızlar acaba vucudum ödemmi tuttu ,sizce 1 günlük pirinç lapası yapıyım mı,elmaya devam edıyım cumartsı?ne dersınız

yine ilk sayfalara gittim okudum okudum
arkadaşlar biz bu diyeti neden seçtik kısa sürede çok güzel sonuçlar verdiği için
kız orada yazmış eğer benim gibi sonuç almak istiyorsanız kahvaltı 2 saatte elma 3 lt su 4 fincan yeşil çay içecek yiyeceksin diye
kız bunun aynısını yapmış iki haftada 18 kilo vermiş
biz ne yapıyoruz valla ben kendim için yazayı ancak kaçamaklarımı yazıyorum bu seferde moralim bozuluyor belki sizlerde kötü yönde etkiliyorum

valla arkadaş yapacaksak kaçamaksız tam uyarak yapmak lazım deyilmi
sonra 2 haftalık süreyi çıkartıyoruz 1 aya 2aya

aman canım sıkıldı çenem düştü

yeşil çayda ödem attırıyor
yeşil çay içiyorum canım günde 1 bardak ama arttırmalıyım..diğer yazdıgıklarında çok haklısın benim bu diyeti seçmemım amacı 6 nısana kadar 59 inmek oldugu ıcındır ama özeleştiri yapacak olursam ben kaçamak yaptım,en az 5 elma yemem lazım ama ben 3 yedim,ve sen yazınca dıkkat ettım 4 bardak yesıl cay dıyor ben 1 bardak içtim..böyle olmaz gercekten kendımıze gelmelıyız ..stres yapmadan sporumuzu dıyetımızı yapalım..sadece kahvaltı ve elmaa!!!!

kimsede yok bugün şansıma
bende yarına motive olmaya çalısıyorum kızlar yarın tam gaz dewam edicezz hepberaber sizde inanın kendinizee kaçamaksız sağsaglim bitireelim şu 1 haftamızı yarın baslayan arkadaşlar yazsın bende sabah tartılıcam bakalım kilo almışmıyım p.tesiden beri deli danalar gibi yiyorum wallaa

kızlar dun basladım ama bugun akşama kadar dayandım sonra akşama ıspanaklı borek yapınca dayanamadım esimde zaten duemadan söyleniyor zayıflama boyle zayıflanmaz diye ama bugun tartıldım ve 79 dan 76 duşmuşum oleeeeyyy

Son düzenleme:
kızlar dun basladım ama bugun akşama kadar dayandım sonra akşama ıspanaklı borek yapınca dayanamadım esimde zaten duemadan söyleniyor zayıfla diye ama bugun tartıldım ve 79 dan 76 duşmuşum oleeeeyyy

nasil yani kaydirigubbakcemile3 bir günde mi okadar verdin canimkafamçokkarıştı

off bende güya bugün basladiydim amaaa aksama dayanamayip sölemesi ayip lahmacunlari götürdüm.. annem sagolsun nezaman diyete baslicam dersemmmm ögün mutlaka en sevdigim yemekleri yapiyorohaoldumsmile
birtürlü ba$layamiyorum ki sonunu getirebilsem offCADIARZU

benim annemde aynısı ya.. börekler kurabiyeler offff lmaz:

haklısın cnm ya :/ kütür kütürde iş yerinde elma yiyemiorumki sempatiksalakcinni

canım gerçekten haklısın bu sabah kendime geldim ve denizin dediği gibi bomba gibi başladım.kepekli ekmek,peynir,domates,salatalık ve sivri biber,1 bardak çay içtim,bu kahvaltıyı dışarda yaptığım için çay içtim ama iş yerine gelir gelmez yeşil çaya başladım.2 saat sonrada elmalara başlayacağım.haftaya bugün 3 kilo vermiş olmam lazım oda en az.sabahları erken kalkıp yürümeyi düşünüyorum ama inanın yoruluyorum iş yerinde ve çok zor kalkıyorum yataktan...yani gözüm kesmiyor ohaoldumsmile kızmayın bana bu konuda lütfen.şuan acayip başım ağrıyor çünkü haftanın son günü ve ben artık çok yoruldum...ama bugün diyete süppppeeeerrrr başladım.evet bayanlar kaçamaksız yeni bir haftaya varım diyenleri bekliyoruz:lepi: tam anlamıyla yapacağım artık.ne diyorsa bu diyet sadece onu yapacağım ve yapacağız.kaçamaklar yok artık

günaydınnnnnn kızlarrrzemuszemusbomba gibi başladık devamını da getirelim:lepi:bende sabah 6 da kalktım 1 elma yedım 1 bardak ılık su ve 6.30 da evden cıktım 8 e kadar yuruyus ve spor aletlerını yaptım hani parklara koyuyorlar ya onlardan hımm bide bacaklarıma lahana yağı surdum çok kötü koktum ama:sinifsinif:...eve geldım dusa gırdım sonra bır guzel kahvaltı yaptım 1 yumurta peynır yeşillik (dere otu roka domates maydonoz ıcıne nar eşkisi yada limon katıyorum super oluyor tavsıye ederım kızlar)ve 1.5 dılım kepeklı ekmek yedım sonra 1 bardak yesılcay ıctım..11 de 2.elmamı yıcem
damlapasende süper başlamıssın sana katılıyorum canım haftaya kadar cumaya kadar 3 kılo vermıs olmalıyım ..bozmak yok sadece elma okolumunekankayizsmile

twilight nasılsın cnmm

canım görmemişim yazdıgını bugun süperim dün kötüydümopuyorumnanaktansen nasılsın bugun

kızlar dun basladım ama bugun akşama kadar dayandım sonra akşama ıspanaklı borek yapınca dayanamadım esimde zaten duemadan söyleniyor zayıfla diye ama bugun tartıldım ve 79 dan 76 duşmuşum oleeeeyyy

3 kilo süper canım ama 1 gun vermemıssındır sanırım en son ne zaman tartılmıstın çok merak ettımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…