nuran valla daha yeni aklıma geldi daha doğrusu farkettim benim de 16 kilom kaldı
daha azimli olmak daha iyi zayıflamak adına
kardeşçe yarışa varmısın :1hug:
hem eğlenceli de olabilirsositososito
kızlar acaba vucudum ödemmi tuttu ,sizce 1 günlük pirinç lapası yapıyım mı,elmaya devam edıyım cumartsı?ne dersınız
yeşil çay içiyorum canım günde 1 bardak ama arttırmalıyım..diğer yazdıgıklarında çok haklısın benim bu diyeti seçmemım amacı 6 nısana kadar 59 inmek oldugu ıcındır ama özeleştiri yapacak olursam ben kaçamak yaptım,en az 5 elma yemem lazım ama ben 3 yedim,ve sen yazınca dıkkat ettım 4 bardak yesıl cay dıyor ben 1 bardak içtim..böyle olmaz gercekten kendımıze gelmelıyız ..stres yapmadan sporumuzu dıyetımızı yapalım..sadece kahvaltı ve elmaa!!!!yeşil çayda ödem attırıyor
kızlar dun basladım ama bugun akşama kadar dayandım sonra akşama ıspanaklı borek yapınca dayanamadım esimde zaten duemadan söyleniyor zayıfla diye ama bugun tartıldım ve 79 dan 76 duşmuşum oleeeeyyy
nasil yani kaydirigubbakcemile3 bir günde mi okadar verdin canimkafamçokkarıştı
off bende güya bugün basladiydim amaaa aksama dayanamayip sölemesi ayip lahmacunlari götürdüm.. annem sagolsun nezaman diyete baslicam dersemmmm ögün mutlaka en sevdigim yemekleri yapiyorohaoldumsmile
birtürlü ba$layamiyorum ki sonunu getirebilsem offCADIARZU
yine ilk sayfalara gittim okudum okudum
arkadaşlar biz bu diyeti neden seçtik kısa sürede çok güzel sonuçlar verdiği için
kız orada yazmış eğer benim gibi sonuç almak istiyorsanız kahvaltı 2 saatte elma 3 lt su 4 fincan yeşil çay içecek yiyeceksin diye
kız bunun aynısını yapmış iki haftada 18 kilo vermiş
biz ne yapıyoruz valla ben kendim için yazayı ancak kaçamaklarımı yazıyorum bu seferde moralim bozuluyor belki sizlerde kötü yönde etkiliyorum
valla arkadaş yapacaksak kaçamaksız tam uyarak yapmak lazım deyilmi
sonra 2 haftalık süreyi çıkartıyoruz 1 aya 2aya
aman canım sıkıldı çenem düştü
yine ilk sayfalara gittim okudum okudum
arkadaşlar biz bu diyeti neden seçtik kısa sürede çok güzel sonuçlar verdiği için
kız orada yazmış eğer benim gibi sonuç almak istiyorsanız kahvaltı 2 saatte elma 3 lt su 4 fincan yeşil çay içecek yiyeceksin diye
kız bunun aynısını yapmış iki haftada 18 kilo vermiş
biz ne yapıyoruz valla ben kendim için yazayı ancak kaçamaklarımı yazıyorum bu seferde moralim bozuluyor belki sizlerde kötü yönde etkiliyorum
valla arkadaş yapacaksak kaçamaksız tam uyarak yapmak lazım deyilmi
sonra 2 haftalık süreyi çıkartıyoruz 1 aya 2aya
aman canım sıkıldı çenem düştü
twilight nasılsın cnmm
kızlar dun basladım ama bugun akşama kadar dayandım sonra akşama ıspanaklı borek yapınca dayanamadım esimde zaten duemadan söyleniyor zayıfla diye ama bugun tartıldım ve 79 dan 76 duşmuşum oleeeeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?