Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kzılar ben yarın başlıyorum boyum 178 kilom 89 ya( 21 günde kaç kilo verebilirim?
cumartesi pazar izinliyiö ondan saat 7 de kalkıp 11 kadar yürüğeceğim daha önceden yaptım bebişler
Sorduğum soruya cevap verirseniz sevinirim yapanlar hele onlar cevap versin lütfen

fatmacım ne güsell tam gaz dewam cnm sonucunu fazlasıyla göreceksin
bizlerede ayça yaptı çizelgeyi kkeşke bizde bilsek walla ayca girince söyleyelim hemen sanada yapsın cnm öpüyorummmm.....

AnnMmm sende sagol ayyyy ne güzel zizde balikesirlisiniz bende öyle ama ben gurbeteyim gurbete olmak cok zor neyse simdiden aycaya tesekürlerolumunekankayizsmile

kacamaklarim bitmiyor ya benim ofbilmiyorumkismile
yürüyüs yapip elmalarla kendimi odaya kapatacam yakinda ki evdeki abur cuburlara el sürmeyim..
nolcak bu halim :sinifsinif:

canımmm yapma kaçamak mesela ne gibi kaçamaklar yapıyorsun ufak tefekse dert etme ama büyük kaçamaklarr yasakk kızarımm walaaaa klava:

ufak tefek degil aksam yemegine oturunca annemgil.. tutamiyorum kendimi :1no2:

kiz vallah.. motive etmeye calisiyorumkendimi.. yazin kilo vermis halimi düsüneyim diyorum ama yok.. senağlama
yarinlar bitmiyor nezaman tutcaksam artik kendimi.. bu topikte azcok kafami dagitiyorum ama i$te o da gecici oluyor:tomato:

keinefrau cnm hoşgeldin aramıza walla biz şuanda uyguluyoruz ben geçen hafta 7 .günde 3.300 werdim hemde hareketsiz tek tük kaçamaklarım olmustu oda layt bisküvüler falandı
eger kesin kararlıysan cnm kaçamaksız uygularsan 21 günde bence 10 kiloya yakın werirsin eger metobalizman hızlıysa fazlasını werirsin biz kaç arkadaş son 2 haftadır burdyız we hepimiz werdik az çok ki dikkat etmedigimiz zamanlar oldu eminim tam uysak 2 mislini wrirdik cnm canını sıkma tatlım werirsin yeterki kararlı oll a.s.

canımm kilon kaçç
ama annen müsade etmiyosa ona eşlik et yemekte ozaman ama çok az ye mesela 6 kasık yemek-4 kasık pilaw-2 kasık yogurt annenin kalbini kırmamak için tabi bunları saat 6 dan önce yee cnm
bende kendimi tutamıyorum zaman zaman ama bazen bi topluyorum kafamı düşünsene 1 ay sonra yaz gelicek ceket falan kalmıycak miillet demiycekkii

aaa çok güselll yemek yapıoo bunlarınn annesiii yiyorlarr
yada
paraları çok çok yiyorlar demi ama hepside çok komik
şahsen beni gören yazın mayolarla falan derkii aayy ne igrençç kilolu bayanlarrı kimse begenmezki cnm zaten biz bile kendimizi hoş bulmuyoruzkii degil başkası begenicek
çok degill cnm 1 ayy dişimiziii sıkıcazz kendimiz içinn istedigimizi giyebilmek içinn

yok annem müsade etmiyor diye degil i$te ben kendimi frenliyemiyorum.. el sürmemem lazim öyle az yiyemiyorum nedense:)) hani gözüm doymuyor

sinav stresi fln derken aldim zaten kilolari simdide veremiyorum nedense

kilom 68 boy i$te 169 en az on kilo gitse rahat edecegim ki üc ay icerisinde aldim bu kilolari :1shok:
haklisin vallah bi ay tutsam $u bogazimi.. hmmm bende zatenn suan mayolu bikinili halimi düsününce igreniyorum vallah kendimden

ewet cnm bende aynen öyleyim elimi hiç birseye sürmemem lazım inanki 1 tane yesem bütün paketi bitiriyorum mesela yada 1 kasık alsam bi yemekten arkasından 2 tabak daha geliyor senin kilonn çok fazla deill cnm yaa hhemencecik werirsinn
ayçacıgımmm yok 2 -3 gündürr walla merak ettik bizde allah werede bi aksilik falan olmasaa inş..

canımm ben kaçıyorum artıkk çok çook öpüyorum seniii iyi gecelerrr
sende geell yanımızaa cnm yarınn başla bizimleee tamam mıı

tmm canim cok sagol iyi geceler sana .. yarin görüsürüz insallah veeeee biran önce kilolardan kurtulmak dilegi ile :)

günaydın kızlar her zamanki gibi bir sabah geçirdim yürüyüş +kahvaltı..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler opuyorumnanaktan

bu sabah pek iyi başlamadım.dün midem bulanıyordu.bu sabahta aynı şekilde uyandım.sanırım hasta oluyorum...kahvaltı yapmadım henüz.ne elma yedim ne başka bir şey.sadece su...dün dayanamadım ve tartıya çıktım.400 gr gitmiş.e devamıda gelir artık.ha birde dün akşam biraz salata yedim.belki midemi yatıştırır diye 1 dilim kepek ekmeği ile birlikte.sanırım bir şey olmaz bundan.bilmiyorumkismile:uhm:

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.benimde vermem gereken 10 kilo var.1 ayda veriyim diyorum ama önümde toplam 2,5 ay vbar.23 mayıs 2010 düğün tarihim :teytey: böyle rahat rahat oynayım diyorum düğünümde. bu arada kızlar hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktan

kızlar sınavım yaklastı.. çok kötü hissettm dün kendimi ve yemeğe saldırdm yarında arkadaslarla gezmeye gidicez offf sisko blackkkk daha ne kadar ertelicennnn :gitme:

Kızlar bugün az önce kahvaltımı yaptım
Annemle öğlen yürüyüş yapcaz sonra bugün sadece elma yemeyi düşünüyorum,bitki çayı olarak yeşil çay içiciyim hadi bakalım inş gitsin bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…