Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

meraba herkese :)
ben nagihan 17 yasındayım boyum 158 cm ve 70 kiloyum 27 mayısta mezuniyet balom var ve ben aşırı kilolarım nedeniyle elbise bulamıyorum bile malesef! elma diyetiyle kilo vermek istiyorum ve size bi sorum olucak 2 saat aralıklarla elma yiyoruz ya yaklaşık kaç tane elmaya denk geliyo günde bi kilo elma yersek toplam ? ve başka neler yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim :)a.sa.s

Son düzenleme:
saat 9 a gelio ve son elmamı şu an yiyorum söylemesi ayıp 5 km koştum da banyo yaptm da şimdi son meyvemi yiorum kaydirigubbakcemile3

meraba nagihancım evet dediğin gibi 2 saat aralıkla yiosun günde 5-6 elmaya denk geliyo en geç 8:30 gibi elmayı kesceksin günde 3 litre su ve 3-4 kupada yeşil çay içiceksin sabah güzel kahvaltı yapcaksın ama msl
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
domates
salata
4-5 zeytin
peynir

kolay gelsin canım

canım sen 17 yaşındasın böyle ağır diyetler yapmala gerek yok.akşam yemeklerini kıs spor yap yeterli.

hoşbulduk canımda sen kaç kilo verdin toplam da bu diyette ve kaç günde lütfen cevapppp

tatlim ben bu diyete gecen pazartesi baslamistim ama 3 gunden sonra devam edememistim bu pazartesi tekrar basladim simdiye kadar hic kacamagim olmadi bakalim sonuc ne olucak ama gercekten her sabah kendimi daha bi hafiflemis hissediyorum ben 10 gun sonra tartilmayi dusunuyorum 10 gun sonra kilomu paylasicam sizlerle ben 2 ay once lahana diyetiyla 5 gunde 6 kilo vermistim kolay veriyorum yaparsam ama cokta kolay aliyorum herkeze bol sabir diliyorum bu arada sen kac kilosun ve hedef kac

bilgilendirme için teşekkür ederim :)

canım sen 17 yaşındasın böyle ağır diyetler yapmala gerek yok.akşam yemeklerini kıs spor yap yeterli.

haklısınız daha önce diyetisyene de gittim ama aynı zamanda astım tedavisi gördüğüm için ilaçların etkisiyle ödem oluştuğundan yemek kısmak pek kilo verdirmiyo bende vücuttaki şişlikleri alacak tarzda bi diyet arıorum artık başka çarem kalmadı bıktım bu halimden...

teşekkür ederim opuyorumnanaktan cevaladığın için ben şuanda 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum 2. haftamdayım biraz zorlandım:çok üzgünüm: cuma bitecek inş. 4 kilo verdim 85 dim 81 oldum ama hedef 59 bakalım hafatya elma diyeti yapıcam sen herhalde 13 mayısta kilo bildireceksin merak ediyorum şimdiden sonucunu in. istediğin kiloya ulaşırsın :Saruboceq:

tamam bende 13 mayısta kilomu bildirecem.

günaydın kızlar bu hafta herkez çok azimli bakıyorum kızlar dün kayınvalidemle alişverişe çıktık 44 eger kalıbı genişse 42 beden giyiyordum ama dün kapri aldık üstelik kot kesim onda kesin 44 olurdu normalde 40 beden aldık tam geldi çok sasırdım evdeki 42 bden pant zaten arkaları bol geliyordu demekki ben incelmeye başladım daha çok hırslandım gitsin kilolarsositososito

neden kimsenin kiloçizelgesi yok fikir sahibi olmak istiyorum kim ne kadar yaptı bu diyeti ne kadar verdi :uhm::uhm::uhm:

evet arkadaşlar diyeti ne zamandır yapıyorsunuz?

haftada kaç kilo verdiniz?

bende başlamayı düşünüyorum bi yazarsanız çokk sevinirimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…