Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

azraydı nerdesin

burdayim canim takipteyim ne haber nasil gidiyo nette cok guzel egzersiz hareketlri var onlari yapabilirsin ebru salliyla pilates yapabilirsin ve en guzeli yuruyus yapabilirsin benim valla hic halim kalmiyo spora sabah erkenden gidip yapiyorum sporumukaydirigubbakcemile2

merhaba kizlar ben büyük gelismelerle geldim günlerdir yogunluktan yazamadim,nasil gidiyor diyet.

kizlar ben biraz diyetin disna ciktim ama baska türlü veremiyodum napim,ne mi yaptim da 6 kilo verdim simdi güzelce dinleyin:)
-Sabahlari ac karna 1 dev kupa limonlu sicak su ve ardindan tabii erken kalkip yarim saat müzikle evde kostum odada,
-kahvaltida 5 salatalik yogurtlu yada peynir ile.. yanina tatlandiricili (seker degil) dev 1 kupa limonlu cay ve 1 paket form limonlu bisküvi
-ara ögünde 1 lt su ve 1 dev kupa limonlu cay tatlandiricili
-ögle yemeginde,1 büyük greyfurt ,ispanak haslama yogurtlu,(dereotlu,tere,roka ve marul ile maydanoz karisimli salata) ve 1 dev kupa limonlu cay
-ara ögünde 2 elma 1 lt su ve 1 havuc yada hiyar
1 büyük kupa limonlu sicak su
-not:limonlu su yada cayda her kupaya bir limonun kendisini siktim suyu falan degil
-aksam 5 te,yine yesillik salatasi ve izgara balik yarim porsiyon ekmeksiz
2 tane birden bir kupada limonlu tatlandiricili form cay ve 1 lt su
cay, yine yatarken 1 dev kupa sicak su 1 limonlu ve yatmadan evvel bazen 2 bazen 3 saat yürüyüs ve gün icinde bol hareket is yerinde ve apartmanda asansör yerine kendim indim ciktim.Nerdeyse 1 ay yaptim ve cok zorlandim ama suan cok mutluyum kilolarim azaldi,üzerimdeki tunik öyle bollasti ki ve hos bir hafiflik var bende...simdi elmaya döndüm yine..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün tartıldım ve 108.5 igördüm.Diyete başladığımdan buyana sadece 2.5 kilo vermişim.Pazartesi tartı günümüz değilmiydi neden kimse kilosunu girmiyor.

Bugün tartıldım ve 108.5 igördüm.Diyete başladığımdan buyana sadece 2.5 kilo vermişim.Pazartesi tartı günümüz değilmiydi neden kimse kilosunu girmiyor.

senin adina sevindim canim iyi vermissin tebrik ederim herkezi bilmem ama ben 3 gunden sonra yapamadil migren agrim tutmustu ama bugun tekrar basladim iyi gecti bugun bakalim hayirlisi sen tamamen uydunmu diyete devami gelir insallah

ya hakkaten kizlar niye hic kimse verdigi kiloyu yazmami huuuuuuuuuu nerdesiniz file 76 nerdesin verdinmi hic bu hafta:teytey:

senin adina sevindim canim iyi vermissin tebrik ederim herkezi bilmem ama ben 3 gunden sonra yapamadil migren agrim tutmustu ama bugun tekrar basladim iyi gecti bugun bakalim hayirlisi sen tamamen uydunmu diyete devami gelir insallah

Teşekkür ederim bana göre çok yavaş gidiyor.15 gün sonra annem geliyor hiç değilse 100 ün altına inmek istiyorum.Gerçi son hafta diyeti bozmuştum amaona rağmen kilo almamışım.Bugün elma diyetine uydum bundan sonrada tam gaz devam...İnşaalah böyle götürürüm.Arkadaşlar motivasyonumuzu yüksek tutalım ve iradeli olduğumuzu önce kendimize daha sonra etrafımızdakilere gösterelim.Ençok ne için zayıflamak istiyorum biliyormusunuz güzel güzel kıyafetler giyebilmek için.İnanın bi zayıflıyayım günlerce aynanın karşısından ayrılmıyacağım.opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar
sultancım gerçekten de çok güzel kilo vermişsiniz
ben bu haftaya 69.5 ile başladım .yeni bir hafta inş. daha çok gidecek bu kilocuklar. çok hareket düzenli yemek inş. sonuç alacağım.
vazgeçmek yok bakalım bu hafta hedef 67 bakalım ne olcak
annem aramıza katılmışsın yeniden hoşgeldin canım

geçen haftayı unutun doğru düzgün yapamamıştım.ama bu haftaya bomba gibi girdim.dün hiç bozmadım inşallah bu haftayı böyle geçircem,çünkü güne çok az kaldı.

kızlar dün reglli oldum,canım o kadrda tatlı çekti,evde olduğu halde tek kaçamak yapmadım.Dünden beri evin içinde 15şinde güne gidince bayanların bana verecekleri tebkiyi söyleyeceklerisözleri hayal edip duruyorum.

kızlar mrba.s. ben bu kısıma ilk defa yazıyorum acaba bu diyeti en uzun süre kim yaptı ve en fazla kaç kilo verdi toplamda merak ediyorum elmayı çok severim bende uygulamak isterim cevaplarsanız sevinirimopuyorumnanaktan

Belitim…………..79--------66------66
Annemm………..87-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------59
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------88.7
Gubsem…………72.5----70.4------69.5
Sessiz86………...53------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------66-------66
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111-----108.5
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7------79:hooray::hooray::hooray:
File76…………….80
Oznurkazali……..63
Azraydi…………..111
Nbusra……………61

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
listeye ekledim sizleri

sultan tatlım tebrik ederim gerçekten maşallahın var

diğer veren arkadaşlarıda tebrik ederim
valla ben yerimde saymaya devam ediyorum bakalım
listede yanlışlık varsa yada eksik belirtirsiniz bende düzeltirim

Son düzenleme:

2haftadamı 13 kilo verdin acaba merak ediyorum cevaplarsan sevinirim bide gerçekten aynada veya kıyafetlerde farkettimi

merhabalar arkadaşlar ben bu topiği takip ederkene 100 lü sayfalardaydı baya ilerlemiş şimdi ben elma diyetine başlayalı baya zaman oldu sürekli başlayıp bıraktım 101 kilo ile başladım şu an 94 kiloyum arkadaşlar bgn yine elma diyetine başladım sizlerden gaz alarak benide aranıza alırsanız sevinirim siiznle birlikte bende kilo vrmek istiyorum :kedi:

Belitim selam benı artık listede 61 olarak yazabilirsin, çok düzenli uyamasamda bende 1 haftada 2 kilo verdim bahsetmiştim benim tansiyonumda cok düşmeler oldu o yuzden ben yemek falanda yedim ve cok ıyı spor yapamadım ama bu sekılde bıle olsa 2 kılo gıttı :)
Kilo vermeye devam edeceğim inşallah sızıde bılgılendırırm

selam arkadaşlar yürüyüşümü yaptım ,yemeğimide yaptım şimdi çay zamanı.
kendimi fazla sıkmamaya karar verdim .diyete devam ama fazla kafa yormaycağım,yürüyüşlerimide yapacğım.birde 6 dan sonra sadece su icecğim bakalım inş. faydası olur
kafmı diyetle yordukça daha zor gidiyor en iyisimi kafamı rahatlatmak :):)

mayıs ayındayız geçtğimiz aylar 6 kiloyu geride bıraktık.inş. bu ay daha fazla kilo verebilirim.

bu diyetin en güzel yanı artık eşimin bana canı gönülden inanması önceden zayıflayabileğime inanmıyordu.şimdi ise devamlı iltifat ediyor bu konuda .
bu sırada ona bolbol kilo aldırıyorum::) 90 a merdiven dayadı

benden kilolar gittikçe oda dikkat etmeye başladı bu sıra çok göbelendim diye şikayet ediyr
valla 55 falan bi olayım ah yandı benim koca valla ozaman benim dilime düşecek onun kiloları:))

arkadaşlar hepimiz için en önemli oln şey morelimiain herzzaman yüksek olması ,1 hafta ,1 ay belki daha fazla kilo vermelerimiz durabilir ama ben inanıyorumki hiç kimse başladığı noktya geri dönmek istemeyecektir

bu yüzden sabırla yavaş yavaşda gitse bu kilolar vazgeçmek yok sakın vazgeçmeyin. ayda 2 kilo bil verseniz 1 yılda 24 kilo yapar bunuda asla küçümsemeyelim.

aslında yavaş yavş gitmesidaha iyi bize kiloların depoladığımız yağlardan gittiğini gösteriyor.buda verdiğimizi inş. geri almayacağız demektir.
hepimize kolay gelsin hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

listeye yeni giriş yapan arkadaşlar
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…