Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm gubsem nasılsın maşallah 6 kilo vermişsin işte ne güzel büyük bir başarı bence
çok aşırıda kilon yok bence 65 e insen yeter gerçi boya göre değişir boyun ne kadar:enbuyukkk:

pisiskocum boy 1.60 olunca kilom yinede fazla.birde takıntı oldu artık:))
52 yi nezaman görüüm bilmiyorum ama inş. görcem
benim isteğim rabbim bir evlat daha nasip eylerse doğumdan sora kilo sıkıntısı yaşamamak ve kaldığım yerden devam etmek
çok zor oluyor gülüm ya erkekler bu kilo meselesini çok abartıyorlar.bu yüzden nasipse 2.bebeğimizde 50 inmeden anne olmayacağıminş.hayırlısı tabi ama planım öyle.

birde çok istiyorum artık 38 beden kıyafetlerime girmeyi:))

38 bedeni en son 7 sene önce görmüştm çok uzak ihtimal gibi gelio bana ben 101 den 94 e indim dün elma diyetine başladım bakalım nolcak bi hafta elma yapcam bi hafta da 5 günde 5 kilio diyeti
diyeti değiştirirsem belki kilo vermem artabilir çünkü sanki durdu gibi gelio bana .ben 64 kilo olsam bana kafi 1,5 ay sonra nişanım var dal gibi olmak istiyorum yaaaaa 1.5 ayda belki bu şok diyetlerle 20 kilo verebilirim...

valla o kadar açıkmıştım ki başım dönmeye başlamıştı.kendime kepek ekmekle bir tost yanına yeşil çay yapıp yedim.kendime geldim ya.

şu an 4.elmamı yiyorum arkadaşlar 4 kupa yeşil çay 2 litrede su içtim 6:30 da ve 8:30 da da elma yiyip,1 lt de su içip bugünü bitircem inş açlık hissetmiyorum şu an ama şişkinlik hissediyorum çatlıycak gibiyim midem çalkalanıyor aklinialirimsmile

kendimi öldürmeye niyetliyim desene kısaca.lmaz:

slm elmaci guzelleri nasilsiniz diyete son gaz devam degilmi bu gun 2 gunum sayilir ilk hafta yapamamistim migren agrilarim yuzunden ama 2 gundur iyi gidiyo insallah devami gelir sabahtan beri 5 elma yedim 2 kupa yesilcay ictim birazdan 1 tane daha icecemsabahta ilik limonlu su ictim bunu tavsiye ederim iyi geliyo aksam yatarkende sirkeli su icecem ay insallah bu haftayi fire vermeden atlatirim:Saruboceq:

kendimi öldürmeye niyetliyim desene kısaca.lmaz:

bıktım artık şişko olmaktan ama napimm şöle mucize olca bi anda 20 kiloyu vermiş olsam :kedi: ya alırken ne güzel kolayda verirken işkence alsanaalsanasmile ama napcammmmm yılmıycammmmmm ve hepsini vercem akşam eve gidip 1 saat te spor yapayım gerçi bazı arkadaşlar elma diyetinde ilk bir ay yapmayın spor demişler ama ben sporsuzda hiç veremem kaydirigubbakcemile3

pissiskocum canım diyetini yaparken yürüyüşte yap günde 1-2 saat çok faydası olur inş.birde bolbol gez zamaın varsa havada güzel .daha çabuk vermeni kolaylaştırı inş.

pissiskocum canım diyetini yaparken yürüyüşte yap günde 1-2 saat çok faydası olur inş.birde bolbol gez zamaın varsa havada güzel .daha çabuk vermeni kolaylaştırı inş.

Çalışıyorum o yüzden bütün gün masabaşında oturuyorum eve yürüyüş bandı aldım 1 saat yürüycem eve gidince sağol canım tavsiyelerin için kaydirigubbakcemile3

Belitim…………..79--------66------66
Annemm………..87-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------59
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------88.7
Gubsem…………72.5----70.4------69.5
Sessiz86………...53------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------66-------66
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111-----108.5
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7------79
File76…………….80-------78
Oznurkazali……..63------61
Azraydi…………..111
Nbusra……………61

tamamdır kızlar
gubsemcim ne demek canım yeterki sizler zayıflayın ben tekrar tekrar yazarım
ben 3 aya yaklaştı ancak verebildim 13 kiloyu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…