Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm canim bir haftadami 4 kilo verdin nasil bir diyet anlatabilirmisin bende 10 gun elma diyetinden sonra degistirmek istiyorum kilo vermem durursa sonra gene elma diyetine gecmek istiyorum arada degistirmek lazim cunku metobolizma alisiyo

tebrik ederim canim insallah gider kilolar ya insan istedikten sonra yapamayacagi sey yok siradan gelecek bi laf ama gercekten hersey kafada bitiyo seninde yakinda dugunun var galiba mutluluklar diliyorum canimopuyorumnanaktan

slm canim bir haftadami 4 kilo verdin nasil bir diyet anlatabilirmisin bende 10 gun elma diyetinden sonra degistirmek istiyorum kilo vermem durursa sonra gene elma diyetine gecmek istiyorum arada degistirmek lazim cunku metobolizma alisiyo

yok canımopuyorumnanaktan bir haftda değil 5 gün yapıyosun bu 5 günde 5 klilo diyetini ben ilk beş günde 3 kilo verdim hafatasonu serbest besleniyosun ama abartınca geri geliyo 600 gr gibi geri aldım ama abattım yani sonra 2.beş güne başladım buğün 3. günüm 1,5 kilo şimdiden gitti bakalım sonunda ne olacak yani 2 gün serbesti saymassak 8 günde verdim bu arada bende senin gibi yapmayı planlıyorum bir hafta elma bir hafta 5 gün 5 kilo diyeti bakalım neler olacak inş. çabalayan herkes istediği kilolara ulaşır :Saruboceq::Saruboceq:

ehehee..

bi hafta sonraa elma diyeti yapmayı düşünüommm..azcık araştırımm dedimm...
hımm ii olmuş canım bende öle düşünüyorum pzt başlıcam inş. 1 hafta biri bir hafta birini yapıcam metabolizmam kafayı yiyecek delikafaduldendelikafadulden ohhh canıma deysin pintilik yapmayı görsün de bir daha her yediğimi depolamaktan vazgeçsin kötükedihüso

evet arkadaşlar diyeti ne zamandır yapıyorsunuz?

haftada kaç kilo verdiniz?

bende başlamayı düşünüyorum bi yazarsanız çokk sevinirimm..

sim canim ben sahsen diyete yeni basladim ama bu diyetle cok guzel kilolar verilmis herkezin metobolizmasina gore degisiyor hic tereddut etmeden basla zemuszemus

canim diyeti nasil yapiyosun anlatirmisin lutfen

kizlar tamam anlastik herkez 13 mayista kilo bildirimi yapacak ama sakin o gune kadar tartilmayin kaldirin tartilari ortadan tarti gercekten bi tuzak aklinizdan cikarin ve hic kacamak yapmayin lutfenlmaz:lmaz: madem bu kadar zorlaniyoruz sonuc guzel olsun bari ben kendi adima soz veriyorum kacamak yapmiycama 10 gun sonra cok guzel bi suprizle karsilasacagiz unutmayinzemuszemus

canım bende yeni başladım bgn 2.günümdeyim daha önceden de yapmıştm inan çok etkili bir diyet bıraktıktan sonra da hemen almadm kiloyu yavaş yavaş aldım.

şimdi şöle yapıosun sabah bi güzel kahvaltı yapıosn msl benim kahvaltım:
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
3 zeytin
salatalık
peynir
1 kupa yeşil çay

sonra her 2 saatte bir elma yiyorsn gün içinde 3-4 kupa yeşil çay ve 3 lt su tüketiyosn en geç 9 gibi elma yemeyi kesiyosn işte bu kadar.he bir de günde 1 saat spor yaparsan daha etkili haberin olsn

bakalım bende ayın 13 ünde tartılcam (tabi o zmna sabredebilrsem ) kilo çizelgesi koyamadım ondan koymadım çizelge.başlamadan önce 94.2 idim ayın 13 ünde ne kadar kilo verdiğim çıkar ortaya bakalım

canım diyetyöntemleri ve deneyimlerimiz bölümünde 5 günde 5 kilo diyeti başlığı var orda incilidenizin paylaşımı var ilk sayfada onu bir oku istersen sonra anlamadığın nokta olursa yardımcı olayım

canim baktim 5 gunde 5 kilo diyetine gun boyu beyaz yada kirmizi et yenilen diyetimi yapiyosun valla iyi bi diyetmis elmadan sonra ona gecebilirim aklima yatti yorumlarda guzel zemuszemus

kızlar nerdeyse 15 gün oldu ve gr oynamıyor takıldım hemde fene takıldım 66ya
diyet değiştirmek mecburiyetindeyim artık lahana çorbası diyetine başlıyacağım

azraydi canım sen daha öçnce yapmışsın deneyimlerinden birazcık bahsedermisin

merak etmeyin yine burada yazışıcam

canim baktim 5 gunde 5 kilo diyetine gun boyu beyaz yada kirmizi et yenilen diyetimi yapiyosun valla iyi bi diyetmis elmadan sonra ona gecebilirim aklima yatti yorumlarda guzel zemuszemus

yok yok o değil benim yaptığım bitane daha var 5 günde 5 kilo diyeti incilideniz paylaşımı ama o et diyetini bende okudum baya bir kilo veren olmuş ama o tek tip bizimkinde ilk gün patates 2. gün sebze 3. gün et 4. gün meyve 5. yumurta yoğurt süt var bide ona bak 5 günde beş kiloveren arkadaşlarda var hatta gerçekki resimlerle kanıtlı

Son düzenleme:

slm 79 dan kaç günde 66 ya düştün acaba elma diyetiylemi bide onu merak ettim cevaplarsan sevinirim

slm 79 dan kaç günde 66 ya düştün acaba elma diyetiylemi bide onu merak ettim cevaplarsan sevinirim

evet tatlım elma diyetiyle verdim
ama tam uymadım bir üğün yemek ekleyerek yaptım
15 gündürde kilo veremedim yerimde sayıyorum
10 günlükte bir ara verdim
bunlarıda çıkartırsak 2 ayda vermiş oluyorum

tam uyarak yapsaydım çok daha az sürede çok daha fazla verirdim bunu biliyorum

3 gündür sıfır kaçamak,ama yarın annemlere gidecem,işte orda kaçamak yapmamak çok zor .4gün kalcam allah yardım etsin işim zor.

canım bende o çorbadan yapıp iştim ilk günler çok faydasını gördüm.Ama sonrası berbattı nerdeyse eşimle yatağı ayıracaktım,gaz sorunu yüzünden artı sen sürekli okuldasın bu diyeti yapman zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…