evet arkadaşlar diyeti ne zamandır yapıyorsunuz?
haftada kaç kilo verdiniz?
bende başlamayı düşünüyorum bi yazarsanız çokk sevinirimm..
neden kimsenin kiloçizelgesi yok fikir sahibi olmak istiyorum kim ne kadar yaptı bu diyeti ne kadar verdi :uhm::uhm::uhm:
teşekkür ederim opuyorumnanaktan cevaladığın için ben şuanda 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum 2. haftamdayım biraz zorlandım:çok üzgünüm: cuma bitecek inş. 4 kilo verdim 85 dim 81 oldum ama hedef 59 bakalım hafatya elma diyeti yapıcam sen herhalde 13 mayısta kilo bildireceksin merak ediyorum şimdiden sonucunu in. istediğin kiloya ulaşırsın :Saruboceq:
günaydın kızlar bu hafta herkez çok azimli bakıyorum kızlar dün kayınvalidemle alişverişe çıktık 44 eger kalıbı genişse 42 beden giyiyordum ama dün kapri aldık üstelik kot kesim onda kesin 44 olurdu normalde 40 beden aldık tam geldi çok sasırdım evdeki 42 bden pant zaten arkaları bol geliyordu demekki ben incelmeye başladım daha çok hırslandım gitsin kilolarsositososito
slm canim bir haftadami 4 kilo verdin nasil bir diyet anlatabilirmisin bende 10 gun elma diyetinden sonra degistirmek istiyorum kilo vermem durursa sonra gene elma diyetine gecmek istiyorum arada degistirmek lazim cunku metobolizma alisiyo
hımm ii olmuş canım bende öle düşünüyorum pzt başlıcam inş. 1 hafta biri bir hafta birini yapıcam metabolizmam kafayı yiyecek delikafaduldendelikafadulden ohhh canıma deysin pintilik yapmayı görsün de bir daha her yediğimi depolamaktan vazgeçsin kötükedihüsoehehee..
bi hafta sonraa elma diyeti yapmayı düşünüommm..azcık araştırımm dedimm...
yok canımopuyorumnanaktan bir haftda değil 5 gün yapıyosun bu 5 günde 5 klilo diyetini ben ilk beş günde 3 kilo verdim hafatasonu serbest besleniyosun ama abartınca geri geliyo 600 gr gibi geri aldım ama abattım yani sonra 2.beş güne başladım buğün 3. günüm 1,5 kilo şimdiden gitti bakalım sonunda ne olacak yani 2 gün serbesti saymassak 8 günde verdim bu arada bende senin gibi yapmayı planlıyorum bir hafta elma bir hafta 5 gün 5 kilo diyeti bakalım neler olacak inş. çabalayan herkes istediği kilolara ulaşır :Saruboceq::Saruboceq:
canim diyeti nasil yapiyosun anlatirmisin lutfen
canim diyeti nasil yapiyosun anlatirmisin lutfen
canım diyetyöntemleri ve deneyimlerimiz bölümünde 5 günde 5 kilo diyeti başlığı var orda incilidenizin paylaşımı var ilk sayfada onu bir oku istersen sonra anlamadığın nokta olursa yardımcı olayım
canim baktim 5 gunde 5 kilo diyetine gun boyu beyaz yada kirmizi et yenilen diyetimi yapiyosun valla iyi bi diyetmis elmadan sonra ona gecebilirim aklima yatti yorumlarda guzel zemuszemus
kızlar nerdeyse 15 gün oldu ve gr oynamıyor takıldım hemde fene takıldım 66ya
diyet değiştirmek mecburiyetindeyim artık lahana çorbası diyetine başlıyacağım
azraydi canım sen daha öçnce yapmışsın deneyimlerinden birazcık bahsedermisin
merak etmeyin yine burada yazışıcam
slm 79 dan kaç günde 66 ya düştün acaba elma diyetiylemi bide onu merak ettim cevaplarsan sevinirim
kızlar nerdeyse 15 gün oldu ve gr oynamıyor takıldım hemde fene takıldım 66ya
diyet değiştirmek mecburiyetindeyim artık lahana çorbası diyetine başlıyacağım
azraydi canım sen daha öçnce yapmışsın deneyimlerinden birazcık bahsedermisin
merak etmeyin yine burada yazışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?