Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar ben 6.5 kilo verdikten sonra artık elma diyetiile zayıflamamın durduğunu farkettim.geçen perşembe sabah kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimide anartmamak kaydı ile yedim .ve akşam yemeğimi aldırdımçok acıkırsam az bi salata yedim.misafirlerim olduğu için yürüyüşlerimi fazla yapamadım ama hamd olsun 1 kiloya yakın gitti .bu şekilde devam etmeyiv düşünüyorum inş. yararlı olur.

ne kadar tok da olsam elma yediğim zaman midem kazınır acıkmış gibi hissederim o yüzden yapamıyorum bu diyeti :/

çok güzel ya bu elma diyeti insan kendini hafiflemiş hissediyo hiç halsizlik açlık baş ağrısı gibi sorunlarım olmuyorkaydirigubbakcemile2 ama ben yaklaşık 1 aydır diyetteyim midem açlığa alıştı o yüzden belkide acıkmıyorum alkisalkisalkis:enbuyukkk:

evet arkadaslar uzun zamandan sonra yine geldim ben elmadiyetiyle 4 kilo kadar vermistim 61 felan olmustum sonrada Bitkisel bi zayiflama ilaciyla 2 kilo felan vermistim 10 günde sonra bende korkutucu yanetkileri yapti hemen biraktim ve 4 kiloyu geriye aldim.59 dum simdi yine 63 oldum malesef . Elmadiyetine yine basladim insallahda 10 güne kadar birakmicam bu pazar bide Kinagecem var benim artik orda mecburen kacamak yapmam gerek cünkü elmalarimi yiyemem.Hadi bakalim aldigim 4 kilolari geri verme cabasindayim insallah basaricam :))

Merhabalar,

pazar gunu elma dıyetıne basladım bugun 3 gunum gayet ıyı gıdıyor.
Basladıgım kılo 115,8.
Cumartesı sabah tartılıp yıne yazarım bakalım ne kadar kılo verecem.
ılk hedefım 99 kg. Sonra 75 kg ve 65-60 kg kadar dusmek ıstıyorum.
ınsallah basaracam herkese kolay gelsın.

hayırlı ugurlu olsun canım inşallah mutlu olursun benim de abim evlendi 10 gün oldu hayırlısı artık

aynen güzelim benim gibi olmuşsun düğüner gitmeden 72 kiloya kadar inmiştim 15 günde hop 76 olmuşum yarın bende başlıyorum birlikte yapalım yarın başlayalım hergün yediklerimizi yapalım sana bi tavsiye veriyim ablalık yapmayı birine akıl vermeyi sevmem ama şunuda söyleyim ip atla sabah ögle akşam ip atla hem vücudu sıkılaştırıyo hemde zayıflamaya faydası çok ben sabah akşam ögle 400 tane atladım harika oldu faydası çok 72 kilo olmama ragmen 67 68 gösterdigimi söylediler hala öyle faydası çok

sagolasin ket cim vallahi ip atlamasini severim ama 100den yukariyada basaramiyorum nefes nefese kaliyorum inanirmisin hergün dügün olsa 7/24 saat oynarim oynamayi cok seviyorum spor olarak sayilmasada o sekilde kesin veririm.Bendede ayni 62 kiloyum ama görenler 56 felan diyorlar ben bile sasiyorum :) orantili kiloluyum sanirsam.Evet hep beraber basarmamiz gerek bunu 10 günüm var türkiyeye geldigimde cita gibi olmak istiyorum görenler sasirsin bea :))

cnm 1 aydan beri kac kilo verdin guclubacismile

yaa Kadinlarkulubunde eskiden SOhbetchat odalari vardi artik yok sanirim o sekilde ne güzel olyuordu sohbet :))) Ben yinee Sohbetodalarin olmasini istiyom (

Merhaba arkadaslar, a.s. uzun zaman oldu girmiyordum buraya, epey bir ilerleme olmus sempatiksalakcinni
2 gündür bende yapiyorum, uzun vadeli düsünmüyorum hafta sonuna kadar olabilir, artik ne zamana kadar canim isterse boshayallersmile
Ilk gecen sene aralik ayinda baslamistim bu diyete, o zamanlar epey bir hafta yaptim sonra doktorum istemedi bu diyeti yapmami...bende ara ara farkli bazi diyetler uyguladim. 1 ayi gecmistir diyet yapmiyordum. Hedef kilom 60 olsun istiyorum ,baska degil ... su an 66,5 kg.
Kizlar sizlere sunu söyleyim, diyet yapmasaniz bile yavas yavas cigneyerek yemek yiyin, faydasini kesin göreceksiniz şakkıdı Ben kac haftadir diyet yapmadigim halde kilo hic almiyorum, cünkü yavas yavas yiyorum ve sabah aksam 100-150 kere snaw cekiyorum, haftada 3-5 defa egzersiz yapiyorum. Elma sirkesini muhakkak her sabah iciyorum...yani kisacasi demek istedigim, herseyi yedigim halde hic kilo almiyorum, ve bunu cok mutlu ediyor acikcasi zemuszemus Su fazlaliligimdan da kurtulsam gayet sevinecegim ...

Hepinize kolay gelsin diyorum opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bilmem beni hatırlarmısını yaklaşık 10 gün önce 94 kiloyla elma diyetine başlamıştım tabiki kaçamaklarım oldu bgn tartıldım ve sonuç süper size bildireyim belki gaza gelirsiniz diye düşündüm
şu an 88 kiloyum allahım şükürler olsn 8 li rakamları gördüm inşallah 6 lı rakamlarıda görürüm.

tabi 10 günde 6 kilo nasıl verdin diyceksiniz tabiki günde 4 lt su 6 kupa yeşil çay ve 5 elma kahvaltılarımı güzelce yapıyordum acıkmıyordum bile veeeeeeeeeeeee tabiki spor takviyesi olmazsa olmaz her gün 4 km yürüdüm bazen ip atladım mekik çektim ama illaki hergün spor yaptm çünkü bünye olarak sporsuz veremiyorum maalesef

hepinizi öpüyorum bol azimli günler diliyorum sizlere.destekleriniz için tşkler

iyi geceler elmaci guzelleri coktandir yoktum pc bozulmustu bu gun yeni aldim ozlemisim ya diyeti sorarsaniz pek sIkI olmasada yaptim 4 kilocuk vermisim pazartesiden itibaren daha siki bir sekilde yapacam ya bu elma bi mucize ya dun gunduz butun gun elma yedim ama aksam biraz kacirdim biraz degil bayagi kacirdim tatli hamur isi falan genede sabah kendimi 400 g eksik gordum inanilmaz bi sey ya yola devam siz neler yaptiniz ay cok sevindirik oldum ben ya alkisalkisalkis:sm_cool:

harika ya süper bende vermek istiyorum ama bi türlü adım atamıyorum darısı başıma ben şu anda 76 kiloyum

merhaba kızlar nasıl gidiyor
okuduklarıma bakılırsa iyi gidiyor
hepiniz az yada çok bi şekilde vermişsiniz
bende 64 oldum ama artık diyet yapamıyorum yani yapıyorumda diyete tam uyamıyorum
artık spora odaklanacağım
64 oldum hedef zaten 60 ın altına düşmekti oda sporla olacak gibi gözüküyor hepınizi öptüm yine yazarım

ah ah nekadar güzel valla geçen sene bende 65 kiloydum bu sene 76 11 kilo fazlayım nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum valla hi salı günü diyete başlıcam tamamen uygulayacagım ilk olarak isveç diyeti daha sonrada ara vermeden elma di,yeti yapıcam inşallah 10 kiloyu rahat bi şekilde verebilirim senin yerinde olsaydım keşke canım ankaranın neresinde oturuyosun bende ankarada 5 sene oturdumvereliniortakturkbayragi:smiley-cool:

kararlı olduktan sonra seni hiçbirşey durduramaz verirsin o kiloları
hele tam uyguladıktan sonra hiç merak etme
ben deyil canım,ailem ankarada
ben antepteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…