evet arkadaslar uzun zamandan sonra yine geldim ben elmadiyetiyle 4 kilo kadar vermistim 61 felan olmustum sonrada Bitkisel bi zayiflama ilaciyla 2 kilo felan vermistim 10 günde sonra bende korkutucu yanetkileri yapti hemen biraktim ve 4 kiloyu geriye aldim.59 dum simdi yine 63 oldum malesef. Elmadiyetine yine basladim insallahda 10 güne kadar birakmicam bu pazar bide Kinagecem var benim artik orda mecburen kacamak yapmam gerek cünkü elmalarimi yiyemem.Hadi bakalim aldigim 4 kilolari geri verme cabasindayim insallah basaricam :))
hayırlı ugurlu olsun canım inşallah mutlu olursun benim de abim evlendi 10 gün oldu hayırlısı artık
aynen güzelim benim gibi olmuşsun düğüner gitmeden 72 kiloya kadar inmiştim 15 günde hop 76 olmuşum yarın bende başlıyorum birlikte yapalım yarın başlayalım hergün yediklerimizi yapalım sana bi tavsiye veriyim ablalık yapmayı birine akıl vermeyi sevmem ama şunuda söyleyim ip atla sabah ögle akşam ip atla hem vücudu sıkılaştırıyo hemde zayıflamaya faydası çok ben sabah akşam ögle 400 tane atladım harika oldu faydası çok 72 kilo olmama ragmen 67 68 gösterdigimi söylediler hala öyle faydası çok
çok güzel ya bu elma diyeti insan kendini hafiflemiş hissediyo hiç halsizlik açlık baş ağrısı gibi sorunlarım olmuyorkaydirigubbakcemile2 ama ben yaklaşık 1 aydır diyetteyim midem açlığa alıştı o yüzden belkide acıkmıyorum alkisalkisalkis:enbuyukkk:
merhaba kızlar bilmem beni hatırlarmısını yaklaşık 10 gün önce 94 kiloyla elma diyetine başlamıştım tabiki kaçamaklarım oldu bgn tartıldım ve sonuç süper size bildireyim belki gaza gelirsiniz diye düşündüm
şu an 88 kiloyum allahım şükürler olsn 8 li rakamları gördüm inşallah 6 lı rakamlarıda görürüm.
tabi 10 günde 6 kilo nasıl verdin diyceksiniz tabiki günde 4 lt su 6 kupa yeşil çay ve 5 elma kahvaltılarımı güzelce yapıyordum acıkmıyordum bile veeeeeeeeeeeee tabiki spor takviyesi olmazsa olmaz her gün 4 km yürüdüm bazen ip atladım mekik çektim ama illaki hergün spor yaptm çünkü bünye olarak sporsuz veremiyorum maalesef
hepinizi öpüyorum bol azimli günler diliyorum sizlere.destekleriniz için tşkler
merhaba kızlar nasıl gidiyor
okuduklarıma bakılırsa iyi gidiyor
hepiniz az yada çok bi şekilde vermişsiniz
bende 64 oldum ama artık diyet yapamıyorum yani yapıyorumda diyete tam uyamıyorum
artık spora odaklanacağım
64 oldum hedef zaten 60 ın altına düşmekti oda sporla olacak gibi gözüküyor hepınizi öptüm yine yazarım
ah ah nekadar güzel valla geçen sene bende 65 kiloydum bu sene 76 11 kilo fazlayım nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum valla hi salı günü diyete başlıcam tamamen uygulayacagım ilk olarak isveç diyeti daha sonrada ara vermeden elma di,yeti yapıcam inşallah 10 kiloyu rahat bi şekilde verebilirim senin yerinde olsaydım keşke canım ankaranın neresinde oturuyosun bende ankarada 5 sene oturdumvereliniortakturkbayragi:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?