Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar neden yazmıyor ,yazışmıyorsunuz
yazmak motivasyonunuzu artırırr
liste işi devam etsin diyorsanız yazın ben yine listeyi düzenlerim

Selam kızlar ;
uzun zaman önce bu topici takip ediyordum . Elma diyetini 1 hafta uygulamıştım 4 kilo vermiştim .
Kış nedeni ile biraz aldık :) şimdi tekrar başladım ve topice göz atayım dedim .
bugün ilk günüm 70 kiloyum deneyimlerimi paylaşacağım .
bu arada sağlıklı diyet değil vs vs gibi şeyleri hiç takmıorum çünkü ben normal bir diyet ile toplam 22 kilo vermiştim yavaş yavaş ama netice yine aldım yine aldım . :) elmay diyetini beğeniyrum ve uygulamaya çalışacağım . Bende burdayım artık .

herkese merhaba bende bugün elma diyetine başlıyorum.hedefim 58 şu an 69 kiloyum.. herkese bol elmalı şanslı günler olsun:))

kızlar neden yazmıyor ,yazışmıyorsunuz
yazmak motivasyonunuzu artırırr
liste işi devam etsin diyorsanız yazın ben yine listeyi düzenlerim

liste devam etsin bende 75 oldum.Ama bu aralar temizliye başlamışım buraya fazla giremiyorum,tabiki diyetide şimdilik askıya almışım.Kilo veren herkerkesi kutluyorum.

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım
belitimcim canım benim benide ekle listeye 68.8 ama 69 diylim biz
ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başladım hayırlısı bakalım. inş. bu hafta 65 altına inerim bu diyetle şimdilik diyetten bi şikayteim yok gayet iyi

ama merak ediyorım acaba aramızda bu diyetideneyen varmı arkadaşlar varsa bana yazsın lütfen

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım okuduklarım beni heyecanlandırdı elmamı aldım ve başladım çok güzel destek herkes birbirine
herkesi kutluyorum başarılar diliyorum

eskiden ne kadar canlıydı topic :) şimdi kimsecikler yok buralarda :)
şu saate kadar kahvaltımı ettim öğlen çok az salata yedim ve elma yemeye devam ediyorum:)
birde ben beşi biryerde çayı içiyorum diyetin yanısıra sindirim sorunum var çünkü .

kahvaltıyı azcuk geç yaptım benim yavrular fırsat vermedi. kahvaltıdan bu yana su ve elma yiyorum..
bu dieti daha önce yapanlar. sırf elmamı yicez akşam yemeği yok mu yaw(

kimsecikler yokmu hani destek olcektik burda birbirimizi takip etcektik. bana yardım edin ben çook acıktım yaww. pes etmek istemiyom imdaaatteyvahedigeldismile

VALLA BEN ARADA KAÇAMAKLAR4 YAPIYORUM AMA ACIKTIĞIM ıÇıN DEĞıL PıS BOaz olduğum için ay of nasıl gidecek bu kilolar yaaaa imdaaatttt

ya emine sen ve benden başka bu diyeti yapan yok mu acep. hiç motivasyon yok bu topikte insanın motive olmaya ihtiyacı oluyor. uff valla bende kaçamak yapıyorum

merhaba Alinda. oh ne güzel maşallah 8 kilo geride kalmış ah birde ben 8 kiloyu geride bırakabilsem.. sen elma diyeti ilemi kilo verdin yoksa farklı diyetle mi etkili oldu tiyolarını bekliyorum. pek diet tecrübem yok off off hep süt olur ye muhabbetine bu hale geldim işin kötüsü olan bişeyde yok emende yol zaten(

Benimde ilk diyetim bu elma diyetiydi. Ilk 8 gün icinde 5 kg. verdim, sonraki 2-3 hafta devam ettim fakat veremedim. Doktorumda kis ayinda vücudunun direncsiz kalir , senin icin iyi olmaz dedi diye biraktim ... Bu seferde cok yavas yavas cigneyip yemeyi denedim ve halen de öyle yiyiorum cokacimcoook Cok cok fark ettiriyor !!! Ayrica her sabah ilik su ile karsitirilmis elma sirkesi iciyorum ve ögütülmüs 1 tatli kasigi kadar cörek otu yutuyorum yerimseniben
Mart aylarinda 7 günlük bir lahana diyetim oldu ve en sonda gecen hafta 5 günlük bir elma diyetim oldu cokacimcoook Baska bir diyet yapmadim... Unutmadan söyleyim, her sabah aksam 100 -150 kere mekik hareketi yapiyorum. Elma diyetine basladigimda " Nivea body ile dinamik sabahlar " videosu ile her gün 40 dakikaya yakin bir egzersizim vardi... son 2 haftadir yapamiyorum. Diyetin yani sira egzersiz yapmaninda faydasi cok guclubacismile
6 kg. kadar bir fazlaliligim kaldi, onuda verirsem süper olacak :hooray:
Diyet yapmadigim zamanlar gayet iyi yiyorum, gece sabah fark etmiyor sırnaşık şey
Kilo ne aliyor nede veriyorum, bu beni cokkkk mutlu ediyor hihoyyyt

yani YAVAS YAVAS CIGNEYEREK YEMEK YEYIN LÜTFEN !!!!!!!!!

ya emine sen ve benden başka bu diyeti yapan yok mu acep. hiç motivasyon yok bu topikte insanın motive olmaya ihtiyacı oluyor. uff valla bende kaçamak yapıyorum

olmaz olurmu hayatım bende bugün başladım eşim iş seyahatine gitti 5 gün yok o geldiginde en azından bi 3 kilo vermek istiyorum kaç kilodasın boyun kaç kaç gündür bu dişyeti uyguluyosun benim bu gün ilk gün boyum 160 malesef kilo aldım kilomda 77 turkbayragi

ben okuduğum kadarıyla yemek yok
sadece elma yeniyor.durum vahim ama sabır lazım demi

canım,kahvaltı var
kahvaltıyı iki öğünede bölebilirsin sabah az yiyip akşam 4 gibide geri kalanını yiyerek
ben öyle yapmıştım bu şekilde seni sarsmazda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…