belitim tekrar merhaba,
kusura bakmayın uzun zamandır yazamıyordum.
yazamadığım dönemde diyete de pek sadık kalamadım.
ama kendim için daha önemli bir alışkanlık edindim.
Egzersiz!!!! Artık haftada en az 3 bazen 4 gün en az bir saat
tempolu yürüyorum. Bu benim için o kadar farketti ki anlatamam.
Bu elma diyetine başladığımda 68 kilo idim.
Bu sabah tartıldım 64 kiloyum. :lepi::lepi::lepi:
Bu benim için çok büyük bir başarı. Yıllardır 65 in altını görmedim ben.
Burda yazan diyeti harfi harfine uygulayadım diyemem. Benim metobolizmam da çok yavaş. Artık kayısı+ 2 avuç müsliyi biraz tarçın ekleyip sabahları biraz sütle pişiriyorum ve onu yiyorum her sabah kahvaltıda. Öğleye kadar baya bir tok tutuyor. Öğlen sebze akşam çok az ızgara et ve booooooool boooool salata. tabi aralarda yeşil elmaya devam ama günde 3 tane falan yiyebiliyorum en fazla.
işte böyle kızlar. hepinize kolay gelsin
bende bir aralar bunu denedim ama çok sevmeme rağmen elmadan tiksindim.sizleri takip ediyorum genede şimdi tekrar başlayım dedim ama elmanın fiyatı çok fazla salatalık la yapsak olmazmı ki
merhaba bende elma diyetine başlamak istiyorum boyum 167 68 kiloyum. doğum kontrol hapı verdi doktor çok kilo aldım. bende yarın elma diyetine başlamak istiyorum. merak ettiğim şey vediğiklerinizi geri aldınız mı ? ve nasıl dayandınız? ben bir kere denedim 3 günden fazla elma yiyemiyorum. ama şuan yaz geldi ve mecbur vermeliyimohaoldumsmile
ARKADASLAR BURDA BAZILARI VAR KENDI BASLARINA BIRSEYLER DIYORLAR LUTFEN DINLEMEYIN
cunku bu diyet elma diyetti proteinlen karisirilmazzzzzzzzzzzz sadece yesilik
gene diyorum
birinci gunu 1kg ikinci gunu 1,5 kg ucuncu 2kg yesil elma yenecek soyulmamis misirilmemis
sabah kavalti iki esmer ekmek tost biraz peynir biraz zeytin tomates salatalik ve cay
ve her iki saate max 2/3 elma yenecek
ve en gec 20 de bitecek
4/5 bardak yesil cay ister sicak ister soguk limon ve taze nane kuyulabilir
diyetin kurali bu kg vemek istiyorsaniz bunun disína cikilmicak ha diyelim elmalar bitti ve aclik var ozaman
marul salatalik yersiniz cunku bu diyetti etkilemez ama bundan haric YASAKKKKKKKKKKKKKKKKK
BASARI ISTIYORSANIZ BANA TAKILIRSINIZ NOKTA :içelim:
meyvenull canım ordaki miktarları harfiyen yiyenler de var, yemeyenler de.
çoğunluk miktarları kendine göre modifiye ediyor ama harfiyen uygularsan
zaten spor falan yapacak mecalin kalmıyor, ben ancak bir iki gün o şekilde yapabildim.
ondan sonra baktım olmuyor, 4-5 elmayı ara öğünlere bölüyorum, gerisi de sabah müsli, öğlen sebze akşam ızgara ve hep bol salata ve bol yeşil çay. aynı zamanda da yürüyüşe başladım. haftada 3 kez bir saat. 45 günde anca 4 kilo verebildim.ama metobolizmam çoook yavaş...
kolay gelsin.
Merhabalar,
pazar gunu elma dıyetıne basladım bugun 3 gunum gayet ıyı gıdıyor.
Basladıgım kılo 115,8.
Cumartesı sabah tartılıp yıne yazarım bakalım ne kadar kılo verecem.
ılk hedefım 99 kg. Sonra 75 kg ve 65-60 kg kadar dusmek ıstıyorum.
ınsallah basaracam herkese kolay gelsın.
Merhaba ;
Ben aranıza yeni katıldım. nette aradığım hemen her konuda bakıyorum kadınlar kulübü de var bende sadece belirsiz kaynaklardan bilgi edinmektense hemcinslerimle konuşup deneyimlerinden faydalanmak istedim be üyeliğimi başlattım.
Elma diyetini uygulamayı çok istiyorum ama bişey öğrenmek istiyorum ben her iki saatte iki elma tüketmekte zorlanacağımı düşünüyorum illa 2 elma yemek şart mı ? bunun yerine 1 elma 1 salatalık yesem olur mu ?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?