Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla 2 hafta daha yokum lahana diyetine geçiş yaptım
ama yine de buraya uğramadan yapamıyorum eee nede olsa başladığım yer burası
dayanın kızlar emin olun muhakkak verceksiniz

belitim tekrar merhaba,
kusura bakmayın uzun zamandır yazamıyordum.
yazamadığım dönemde diyete de pek sadık kalamadım.
ama kendim için daha önemli bir alışkanlık edindim.
Egzersiz!!!! Artık haftada en az 3 bazen 4 gün en az bir saat
tempolu yürüyorum. Bu benim için o kadar farketti ki anlatamam.
Bu elma diyetine başladığımda 68 kilo idim.
Bu sabah tartıldım 64 kiloyum. :lepi::lepi::lepi:
Bu benim için çok büyük bir başarı. Yıllardır 65 in altını görmedim ben.
Burda yazan diyeti harfi harfine uygulayadım diyemem. Benim metobolizmam da çok yavaş. Artık kayısı+ 2 avuç müsliyi biraz tarçın ekleyip sabahları biraz sütle pişiriyorum ve onu yiyorum her sabah kahvaltıda. Öğleye kadar baya bir tok tutuyor. Öğlen sebze akşam çok az ızgara et ve booooooool boooool salata. tabi aralarda yeşil elmaya devam ama günde 3 tane falan yiyebiliyorum en fazla.
işte böyle kızlar. hepinize kolay gelsin

gene ben... :)
yazmadım yazmadım şimdi duramıyorum.
bu diyete ne zaman başladığımı düşündüm birden 10 nisanda başlamışım.
yani 40 gün olmuş ve ben 40 günde 4 kilo vermişim...
vaay bee.. demek ki isteyince oluyormuş arkadaşlar....
biliyorum bazılarınız daha kısa sürede daha çok kilo vermek için uğraşıyor ve
bu rakamlar onlara cazip gelmeyebilir ama ben kendimle gurur duydum, onu paylaşayım dedim... :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım inan senin adına çok mutlu oldum,4 kilo niye az olsunki bence gayet iyi bir rakam
daha devam edeceksin herhalde ,umarım güzel haberlerini yine yazarsın

bende bir ara 64 oldum ama neredeyse 3 hafta kadar ara verdim ve son günlerde gerçekten abarttım ve 68 i tekrar gördüm
ama bunların fos kilo olduğunu biliyorum kısa sürede o 4 kiloyu veririm ama sonra bırakmak yok aynı azimle hedefe ulaşıncaya kadar durmayacağım
ben senin tam tersi kısa sürede hedefe ulaşmayı istiyorum çünki artık bıktım ve beynende yoruldum kendime 2 hafta süre verdim
elma ve lahana çorbasıyla devam edicem bakalım sonuç ne olcak
bende egzersize kendimi alıştırmaya çalışıyorum
görüşürüz

Yaz tatili gelsin ben de deniycem bu diyeti çok heveslendim 1 haftada 10 kilo veriliyosa 1 haftada istediğim kiloya ulaşıcam demektir 1 hafta sıkarım dişimi ne yapayım

bende bir aralar bunu denedim ama çok sevmeme rağmen elmadan tiksindim.sizleri takip ediyorum genede şimdi tekrar başlayım dedim ama elmanın fiyatı çok fazla salatalık la yapsak olmazmı ki

bende bir aralar bunu denedim ama çok sevmeme rağmen elmadan tiksindim.sizleri takip ediyorum genede şimdi tekrar başlayım dedim ama elmanın fiyatı çok fazla salatalık la yapsak olmazmı ki

valla aslında burda önemli olan boğazı tutmak...
neyle istersen yaparsın, hem yeşil elma ile yapmak zorunda değilsin, herhangi bir çeşit elma da olur yani. ben de arada sarı elmalardan alıyorum her zaman güzel yeşil elma gelmiyor ki bizim markete.

selam arkadaşlar naslsınız ben bu hafta 5 günde 5 ilo diyetine başladım.ama eşim izne çıkınca benim bu diyet olmadı .şimdi yine eski usul devamediyorum.kızım çok hareketlendi.onun peşinde çok yruluyorum bu yüzden yürüyüşleri bıraktım.çünkü yürüyüşleride yapınca akşam halim kalmıyor.ama bu 5 günde 5 kilo diyeti aklım açok yattı bu hafta sonuna kadar heddef 67 leri görmek bakalım inş.

ama pazartesi günü inş 5 günde 5 kilo diyetine başlayacağım
birbirmzebolbol morel verelim inş.

Merhaba arkadaşlar ben çok istememe rağmen boğazımı tutupta bu diyeti yapamıyorum ama bu sefer çok kararlıyım . Bu arada gerçekten topikteki desteklerimiz çok yetersiz bi araya gelip sohbet edemyoruz ..

merhaba bende elma diyetine başlamak istiyorum boyum 167 68 kiloyum. doğum kontrol hapı verdi doktor çok kilo aldım. bende yarın elma diyetine başlamak istiyorum. merak ettiğim şey vediğiklerinizi geri aldınız mı ? ve nasıl dayandınız? ben bir kere denedim 3 günden fazla elma yiyemiyorum. ama şuan yaz geldi ve mecbur vermeliyimohaoldumsmile

doğum kontrol hapı kilo aldırıyomu banada verdi doktor hormonal sorunum olduğu için benneyaptımki bence tek yönlü beslenme hızlı kilo vermeye çalışmak çok yanlış bi süre kilo verilsede sonrasında fazlasıyla alıyo vücut elma sirkesini deneyebilirsiniz metobolizmayı çok iyi çalıştırıyo ve çok iyi idrar söktürücü birçok mineralde barındırıyo yerimseniben

merhaba kızlar öncelikle diyet yapanlara kolay gelsin ben su anda 5 günde 5 kilo diyetini yapıom.
bu diyetide denemek istiyorum fakat merak ettiklerim var yardımcı olursanız sevinirim...

1) elmaların miktarı kadarını tüketemezsek zorlamı yemek zorundayız.
2) en az kac gün uygulanıyo.
3) spor yapmak zorundamıyız.

umarım fazla olmamısımdır bilmiyorumkismile
şimdiden teşekkür ederim...:icecream:

Kızlar tekrar merhaba.
dün tartıldım 64,5 çıktım...
teraziyi camdan atacaktım ama eşim engel oldu.
neyse sonra anlaşıldı ki adet olacağım, ondan bir şişlik var.
yoksa o kadar egzersiz, yürüyüş ve az yemenin üstüne yarım kilo
daha almış olduğum için kafayı yiyordum.
bu arada biraz radikal bir karar aldım.
önümüzdeki hafta liposuction için doktora gidiyorum.
göbek, bel ve sırt bölgesindeki yağlarımı aldıracağım.
tabi diyet ve spora da devam edeceğim.
her sabah kalkınca sırtımdaki o sarkan yağları görmekten
bıktım yaaaaaaaaaa......... kurtulmam lazım mutlaka.....
neyse...

meyvenull canım ordaki miktarları harfiyen yiyenler de var, yemeyenler de.
çoğunluk miktarları kendine göre modifiye ediyor ama harfiyen uygularsan
zaten spor falan yapacak mecalin kalmıyor, ben ancak bir iki gün o şekilde yapabildim.
ondan sonra baktım olmuyor, 4-5 elmayı ara öğünlere bölüyorum, gerisi de sabah müsli, öğlen sebze akşam ızgara ve hep bol salata ve bol yeşil çay. aynı zamanda da yürüyüşe başladım. haftada 3 kez bir saat. 45 günde anca 4 kilo verebildim. ama metobolizmam çoook yavaş...
kolay gelsin.

teşekkür ederim bende yapcam haftaya bu diyeti 5 günde 5 kilo gibi kolay bi diyet ona dayana bildiğime göre 1 haftada buna dayanırım 60 ın altına inmem lazım ..
umarım en kısa zamnda sende amacına ulasırsın..

selam arkadaşlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor ben geçen hafta baladığım ama eşim izne çıkınca devam edemediğim
5 günde 5 kilo diyetne başladım bakalım hayırlısı inş.

bu sefer ne olsursa olsun vazgeçmeyeceğm inş.yılmak yok yola devam
bu dyete 1 hafta ara vermeden deneyeceğm inş.bakalım sonuçları sizinle paylaşırım inş.

kızlar siz neler yaptınız
belitim nerelerdesn canım

Arkadaşım merhaba...Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.Bende 111 kiloyum.Bir ay kadar önce kk ya üye olmuştum fakat birkaçgün sonra bizim internet bağlantısı kesilince tabi benim motivasyonda haliyle sıfırı vurdu.Ama kararlıyım tekrar deniycem.Bazı arkadaşlar 10günde 1 haftada 5-6 kilo vermişler .Seninde üçüncü gününmüş haberlerini bekliyorum.olumunekankayizsmile

Merhaba ;

Ben aranıza yeni katıldım. nette aradığım hemen her konuda bakıyorum kadınlar kulübü de var bende sadece belirsiz kaynaklardan bilgi edinmektense hemcinslerimle konuşup deneyimlerinden faydalanmak istedim be üyeliğimi başlattım.
Elma diyetini uygulamayı çok istiyorum ama bişey öğrenmek istiyorum ben her iki saatte iki elma tüketmekte zorlanacağımı düşünüyorum illa 2 elma yemek şart mı ? bunun yerine 1 elma 1 salatalık yesem olur mu ?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

slm breskha bende bi dönem bu diyeti yaptım ara vermiştim birsürü şey girdi araya bugün tekrar başladım .her iki saatte 1 elma yiyeceksin zaten 2 değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…