Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:sm_cool:slm kızlar. bugün elma diyetine başladım.
kilom 71.4 hedefim 50.00 sempatiksalakcinni başlangıç 18 haziran cuma,bir hafta sonra tartıya çıkacağım tabi dayanabilirsem her gün tartılmak; istediğimiz sonucu göremeyince farklı yerlere çekebiliyoraklinialirimsmile
sabah şekersiz siyah çay içtim. 2 dilim kepek ekmek,peynir,domates,2 zeytinle kahvaltımı yaptım.şimdi yeşilçayımı yaptım içiyorum. bir kaç saat sonra elmamı yiyeceğim. arada kalkıp dans etmeyi düşünüyorum (kendimi çok yormadan).siz neler yaptınız,nasıl gidiyor diyet.

canım mbenim tek dertli kendimi sanıyodum ama daha dertli olanlarda varmış hayatım benim boy 160 kilo 75 gögüslerim 95 toplayıcı takıyorum biraz dar geliyor daha iyi toplasın diye dar kullanıyorum her yerim bir benim de aynada kendimme bakmak bile istemiyorum yaşım 26 2 çocuk annesiyim ama kilolu olmaktan bıktım usandım artık 20 kilo versem dünyalar benim olacak ama keşkelerle yaşamıcam artık aynen bende senin gibi

kendime söz veriyorum zayıflıcam kendim için yapıcam bunu bu mkış 86 kiloya kadar çıkmıştım 71 e kadar düştüm tekrar aldımn bırakınca

bi diyet buldum bugün orucum bitiyo 3 gündür oruçluydum bugün tamamlıyorum karpuz diyeti yapıcam istersen netten bi araştır belki sende yapmak istersin bi bak 1 hafta yapıcam 1 haftada 5 kilo diyor 5 olmasında 3 4 olsun sonra eger hoşuma giderse devam ederim gitmesse elma diyeti uygulayacagım

canım benim yaz geld,i artık lahana diyeti bi kış diyetişdir sakın bidaha denem çünkü tansiyon düşüklügü yapıyoz allah korusun hastalanırsın dikkat et karpuz diyeti bana çok mantıklı geldi hem yaz diyeti hemde toktutan bi meyve ben yarın başlıyorum :içelim:a.s.alkisalkisalkis

ben bugün karpuz diyetine başladım kızlar çok iyi gidiyor az önce kaçamak yaptım 2 kaşık pilav bide 2 kaşık helva yedim ama genede başarılıyım bence kendimi motive edeyim biraz

kimseciklerde yok 2 gündür nerelerdesiniz neler yaptınız

Selam kizlarrr opuyorumnanaktan nasilsiniz canlar ?

Iki gündür ugrayamiyorum aslinda morelimi düzeltmistim ama bugün yine bi degisiklik göremedim tartida mafoldumben morelimi bozmamaya calisiyorum ama bu pekte kolay olmuyor bu durumda

Bugün burda Kermes vardi dönerler börekler cörekler dürümler tatlilar derken masallah cok iyi dayandim canim bile cekmedi diyebilirim ama seytan sürekli madem veremiyorsun surdan git bunu sunu al diye dürttü vallah iyi dayandim diyebilirim ama yarin tartida yine bisey degismezse kermeste bu sefer bu kadar dayanabilecegimi sanmiyorum mafoldumben

Aslinda bi yerde okumustum kilolar stop yapinca bir günlügüne abartmamak sartiyla yemek yenilecekmis simdi aklimin bi kösesinde bu da durdugu icin icimdeki ses bunu kullanmaya calisiyor iste mafoldumben

Oyy canlar ya ne yapacagimi sasirdim vallah kilolar gitmiyor son 39 gün böyle devam ederse bi 5 kilo daha anca veririm ben mafoldumben

slm arkadaşlar. bu elma diyetini merak ettim. kısa sürede iyi sonuç alanlar nasıl uyguladınız. en başdaki sayfada anlatılan gibi mi yapdınız. çünkü burada normal kahvaltı yapıldıkdan sonra elma yendiğinden de bahsetmişsiniz. o kadar çok saayfa var ki 1500 küsür. şu diyeti nasıl uyguladınızı tekrar yazarsanız sevinirim.

bu arada benim boyum 150 ve kilom 56-57 arası değişiyor. göbek,bel,sırt ve üst bacaklardan alıyorum. sırtımda katlık. bacaklarda kalınlaşma. hatta kollar bile kalınlaşdı. ideal kilo hesaplayıcılarına bakdımda benim 47 kilo olmam gerektiği yazıyor. ama öylede çocuk gibi duruyorum. minyonda bir tipim olduğu için. benim idealim 49-50 olmak. inşş olurum. motivemin devamını sağlamak için buraya haftada bir yazıp sizlerden destek de alıcam. çünkü ben hep bugün başlayıp yarın dayanamayıp bozanlardanım. aslında çok fazla yemek arayan biri değilim. ama ekmeği çok seviyorum.kahvaltıda yarım ekmekden fazla yiyebiliyorum zaman zaman.ama kendimi tutup 2-3 dilimde yiyorum. öğlen yemeğim olmuyor. günde 2 defa yiyorum. uyku düzenimden ötürü.faiştahla ilgili problem yok. ama can çekmesi sorunum var. yemek mutlu etmeye başladığı için yer oldum. örneğin hamburger yemeği seviyorum. şu bigmac menülerden. haftada bir iki defa falan. onun dışında uyku düzenim bozuk. günlük toplam uyuma saatim 8 saat oluyor. ama geç uyudum için uyanmam öğlen 11 de buluyor. çalışmıyorum evdeyim. hareketsiz bir yaşamım var. umarım bu elma diyetiyle kilo veririm bende.

görüşmek üzere.

kizlar bugün resmen yedim

kahvaltiyi yagli tarafindan yaptim...ardindan cikolata...öglen yemek yedim
diyetle ilgili sadece su ve yesil cay tükettim hepsi bu mafoldumben
kilolar gitmeyince bunu uyguladim migdeyi kandirip yarin kaldigim yerden devam edicem ve inaniyorum ki yarindan sonra kilolar daha cabuk gidicek kaydirigubbakcemile2

mafoldumben mafoldumben

siz neler yaptiniz ?

Ket, canım aynı dertten müzdaripmişiz üzüleyim mi,anlayan biri var diye sevineyim mi bilemiyorum..Sende bir de 2 cocuk var..Ben kendimi çocuklu düşenemiyorum..Şimdi böyleyken bu göğüsler sütle doldugunda ne olur Allah bilir..Zaten zor taşıyorum Valla bende sözde kendime diyet listesi oluşturdum ama gel görki uygulayamıyorum..Akşam 5.30 a kadar herşey normal giderken akşam sevgilim beni baştan çıkartıyo annesiyle birlikte..Bu arada paylaşmadan geçemiycem arkadaşlar...ÖNEMLı oldugunu düşünüyorum..Benim sevgilimin yengesi sürekli rejim yapan birisiymiş.(annesi söyledi)gecen gün hastaneye kaldırılmış befes alamadıgı için..Doktorlar düzensiz ve yetersiz beslenme demişler..Kadının akcigeri sismiş su toplamış.. tabi bunu duyan sevgilim koştu geldi yanıma..Bak dedi sakın diyet falan yapma..anlattı kadının durumunu..hastanedeki halini..Ameliyat olacak kadıncagız..Sende onun gibi olma dedi.. Bi yandan üzülüyorum haklılar belki ama bu kilolar gitmiyo arkadaş..olmuyo..Aşırı yiyen biri de değilim ama yapıştılar kaldılar üstüme...Ben 53 kilo hatundum..O zaman gögüslerimden bile yakınmıyordum çünkü abartı durmuyodu..Herkes imreniyodu ne güzel vücudun var diye..(( şimdi görenler aaa ne olmuşsun sen koca kadın sandık diyolar..Otobüste hamile zannedip yer verenler bile oldu..bol giymektenn( valla Ket'cim ben Düzgün yaptıgım elma diyetiyle 5 gün gibi bir zaman da 4 kilo verdim..3 hafta olmasına rağmen bırakalı,geride almadım..Bilmiyorum..Yine ona devam etcem galiba gizli gizli..Ne yapalım kaynanam bile yedirmeye bakıyo artık hastanede ki gelin aklına geldikçe..:) neyse yazarım yine..sende yaz karpuz diyetinin sonuçlarını...bakalım belki bir hafta bunu yapar sonra bi hafta gecerim..:))öpüyorum..

selam, bugün bende başladım. o kadar çok sayfa var ki. hepsini okuyamasam da başlangıçtakileri okudum.

İlk bu diyeti yapıpta kilo verenler hala bu forumdalarsa yazabilirler mi?

Kaç kilo verdiler, kiloları verdikten sonra bırakınca hemen aldılar mı?

Sağlık problemleri oldu mu?

Başlangıç tarihim: 23.06.2010
Başlangıç kilom: 77,1

23.06.2010_ Çarşamba
09.00 : 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, 1 dlm kepek ekmeği, 2 adet altınbaşak
10.00 : 5 adet kiraz
11.00 : 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
12.00 : 4 küçük parça bitter çikolata
13.00 : 2 elma, 1 yeşil çay
15.00 : 1 yeşil çay
17.00 : 1 yeşil elma, 5 altınbaşak
19.00 : 2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost

Gün içinde saat 17.00 ve 22.00'de türk kahvesi içtim.
19.30'da spora giderken komşu bahçelerin ağaçlarından dut yedik. Kol kaslarımızı çalıştırdık. 10 dk pilates başlangıcı, 15 dk yürüyüş bandı, 30 dk bisiklete bindim. Tekrar komşu bahçelere uğrayarak 10 dk yürüyüşle eve döndüm.

kizlar ben bunu birakip baska bi diyete basladim bugün

nedeni ise söyle cok güzel gidiyordu diyet hatta alismistim yemek yememeye ama listenin disina cikmadigim halde 1 haftadir tartida degisiklik yok hatta fazla bile gösterir oldu bu sadece 200 gram olsa bile ve morelim inanilmaz derecede bozulmaya basladi zaten sinav stresi girdi araya bide 4 bucuk haftam kaldi türkiyeye gidene kadar o yüzden degisiklik göremedigim icin birakiyorum mafoldumben

bugün baska bi diyete basladim ve elimde 3 ayri diyet listesi var önce yeni basladigimi 3 gün boyunca yapicam eger degisiklik olursa onunla devam edicem olmazsa digerlerine gecerim artik napalim bu sene baya taktim zayiflamaya ama elma diyeti bana sadece 5.5 kilo verdirdi ve daha fazlasi gitmedi bende baska yöntemlere basvurmak zorunda kaldim

neyse ne diyeti uygulayan ve uygulamak isteyenlere basarilar umarim herkes diledigi kilosuna en kisa zamanda kavusur cok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
arada sirada ugrar sizin kilo vermenizi takip ederim ama yoksa meraktan catlarim ayol kaydirigubbakcemile3

selammmmmmmmm 1- 2 ay once yapmistim bu diyeti. 1 haftada 3 kilo vermistim. Yarindan itibaren yine 4 gun boyunca yapicam. Hadi hayirlisii

gokçi merhaba,
başlayabildin mi? Nasıl gidiyor. Yeşil çaydan mı nedir öğleden sonra hafif başım döndü. 17den sonra türk kahvesi içtim. düzeldim.

Diyeti şu an yapanlar varsa yazarsa paylaşalım

Daha önce yaqptığında mı 5,5 kilo verdin. Ne kadar yapmıştın?

Şimdi okudum. iki haftada vermişsin. Eskiler çok vermiş. Yalan mı doğru mu bilemiyorum. Yapınca belli olacak bakalım.

Son düzenleme:
Daha önce yaqptığında mı 5,5 kilo verdin. Ne kadar yapmıştın?

Şimdi okudum. iki haftada vermişsin. Eskiler çok vermiş. Yalan mı doğru mu bilemiyorum. Yapınca belli olacak bakalım.

iki hafta yaptim canim yani su son iki haftada ve sadece 5,5 kilo verebildim mafoldumben
digerleri haftada 5 kilo verirken ben iki haftada anca verebildim arada regl olmustum ve ondan kaynaklandigini saniyordum ama regl olmayali cok oldu ve degisen bisey yok bende bugün baska biseye basladim bir kac gün icinde 5 kilo gidiyormus onu denicem insallah kaydirigubbakcemile2

kızlar ben 3 günden sonra devam ettiremıyorum azim lazım öncelikle sanırım lütfen bana yardımcı olun birşeyler söyleyin
5 kilo fazlam var

slmlar herkese...
elma diyetiyle ilgili bütün yazıları sanırım akşama kadar okudum ve azminize hayran kaldım.artık etkili olduğundan şüphem yok.şu anda bu diyeti yapmakta olan arkadaşlarla yardımlaşmak isterim.yeni üyeyim.sitede herkes birbiriyle çok uyumlu ilk dikkatimi çeken nokta bu oldu.bn 19 yaşındayım 1.65 boy 63 kiloyum.bu yıl yurtta kaldığım için 10 kilo aldım.şimdi görenler beni tanıyamıyor.derhal kurtulmak istiyorum 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var bu da beni motive ediyor açıkçası.2 haftada 8-10 kilo vermek istiyorum.msjlarınızı bekliyorum.herkese bol kilo vermelerrr=))

selam aresozgur, 2 haftada o kadar hizli kilo vermen pek saglikli olmaz.Ben ilk elma diyetine basladigim zaman, ilk 8 günde 4 kilo vermistim, sonrasinda 2-3 hafta hic veremedim.Metabolizma farki, insan insana degisiyor.Umarim sende etkili olur, fakat sagligini etkileyecek olursada abatmamani öneriri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…