zeynepcim hangi hapı kullandın ve ne kadar zaman içinde 20 kilo verdin,20 kilo gerçek bi rakammı lütfen adını yazarmısın
Bu arada 79.2 ile başlamıştım ben elma diyetine..şimdi 75.2 geliyorum tartıda..boyumda 1.53 ..42 beden giybiliyorum hala..ama en büyük sorunum gögüsler..zaten büyüktüler..kilo alınca daha da büyüdüler..105 beden küçük geliyo düşünün artık..O nedenle kendime bir liste olusturdum..baktım elma diyolar listeye ekledim..akşam 18.30 dan sonra en geç 19.00 den sonra kesinlikle su dışında birşey tüketmeyecegim..sabah kahvaltım rutin bir kahvalt olacak..sabah kalkar kalkmaz dönüşümlü olarak 1 gün suda bekletilmiş ceviz ve sarımsağı bir gün elma sirkesi-bal-su karışımını tüketeceğim..sabah 20.dk tempolu yürüyüp egzersiz yapacağım..ara öğün olarak ya kayısı ya elma yada yagsız yogurt tüketecegim..öglen bir kase çorba,varsa salata yada yoğurt yiyecegim..hiç biri yoksa yeşil elma yiyeceğim..(Şirkette ne yemek çıktığı belli olmuyor da)yine ara öğünde elma yiycem..akşam yemeği olarak domates çorbası yada yine yoğurt yiycem yanına yeşil elma..son ara olarak akşam 19.00 gibi bir yeşil elma daha..akşam yine 30.dk yürüyüş ve egzersiz..ama yatmadan 3 saat önce yapmış olcam egzersimi..Gün içinde elma çayı içcem birde yeşil çay..(Elma çayı:3 elma(çekirdekleri çıkartılmış)-1 kabuk tarçın-1 kaşık tane karabiber-1 limon kaynatılıp günde 2 lt ye yakın tüketilir) Bunun da iyi oldugunu duydum ..direk yapanlardan..:)
İşte benim kendime yazdığım diyet listem arkadaşlar..Bugun 75.2 ile bu diyete başladım..1 hafta biçtim kendime..Bakalım bu bir hafta içinde ne kadar vericem..bugun ayın 18'i Cuma..Ayın 25'cuma günü size sonucları yazıcam..umarım işe yarar..
Kilo vercez diye ölüp gitmeye gerek yok..tamam sıkıntılı bir süreç ama stres daha fena aldırıyo sanki..sakin sakin kurtulacagız bu kilolardan dimi arkadaşlar..:))hepimize kolay gelsin..
selammmmmmmmm 1- 2 ay once yapmistim bu diyeti. 1 haftada 3 kilo vermistim. Yarindan itibaren yine 4 gun boyunca yapicam. Hadi hayirlisii
kizlar ben bunu birakip baska bi diyete basladim bugün
1 haftadir tartida degisiklik yok hatta fazla bile gösterir oldu bu sadece 200 gram olsa bile
ama elma diyeti bana sadece 5.5 kilo verdirdi ve daha fazlasi gitmedi bende baska yöntemlere basvurmak zorunda kaldim
Daha önce yaqptığında mı 5,5 kilo verdin. Ne kadar yapmıştın?
Şimdi okudum. iki haftada vermişsin. Eskiler çok vermiş. Yalan mı doğru mu bilemiyorum. Yapınca belli olacak bakalım.
slmlar herkese...
elma diyetiyle ilgili bütün yazıları sanırım akşama kadar okudum ve azminize hayran kaldım.artık etkili olduğundan şüphem yok.şu anda bu diyeti yapmakta olan arkadaşlarla yardımlaşmak isterim.yeni üyeyim.sitede herkes birbiriyle çok uyumlu ilk dikkatimi çeken nokta bu oldu.bn 19 yaşındayım 1.65 boy 63 kiloyum.bu yıl yurtta kaldığım için 10 kilo aldım.şimdi görenler beni tanıyamıyor.derhal kurtulmak istiyorum 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var bu da beni motive ediyor açıkçası.2 haftada 8-10 kilo vermek istiyorum.msjlarınızı bekliyorum.herkese bol kilo vermelerrr=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?