kızlar bu elma diyeti nasıl yapılıyor
Canlar selamm
kaç kişiyiz şimdi biz ? Yarın ben de baslıyorum gunde 2 litre su yeşil çay we sadece elma.. ama desteginize ihtiyacm olacak,sürekli birbirimizi takip edelim 5 kilo fazlam var cok değil, yardmcı olabilceğinizi düşünüyorum öpüyorum hepinizi:)
canım kahvaltını 2 dilim kepek ekmeği yağsız peynir 2-3 zeytin istediğin kadar domates salatalıkla yap..çay şekersiz olsun..haftanın 3 günü de haşlanmış yumurta ye..Bende yarın başlıyorum arkadaşlar ancak tam olarak ne yapacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ? Her gün kahvaltı yaptıktan sonramı elmayı 2 saat aralıklarla yemeğe başlıyıcam ? Ve gerçekten de işe yarar mı bu elma diyeti çünkü gerçekten benimde ihtiyacım var kilo vermeye ve verdiğimiz kiloları geri almayız değil mi fazlasıyla ?:/
canım kahvaltını 2 dilim kepek ekmeği yağsız peynir 2-3 zeytin istediğin kadar domates salatalıkla yap..çay şekersiz olsun..haftanın 3 günü de haşlanmış yumurta ye..
sonra her 2 saatte bir elma yiyosun..yatmadan 5-6 saat önce de kes yemeyi..
bol su,3-4 fincan yeşil çay..
bnm bildiğim almıosun verdiğin kiloları ama alan olmuş 2 kilo falan..mesela hedefin 60 sa 58 e düşersin 2 kilo da alırsan diye :)
ama bnm arkadaşlarım yaptı..bıraktığında da kilo vermeye devam ettiler,geri alma falan olmadı yani :)
Çok teşekkür ederim tatlım söylediklerini aynen uygulayacağım bakalım bir hafta sonra kaç kilo verdim ne oldu bitti yazarım hepsini :)
Bu arada azimli olun arkadaşlar biraz sabır ve azim bizi sonuca götürücek :)
İnşallah tatlım :) Her sabah kahvaltı yapıyoruz değil mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?