Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ohhhhh negüzel 5 kilo nekiii benm 15 kilomafoldumben ama bugün hiçbişi yemedim sadece şeftali ve 1 litre su ben cok su içemiyorum malesef elmada yoktu:bbo: bende bir şeftali yedim gecede bişi yemicem yarında böle bi haftada kaç kilo verecem bakalım size bildiririm canlarrrr

kızlar bu elma diyeti nasıl yapılıyor

elmacılar yok ortalarda werdik kiloları tabi :) ben qünde 2litre su 2dilim kepek ekmeqi we 6,7 tane yeşil elma akşam yemeklerinde pilav makarna olmadan 4qünde 3 kilo werdim dha sonrada ara ara yaptım ve yine verdimmm . çok kolay ve etkili kalıcı kilolar werdiren bir yöntem ..

ben bu diyete başladığımda 82 kiloydum suan 79 kıloyum gercekten gun gectıkcede suzuluyosunuz.bu dıyetı tesadufen buldum.yapmaya başladım.cok canım bısey ıstedıgınde sadece nefsımı körlemek için bi parca yedim.oda arasıra oldu.3-4gune bırde aksam tavuk ve yogurt yıyorum ozaman daha dınc oluyosunuz.yesıl cayı genelde aksamları ıcıyorum.limonlu içersenız daha bı hosunuza gıder dıye dusunuyorum.suya gelınce su cok onemlı suyu 2-3 lt ıcmelısınız.ben bu esnada hıc spor yapmadım.bu 15. gunum. bugunden ıtıbaren sporada baslıcam dugunume 2 ay kaldı inş hayırlısı olur.hersey gonlunuzce olsun.herkese kolay gelsın

bnm de aynn öyle. dha fzlası da ii olur tabii ama şmdlk hdefm 5 kilo. 159 boyunda 53,5 kiloyum. bugn bşladım elma diyetine yalnz suda problm oluyor severm su içmeyi ama geç de kalkıyeorum akşama kadar 3 ltre çok yaa bitmiyo..

Bende yarın başlıyorum arkadaşlar ancak tam olarak ne yapacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ? Her gün kahvaltı yaptıktan sonramı elmayı 2 saat aralıklarla yemeğe başlıyıcam ? Ve gerçekten de işe yarar mı bu elma diyeti çünkü gerçekten benimde ihtiyacım var kilo vermeye ve verdiğimiz kiloları geri almayız değil mi fazlasıyla ?:/

canım kahvaltını 2 dilim kepek ekmeği yağsız peynir 2-3 zeytin istediğin kadar domates salatalıkla yap..çay şekersiz olsun..haftanın 3 günü de haşlanmış yumurta ye..
sonra her 2 saatte bir elma yiyosun..yatmadan 5-6 saat önce de kes yemeyi..
bol su,3-4 fincan yeşil çay..
bnm bildiğim almıosun verdiğin kiloları ama alan olmuş 2 kilo falan..mesela hedefin 60 sa 58 e düşersin 2 kilo da alırsan diye :)
ama bnm arkadaşlarım yaptı..bıraktığında da kilo vermeye devam ettiler,geri alma falan olmadı yani :)

Çok teşekkür ederim tatlım söylediklerini aynen uygulayacağım bakalım bir hafta sonra kaç kilo verdim ne oldu bitti yazarım hepsini :)
Bu arada azimli olun arkadaşlar biraz sabır ve azim bizi sonuca götürücek :)

rica ederim canım..bakalım bende 1 hafta denicem..kaç kilo gidecek merak ediorm :)

61 kiloyla başladım salı günü..bugün sabah dayanamadım tartıldım 58.5 :)
3 günde 2.5 kg :) işallah devamı gelir ..

İnşallah tatlım :) Her sabah kahvaltı yapıyoruz değil mi ? :)

evet canım yapmalısın yoksa dayanman zor olur sanırımm..hem tek besin olmaması açısından iyi..
ben 1 gün peynir zeytin domates salatalık biber çay falan yapıorm ..1 gün yumurta koyuyorum peyniri çıkarıorm..2 günde 1 bi kase yoğurt yada 1 bardak süt ii olur bence öğle yada akşam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…