Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ertesı gun tartı da 1 gr bıle eksık gormek sevındırıyor ınsanı :) ben de oyleyım dayanamıyorum. bı kac gun bıle tartılmadan duramıyorum. bu sabah kendımı dune gore 700 gr eksık gordum ya dunyalar benım zemuszemus

bugün ilk günüm benim
sabah denildiği gibi kahvaltı yaptım
şu ana kadar da 3 elma yedim.
saat 18de yine 1 elma yiyeceğim sonra yer miyim bilmiyorum.

tüm gün elma yemiş olacağım yani bugün ama canım diğer günler arada
küçük bir kase light yoğurt yemeyi düşünüyorum.
proteini de bir yerden almak istiyorum, tamam kilo vericez ama sağlıklı olsun biraz da..
hem zaten Mehmet Öz'ün Siz: Diyettesiniz kitabında okudum, kilo vermek için proteinin şart olduğunu söylüyor.

tüm gün elmayla duramaman normal bence canım ama elma ana öğünün olsun , ufak tefek şeyler olur bazen ama diyet dışına da çok çıkmayalım derim..

bir de geçmiş sayfalarda okudum herkes kilosunu bildiriyormuş takım eşliğinde verilmeye çalışılıyormuş kilolalar
hala var mı böyle bir şey?

evet arkadaşlar bugün neler yediğimi yazayım dedim.

sabah: 1,5 dilim kepek ekmek, light beyaz peynir, domates- salatalık

daha sonra iki saatte 1 elma yedim toplamda 4 elma yedim bugün.
saat 18 civarı 125 gr sütaş light yoğurt yedim ( 125 gr dediğim bir küp işte o şekilde aldığımdan)

aralarda 1 kupa yeşil çay
2 kupa lipton form plus limonlu
2 litre su.

şu an reglimin 2. gündeyim
bilmiyorum kilo değişimimi nasıl etkiler..

yarın sabah sizi kilomdan haberdar edeceğim

Son düzenleme:
kaybettiğimin hepsi yağ değildir muhakkak ama tartıda 5'li rakamları görmek bile beni mutlu etii:)

ilk gün sonucu : 1 kilo kayıp ile 59

canım ben yaptım ve 2 kilosunu geri aldım oda çok yedim yani normaldi almam . yani werince alınmıyor geriye kilolar :) opuyorumnanaktan

teşekkür ederimm canım tamam artık korkum kalmadı:) ben de başlıyorum ama düzensiz uygulayabilirm 60 kiloyum 52 olmak istiyorumm:sm_cool: umarım olurumm gaza geldimm! herkese başarılarr...hihoyyyt

bugün tesadüf gördüm yaziklarinizi,,acayip heveslendim,bende bir ay sonra izine gidicem tr.e on kilo vermem gerekiyor,bence bu elma diyeti tam bana göre ya....ben simdi orucluyum ramazandan dolayi,düsüncem su canlarim:aksamlari iki üc elma yemek bir hafta uygulaniyor dimi?

Her seferinde bırakıp, başka diyetlere yönelsem de yine dönüp gelip Elma Diyeti'ne başlıyorum. :S Birşeyler eksik sanki. Birkaç gün içinde pes ediyorum. Ama en uzun süreli yaptığım diyet bu. Oof!
Biri bana gaz versin, destek olsun n'olur. Bugün yine başladım.

Sabah peynir, domates ve zeytin ezmeli kepekli bi sandviç yedim. Gerisi aynı işte. Yeşil çay, elma, su. Önceden kahvaltı yapmıyordum hiç. Belki de ondan pes ediyordum kolaylıkla. Bi de gidip en ekşi ve en sert elmaları bulmuşum. Ne kemirebiliyorum ne de ağzımın tadıyla yiyebiliyorum. Buruş buruş oldu ağzım, yakında dişlerim de elime dökülecek. :/

İşe yaramalı. Zor durumdayım artık yani.

Son düzenleme:
üc gün yaptim bu diyeti ve sadece bir kilo verdim...daha yapmiycam..lahana diyetide uygulamistim o bana daha cok yariyor acikcasi..

kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ramazandan sonra olur artık.
Fakat ben asla yeşil çay içemiyorum çok kötü geliyor tadı bana içmesek olmaz mı acaba?
yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…