Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende ramazanda yapıcam tutarsa oruç tutar beni başka türlü dayanamıyorum iftardada elma yerim bol bol sahurdada az kahvalatı bakalım
inşallah veririm bilmiyorumkismile

Arkadaşlar ben harfi harfine uyguluyorum diyeti yanında spor bile yapıyorum ancak bugun 3.gün gram oynamadı tartı,çok moralim bozuk :S

Kızlar ben ve annem bu elma diyetini bir hafta yaptık.Diyeti tam uygulamamıza rağmen pek sonuç alamadık. Aldığımız elmalar da ekşi elmaydı ama neden sizin bahsettiğiniz gibi kilo veremedik anlayamıyorum. Şu anda ekşi elma olarak sadece kışlık elmalardan var burada. Onların olgunlaşma zamanı kış olduğu için şu anda tadı ekşi. Acaba sorun elmanın cinsinden mi kaynaklanıyor. Sizlerin aldığı elmaların isim olarak cinsi nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden Teşekkürler

bende bu diyeti denedim bozmamak için başlarken yemin ediyorum :) 5 günde 4 kilo verdim perşembe tekrar başlıycam çok yararlı

ya kızlar bu diyeti yapıp çok güzel kilo veren ve ardından da alan var mı? sayfalar çok ve hepsini tek tek okuyamadım yağ değil de hızlıca su kaybetmekten korkuyorumm malum sonra almayalım daha da fazla? ben bunu sanırım haftada iki ya da üç gün detoks niyetine uygulucamm inşallah öyle verebilirimm:uhm: bakalım ramazan geçsin de hayırlısı ..

canım ben yaptım ve 2 kilosunu geri aldım oda çok yedim yani normaldi almam . yani werince alınmıyor geriye kilolar :) opuyorumnanaktan

kahvaltimi yaptim ekmegin bana kilo aldirdigini bildigim icin ekmek yerine elma yedim. beyaz peynir ve 1 adet elma yedim yesil cayimi da ictim peyniri cok mu kacirdim diye dusunuyorum eyvahedigeldismile ama bundan sonrası duzenli gidicekk kaydirigubbakcemile2

sabah kahvaltısı bu diyette çok öenmli ama . kepek ekmeği yemek serbest 2,3 dilim tabi .. peynir çok yeme bide peynirle domatesi aynı anda yeme direk kilo yapıyor .. elme yemeyede kahvaltıdan 1,2 sa. sonra başlanıyor . 2saat arayla yeniyorrr .. umarımmm başarırsın sendeee :)zemuszemus

Ben 5 gün uyguladım ve 4 kilo verdim. Bırakınca 1 kiloyu geri aldım ama çok yememe rağmen 3 kilo hala duruyo

Ben sabahları yumurta yedim bir tane de. Haşlanmış lob yumurta. Protein yağ yakımı için önemli mutlakka yeyin demişlerdi.

bugun dediklerine uycm ve 1 hfta bitimnde tartlcmm umarim basaririzzz:)

hoşbulduk=)
sevindim böyle karşılanmama azim verdi ama tam da acıktığım şu dakikalarda,,

her gün tartılıyorum ben kızlar, pek tavsiye edilmiyor biliyorum ama kendimin nerede olduğunu bilmem için ihtiyaç duyuyorum buna.
yarın sabah 1 günlü sonucumdan sizi haberdar edeceğim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…