Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sexy cim ben 59,5 olmusum bu hafta yarim kilo verdim sadece.
Cok rahatsizim 2 gundur, diyete devam edemedim. Bir de regli olunca elim ayagim tutmadi.
Ama haftasonu kendime gelirsem tekrar baslayacagim.
Boyle guzel ve kolay bir diyeti bu kadar da birbirine destek veren arkadaslari bulmusken birakmiycam.
Kolay gelsin kizlar, bugun tarti gunu herkes cok cok vermistir umarim. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım sen de aramıza,
Ben de yeni sayılırım. Umarım hep beraber vereceğiz şu fazlalıkları.
Kolay gelsin hepimize.

canım çok sağol. burdaki dostluk çok güzel. herkes birbirine çok güzel destek oluyor. bu zor yolculukta yalnız olmadığını hissedyosun. herkese teşekkürler

BaŞlangıÇ kılom 75
hedefım 60 kg
vermem gereken 15 kg ınŞallah sızlerın desteĞı ıle bu fazlalıklardan kurtulurum .

kızlaaaaaar;
41 yaşındayım,tansiyon ve hipotiroid hastasıyım.
çok iştahlıcokacimcoook veeeeee kronik tembelimmirmirmirmir
sizce umut vaadediyor muyum?

iyi geceler kızlar..
ya ben çok kötuyum..
1 yıl önce iş hayatını bıraktım :( senmisin bırakan 1 yılda hareketsizlik, tembellik birde özel sebeblerden dolayı 20 kg aldım.. ara ara diyet yaptım hatta diyetisyene gittim özel diyet listeleri eşliğinde hayata devam ettim 6-7 kg verdim ama sonrasında kiloları fazlasıyla geri aldım yani hiç bir işe yaramadı ramazan öncesi spor ve diyete tekrar başladım fakat ramazanın insana verdiği halsizlik yuzunden koyverdim kendimi yine...
şimdi... utanarak yazıyorum 74 kg olmuşum :((
kendimi sevmemeye başladım, hayattımda ilk defa bu kadar kilolu biri oldum
bu elma diyeti kulağa çok guzel geliyor, bana yardım edermisiniz.. bende başlamak istiyorum ama çokta korkuyorum verilen kiloları fazlasıyla geri almak kabus gibi birşey mafoldumben
aranızda diyeti sonlandırdıktan sonra kilosunu koruyan varmı? benim için çok önemli kızlar lutfen

sende gel başla canım kazanan sen olacaksın kilolara elveda diyeceksinn..

bn elma diyetini denemiştim kızlar 5 gün yaptım 3 kilo verdim çok belli oldu ama diyeti bıraktıktan sonra o 3 kiloyu geri aldımm.. ama yine başlamayı düşünüyorum elma diyetinde biişeyi çok sevdim aylardr çektiğim baş ağrısnı 2 günde yok etti baş ağrılarım yine başladı bu diyeti yine yapmaı düşünüorum başarılar herkese a.s.

slm kizlar 2,5kilo vermisim bu hafta
kizlar ben pazarteside sonra 14gun yokum haberiniz olsun
ve bu takimin basina sila55 ve ardaaylayi geciriyorum tabi yapmak isterlerse

bn elma diyetini denemiştim kızlar 5 gün yaptım 3 kilo verdim çok belli oldu ama diyeti bıraktıktan sonra o 3 kiloyu geri aldımm.. ama yine başlamayı düşünüyorum elma diyetinde biişeyi çok sevdim aylardr çektiğim baş ağrısnı 2 günde yok etti baş ağrılarım yine başladı bu diyeti yine yapmaı düşünüorum başarılar herkese a.s.
merhaba..
eger dıyetten sonra eskı yeme alıskanlıgnıza devam edersenız tabıkıde alırsınız..

Merhabalar hiç kimse kilo bildiriminde bulunmamış nerdeyse ben bir haftamı doldurmadım ve tartılmıyorum inşallah haftaya salı çarşamba tartılacağım beim bir haftalık hedefim 5 kilo değil 3 kilo bakalım hedefi görücem mi?
Sexyyyyyy kutlarım canım bayramdan sonra resim koyucam dedin gidiyosun şimdi 15 gün bekliycek miyiz aşkolsun.Ayrıca hesap vermeden nereye gidiyosun bakıym sen bi işler karıştıryosun ama......
Kızlar burayı herkes kopyalayıp toplam verdiği kiloyu ve bu hafta verdiği kiloyu yazsın lütfen alttaki listeden silin kendinizi üsttekine yazın.Kilonuzu güncelleyin please
BUHAFTA BıLDıRıM YAPANLAR
BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO
SEXYBEBEK 95/55,8/55 ( toplam 39,2) (BU HAFTA - 2,5 KILO VERDI)
balismis 80,6/76,8/55 ( toplam 3,8) (BU HAFTA - 2 KILO VERDI)
goose 62/59,5/54 ( toplam 2,5) (BU HAFTA - 0,5 KILO VERDI)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SILA55 GELINI 103/86/50 ( 3 HAFTADA - 17 KILO VERDI)
SILA55 93/83/60 (2 HAFTADA - 11 KILO VERDI ) ( BU HAFTA - 1 KILO VERDI)
ARDA-ALYA 75/70/55 ( 7GUNDE- 5KILO VERDI)
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
MEL.GEN 91/86,5/60 ( 5 GUNDE -3 KILO VERDI)(7gunde - 0,5 gram verdi)
Hamile 61/58/50 (4 GUNDE - 0,6 KILO VERDI)(4gunde - 1 kilo verdi)
aysee1905 92,4/88,4/? ( 6 GUNDE - 4 KILO VERDI)
begumgul 77/69,9/60 ( 15 GUNDE - 7,1 KILO VERDI)
gülaygül 80/74,5/57 ( 7 GUNDE - 5,5 KILO VERDI)
Liva 85/73/55 ( 20 GUNDE - 12 KILO VERDI)
barayb 64/52/56 ( 5 GUNDE - 3KILO VERDI)(7gunde -5 kilo verdi) hedefin altina gitt kilo :)
saziye19 73/72/65 (7gunde-1kiloverdi)
guzelresim 77/76,8/65 ( ? gunde - 0,8 gram verdi)
kalyon 71/69/55 ( 12 gunde -2kilo verdi)
cachaito 99/96,4/62 ( ? gunde -2,6 kilo verdi)
selinay2002 73,5/71/60 (9 gunde-2,5kilo verdi)
TombikGuzel 110/104,5/70 ( 9gunde -5,5 kilo verdi)
asl34 74/73/70 ( 5gunde - 1 kilo verdi)

ebruli61 81/?/70
angel_34 60,4/?/50
aysuny 73,3/?/65
_deniz 81/?/ 50
rapunzel77 75/?/60
Arzuhan 78,5/?/65
dreeamer 75/?/60
dicerr 62/?/52
elit28 60,7/?/50
Derman21 90/?/?
Naz 61/?/50
suskunseker 68/?/?
kiymet_ay 80,5/?/?
kimyaci_29 81/?/55

Son düzenleme:
selam kızlar kusura bakmayın benim bugün çok işim vardı uğrayamadım . ben elme diyetine başladım ama tam anlamıyla yapamadım onun için kilom hey aynı kaldı . ben bayramdan sonra tam anlamıyla başlayacağım inşallah . kilo veren arkadaşlrı tebrik ediyorum.

Merhaba arkadaşlar
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben ramazan sonrasına bırakıyorum diyetimi işe başlayınca oruçta çok halsiz kalıyorum Allah tan verdiğim 2 kiloyu almadım herkese kolay gelsin

arkadaşlar hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum umudumuz sizsiniz
artık bizde size bakıp başlıycaz
ama inşllah ramazandan sonra ablamla birlikte başlıyoruz
ben emzirdiğim için sıkı yapamıycam ama en azından elmayı hayatıma dahil edicem
bolbol su ve sporuda unutmuycam tabi
şuanda bile günde 2 3 elma yiyorum biraz spor yapıyorum
doğumdan sonra aldığım 3 kilodan 1ini verdim
ama herşeydde yiyorum düşünün o halde yani
bencede elma mucize bir meyveymşte haberimiz yokmuş yahu :)

slm kizlar 2,5kilo vermisim bu hafta
kizlar ben pazarteside sonra 14gun yokum haberiniz olsun
ve bu takimin basina sila55 ve ardaaylayi geciriyorum tabi yapmak isterlerse

canım yine harikasın tebrik ederimŞeniz:1hug:

kız nereye egidiyosun merak ettim yahu :uhm:

canım bende bu hafta hastalık sebebiyle kilo veremedim..

bugünde ramazan diyetine başladım oruçluyum..

canım bende bayramdan sonra listeye artık kilomu yazmak istiyorumm

çünkü ramazanda veremedim kilo..

bayramdan sonra tam gaz burdayım bende..

canım listeyle ben ilgilenmek isterdima ama ..ben de şimdiden sonra evde bayarma temziliği ile uğraşçam çok sık giremem nete..arda yada pelinim yada yazer arkadaşımız yapsın bu liste işini canım .kızma emi..:jeyyar:

merhaba arkadaşlar, başlarını okudum bu linkin, bazı arkadaşlar sağlıksız bulmuş. Evet sağlıksız görünebilir ama bence değil. Bence çok mantıklı, ne kadar işlenmemiş, doğal şey girerse bedenimize, okadar sağlıklı olduğunu düşünüyorum. ınsanlar genellikle sadece meyve yiyerek yeterli şekilde beselenemeyeceklerini, aç kalacaklarını düşünüyorlar. Ancak Allah bize onları yememiz için sunmuş, bize yararlı olsunlar diye, bize o iğrenç bisküvileri, işlenmiş yiyecekleri fln sunmamış. Ben nasıl dayanırım diye Marankinin 3 günlük kiraz diyetine başlamıştım. 3 gün sadece kiraz yiyorsunuz ilk başta çok zorlandım ama kendimi iyi hissetmediğimden olmadı, gözüm açtı, domadığımı snıyordum ancak sonraki günlerde hiç ama hiç rahatsızlık çekmedim. Demekki insan yeterli besinleri,yararlı madeleri çiğ meyvelerdende alabiliyormu, insan sadece meyva yiyerek ayakta kalabiliyormuş. Uzattım biliyorum, bir beslenme uzmanı falanda değilim, ama bence en sağlıklı yol, işlenmemiş gıdalar yemekten geçiyor. Aynen bu beslenme alışkanlığında olduğu gibi, elmanın faydalarını bilemeyen yoktur heralde, denemekte yarar var diyorum, ve y arın bende başlıyorum böyle beslenmeye.Bakalım 10 günde ne kadar kilo vericem. opuyorumnanaktan

Selamlar elmacı güzellerim 1 haftayıdaha geride bırakmış bulunuyoruz ve tartılma günümüz gelmişde çatmış bile ara ara girebiliyorum ancak buraya ramazan dolayısı ile epey bi yogundum bu hafta itibari ile tam 1.5 kilo vermiş bulunmakdayım sexcigim cnmcm neden diycek olursan hic dogru düzgün yapamadım spor hic yapamıyorum oruc tutunca cok kötü oluyorum tansiyonum sürekli düşük ve hep iftarlar davetler dısarda yemeler istedigim gibi olmadı bu hafta malesef ama şükürler olsun ilk defa bi ramazanda kilo almadım bilakis azar azarda olsa kilo verdim cok mutluyum bu mutlulugun daha fazlası olması icinde bayramdan sonra tam gaz hic kacamaksız yapcam inşallah kızlar hic bozmayın morallerinizi hep yüksek tutun eninde sonunda bizler istedikden sonra gidecek bu kilocuklar sılacım hamişcim ve hepinizi cok öptüm bol saglıklı diyetli günler diliyorum canlar

Back
X