Elti görümce

Hiç sosyal medyaya girmesin mi uyutucu ilaçları içip uyusun mu yani belki düşüncelerini dağıtmak için gidiyordur
Niloya sosyal medya kafa dağıtma mecrası olamaz. TV izlemek bile bir nebze ama sosyal medya asla değil. İlaç iç önerisi keza hiç bulunmadım. Zihinsel detoks sosyal medya ile olmaz.

Hiç sosyal medyaya girmesin mi uyutucu ilaçları içip uyusun mu yani belki düşüncelerini dağıtmak için gidiyordur

Yalnız siz ‘özellikle baktım storysine ne atmış diye merak ettim’ yazmışsınız. Düşüncelerini dağıtmak değil bence yaptığınız kim ne paylaştı diye özellikle açık aramak. O üzüntülü anınızda aklınıza bunun gelmesi, bunun için uğraşmanız garip.

Niloya sosyal medya kafa dağıtma mecrası olamaz. TV izlemek bile bir nebze ama sosyal medya asla değil. İlaç iç önerisi keza hiç bulunmadım. Zihinsel detoks sosyal medya ile olmaz.
Acı yaşadığın zaman bir zaman sonra sosyal medyaya girip bir şeyler bakmak istiyorsun yani çünkü evden çıkmak istemiyorsun hatta yataktan çıkmak istemiyorken telefonla geziniyorsun

Evet o gün özellikle girip baktım zaten yanımda değildi ya o yüzden paylaşım var mı diye

Öncelikle kardeşin icin cok üzüldüm başınız sagolsun .kötü gününde senin yaninda olmayanin sende olma bundan sonra .sorduklarinda verecek cevabin var .o yuzden hayatin tadini cikart

Acı yaşadığın zaman bir zaman sonra sosyal medyaya girip bir şeyler bakmak istiyorsun yani çünkü evden çıkmak istemiyorsun hatta yataktan çıkmak istemiyorken telefonla geziniyorsun

Insanlar sosyal medyada acı yaşamıyorlar herkes güzel bir günden kare koyuyor, iyi hissettiği, mutlu oldugu bir fotoğraf sevdiği insanla kocaman gülümsediği fotoğraflar, manzara vs. Yani acı yaşayan biri ne alaka insanların bu paylaşımlarıyla kafa dağıtsın?

Sosyal medyada dolanip dolanıp sonra benim.acim var şu şunu niye paylasti muhabbeti çok anlamsız. Bir arkadasimin annesi vefat etmişti koronadan mesela normalde her storime bakardı Sosyal medyada aktifti ama annesinin kaybından sonra aylarca Sosyal medyada aktif olmadı aylarca tek bir hikayeme bakmadı, kimseninkine bakmadı.

Ne zaman biraz toparlandı o zaman geldi. Sosyal medya kafa dağıtma acı yaşama yeri degil

Benimkilerde çok iyi tabi yersen. Hep iyiliğimi isterler, her iyi şey benim olsun düşünürler. Ama içlerini biliyorum. En ufak yanlışta arama mesafe koymayı seven bir insanım. Evimi su bastığında arayıp Allah aşkına yardıma gelin evim berbat halde dedim. Aramızda 1 sokak var. Ya canım komşum geldi oturuyoruz denildi. Şuan asla telefonlarını açmıyorum, gram umrumda olmaz.

Ben de olsam ben de paylaşmazdım kardeşimin acısı varken noluyor yani paylaşınca fotoğrafını çek galerinde dursun zaman geçince tbt diye paylaş yani
Aynen bende öyle düşünüyorum bence saygı duyulmali abinin acısına

Başınız sağolsun.Bir eltim var, düğününden hemen sonra ailevi bir meselede bilmediği bir konuda saygısızlık yaptı.Tamamen sildim ve asla da görüşmem.Zaten hepi topu 2 3 kere görmüştüm ama terbiyesini belli etti.2 yıldır da hiç görüşmedim.Akraba diye saygısız insan çekecek değilim.Hic te kafama takmıyorum...

Uzaktan akrabalarda belki çok onemsenmeyebilir ama bence ince düşünmeli insan en azından ilk zamanlar

Niloya da sormuş yukarıda yazdım. Sosyal medyada ne bulduğunuzu bildiğiniz halde ne aradığınıza şaşırıyorum.
Aramak bulmak meselesi değil ki bu, ben özellikle aaa kim ne paylaşmış ben acımı yaşarken diye bakmadım ki, kafamı dağıtmak için girdiğimde gördüm, ki yukarıda da yazdım elbet herkes hayatına devam edicek, ben diyorum ki abimin kardeşimin acısı varsa eğer biraz saygı duyulmali en azından bi süre

Kardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar
Telefonla aramış yapılacak var mı diye sormuş sen de konuşamayacağım demişsin belki biraz acını içinde yaşa sonra geçmiş olsuna geliriz diye düşünmüştür. Bu sürede zaten senin destek vermen gereken biri var Allah affetsin ben de başın sağolsuna gitmeyi de aramayı da sevmem bir kere kuzenimin başıma geldi aynı durum bebeğini kaybetti aradım kız iyice üzüldü ağladı bin pişman oldum o gün bugündür acısı taze olam kimseyi aramam

Oh iyi yapmışsınız açmayın telefonlarını şuan buna en iyi Dilan Polat'ın Enercii şarkısı iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…