- 1 Mart 2007
- 6.087
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Niloya sosyal medya kafa dağıtma mecrası olamaz. TV izlemek bile bir nebze ama sosyal medya asla değil. İlaç iç önerisi keza hiç bulunmadım. Zihinsel detoks sosyal medya ile olmaz.Hiç sosyal medyaya girmesin mi uyutucu ilaçları içip uyusun mu yani belki düşüncelerini dağıtmak için gidiyordur
Hiç sosyal medyaya girmesin mi uyutucu ilaçları içip uyusun mu yani belki düşüncelerini dağıtmak için gidiyordur
Acı yaşadığın zaman bir zaman sonra sosyal medyaya girip bir şeyler bakmak istiyorsun yani çünkü evden çıkmak istemiyorsun hatta yataktan çıkmak istemiyorken telefonla geziniyorsunNiloya sosyal medya kafa dağıtma mecrası olamaz. TV izlemek bile bir nebze ama sosyal medya asla değil. İlaç iç önerisi keza hiç bulunmadım. Zihinsel detoks sosyal medya ile olmaz.
Evet o gün özellikle girip baktım zaten yanımda değildi ya o yüzden paylaşım var mı diyeYalnız siz ‘özellikle baktım storysine ne atmış diye merak ettim’ yazmışsınız. Düşüncelerini dağıtmak değil bence yaptığınız kim ne paylaştı diye özellikle açık aramak. O üzüntülü anınızda aklınıza bunun gelmesi, bunun için uğraşmanız garip.
Öncelikle kardeşin icin cok üzüldüm başınız sagolsun .kötü gününde senin yaninda olmayanin sende olma bundan sonra .sorduklarinda verecek cevabin var .o yuzden hayatin tadini cikartElti veya görümce ile arası iyi olmayanlar nasıl baş ediyorsunuz ne yapıyorsunuz? Çok iyiydik kardeş gibiydik ama asla öyle olmadığını anladım sildim engelledim ikisini de insan ister istemez üzülüyor arası iyi olmayanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? İçten içe sorguluyorum nasıl bunca sene anlayamadım karşılıksız fedakarlıklarım ne kadar aptalmışım diyorum kendime ... Yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Detay : Kardeşimin bebeğini kaybettik Ben hastanede iken telefonla aradi eltim konuşacak durumda olmadığımı söyledim ben olsam ya hastaneye koşardım yanına ya da cenaze günü eşimle piknikte story atmazdım. Ben instadan story attım zor günümde yanımda olmayanları sileceğim ile ilgili bir story ertesi gün geldi bana elimi tuttu falan benim yapabileceğim bir şey var mı diye ya sen yapacağını yaptın zaten
Sonra bi 20 gün geçti bir tanıdığımız yakınımızın babası öldü eltim bana gelecek misin akşam başsağlığına gideceğiz dedi daha henüz 2.akşami ölen kişinin hayır gelmeyeceğim dedim görümcem ve eltim ikisi gitti beraber beni aptal yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime
Bu sağlıklı bir eylem değil işte.Acı yaşadığın zaman bir zaman sonra sosyal medyaya girip bir şeyler bakmak istiyorsun yani çünkü evden çıkmak istemiyorsun hatta yataktan çıkmak istemiyorken telefonla geziniyorsun
Olabilir bilemiyorum sağlıklı mı değil miBu sağlıklı bir eylem değil işte.
Acı yaşadığın zaman bir zaman sonra sosyal medyaya girip bir şeyler bakmak istiyorsun yani çünkü evden çıkmak istemiyorsun hatta yataktan çıkmak istemiyorken telefonla geziniyorsun
Evet o gün özellikle girip baktım zaten yanımda değildi ya o yüzden paylaşım var mı diye
Neden vefat etti kuzucuk ne kadarlikti Allah hepinize sabir versin annesine babasına sizlereEvet üzülmemek elde mi 20 gün oldu anca kendimize geliyoruzçok zordu Allahim düşmanıma vermesin
Benimkilerde çok iyi tabi yersen. Hep iyiliğimi isterler, her iyi şey benim olsun düşünürler. Ama içlerini biliyorum. En ufak yanlışta arama mesafe koymayı seven bir insanım. Evimi su bastığında arayıp Allah aşkına yardıma gelin evim berbat halde dedim. Aramızda 1 sokak var. Ya canım komşum geldi oturuyoruz denildi. Şuan asla telefonlarını açmıyorum, gram umrumda olmaz.Elti veya görümce ile arası iyi olmayanlar nasıl baş ediyorsunuz ne yapıyorsunuz? Çok iyiydik kardeş gibiydik ama asla öyle olmadığını anladım sildim engelledim ikisini de insan ister istemez üzülüyor arası iyi olmayanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? İçten içe sorguluyorum nasıl bunca sene anlayamadım karşılıksız fedakarlıklarım ne kadar aptalmışım diyorum kendime ... Yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Detay : Kardeşimin bebeğini kaybettik Ben hastanede iken telefonla aradi eltim konuşacak durumda olmadığımı söyledim ben olsam ya hastaneye koşardım yanına ya da cenaze günü eşimle piknikte story atmazdım. Ben instadan story attım zor günümde yanımda olmayanları sileceğim ile ilgili bir story ertesi gün geldi bana elimi tuttu falan benim yapabileceğim bir şey var mı diye ya sen yapacağını yaptın zaten
Sonra bi 20 gün geçti bir tanıdığımız yakınımızın babası öldü eltim bana gelecek misin akşam başsağlığına gideceğiz dedi daha henüz 2.akşami ölen kişinin hayır gelmeyeceğim dedim görümcem ve eltim ikisi gitti beraber beni aptal yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime
Aynen bende öyle düşünüyorum bence saygı duyulmali abinin acısınaBen de olsam ben de paylaşmazdım kardeşimin acısı varken noluyor yani paylaşınca fotoğrafını çek galerinde dursun zaman geçince tbt diye paylaş yani
Acisi olan insan sosyal medyaya girmez miPeki acısı olan kişi• niye kim ne paylaşmış diye bakar, bana bunu açıklar mısınız?
Uzaktan akrabalarda belki çok onemsenmeyebilir ama bence ince düşünmeli insan en azından ilk zamanlarTeyzem öldü kuzenimle çok samimiyiz diye anneler gününde annemle fotoğraflarımızı paylaşmadım bir sonraki yıl paylaşırken annesi ölen kim varsa hepsine kapattım paylaşımları bilemiyorum belki fazla ince düşünüyorum ama benim yapım bu çok yakınım kızını kaybetti geçen gün bir konuda kızımı paylaşacaktim aklıma geldi paylaşmadım
Niloya da sormuş yukarıda yazdım. Sosyal medyada ne bulduğunuzu bildiğiniz halde ne aradığınıza şaşırıyorum.Acisi olan insan sosyal medyaya girmez mi
Aramak bulmak meselesi değil ki bu, ben özellikle aaa kim ne paylaşmış ben acımı yaşarken diye bakmadım ki, kafamı dağıtmak için girdiğimde gördüm, ki yukarıda da yazdım elbet herkes hayatına devam edicek, ben diyorum ki abimin kardeşimin acısı varsa eğer biraz saygı duyulmali en azından bi süreNiloya da sormuş yukarıda yazdım. Sosyal medyada ne bulduğunuzu bildiğiniz halde ne aradığınıza şaşırıyorum.
Telefonla aramış yapılacak var mı diye sormuş sen de konuşamayacağım demişsin belki biraz acını içinde yaşa sonra geçmiş olsuna geliriz diye düşünmüştür. Bu sürede zaten senin destek vermen gereken biri var Allah affetsin ben de başın sağolsuna gitmeyi de aramayı da sevmem bir kere kuzenimin başıma geldi aynı durum bebeğini kaybetti aradım kız iyice üzüldü ağladı bin pişman oldum o gün bugündür acısı taze olam kimseyi aramamKardeşim bebeğini kaybetti cenazemiz oldu geçmiş olsuna ona gelmediler sadece beni tlfla aradılar
Çok üzüldüm bu arada kaybınız için inşallah Allah ablanıza tekrar anne olmayı nasip eder ve kaybı için sabrını verirSağolun 1 ay kalmıştı doğuma kıyafetleri her şeyi hazırdı şuan kardeşim iyi çok şükür
Oh iyi yapmışsınız açmayın telefonlarını şuan buna en iyi Dilan Polat'ın Enercii şarkısı iyi giderBenimkilerde çok iyi tabi yersen. Hep iyiliğimi isterler, her iyi şey benim olsun düşünürler. Ama içlerini biliyorum. En ufak yanlışta arama mesafe koymayı seven bir insanım. Evimi su bastığında arayıp Allah aşkına yardıma gelin evim berbat halde dedim. Aramızda 1 sokak var. Ya canım komşum geldi oturuyoruz denildi. Şuan asla telefonlarını açmıyorum, gram umrumda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?