Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Ben kime iyilik yaptıysam karşısında nankörlük kötülük dedikodu gördüm o yüzden hiç tanımadığım insanlara yardım ediyorum artık
En azından ben zamanında bunu şu iyiliği yaptım şimdi bu bana niye kötü davrandı gibi dertlerim olmuyor

Eltinizin yaptığına ben de alınırdım. Insan o kadar yardıma bir teşekkür eder tabiki de. Belki eder daha bilemiyorum sonuçta kendisini sevmeyen bir adamla evli belki her gün boşanmakla tehtit ediliyor sanırım kör kütük aşık kayniniza. Umarım hatasını anlar herkes aynı olgunlukta olmuyor ne yazık ki

Hayır aptal degilsiniz kesinlikle. Anaç gordum sizi. Iyi niyetinizi hak etmemis. Kendinizi suçlamayın onun ayıbı. Siz kendisini koruyup kollamak arkadas destek olmak istediniz. Ben olsam ben de sizin gibi yapardim.
Mesafe koyun. Tavır alın. Çok da umursamayın.
Teşekkür ederim size. Gerçekten buradaki bazı insanların yorumlarına akıl erdiremiyorum. Ne güzel anladiniz beni . Keşke herkes sizin gibi olabilse

Eltinizin yaptığına ben de alınırdım. Insan o kadar yardıma bir teşekkür eder tabiki de. Belki eder daha bilemiyorum sonuçta kendisini sevmeyen bir adamla evli belki her gün boşanmakla tehtit ediliyor sanırım kör kütük aşık kayniniza. Umarım hatasını anlar herkes aynı olgunlukta olmuyor ne yazık ki
Eltinin derdinemi dustun
Evet çünkü benim hiç başka derdim olmadı. Manyağım ben takıntılıyım. Bu seni tatmin etti mi :D

Aynen öyle ne kadar salağım ben ya :kızgın:

Yapmayın ya. Öyle düsünmeyin. Bakin herkes aynıdır. En çok yardim eden, en çok yanınızda olan insanı aramak en son gelir aklınıza veya hiç gelmez hani o zaten arıyor zaten düşünüyor ya. Ablasınız siz. Soyleyin sen de beni ara. Bak ben kiriliyorum. Seni bu kadar sevip düşünüyorum ama sen umursamayınca üzülüyorum. Belli edin. Yahu ablam kırılmış bana bu sebeplerden de ben anca söyleyince anladım. Ne bileyim abla o hiç beklentisi olmaz hiç kırılmaz sanmışım. O da aynı sizin gibi. Ne yapsın bıraksın mi beni? Soyledi. Iyi de oldu. Hemen çeki düzen verdim davranışlarima

Hanımefendi şimdi yağ çekiyor malesef o da çözmüş benim salakligimi . 1 hafta sonra kv'me gitcem durumumu yanıtlıyor köpeğini çok özledik diye . Daha görmedi hiç köpeğimi neyin kafası bu :D

Yerden göğe kadar haklısın. Aptal olduğum için yaptım diyorum kendime. Ama kızın yaşadıklarını düşünüyorum çok ağır şeyler yaşadı kimsede yanında olmuyor bari ben olayım dedim. Ama deveyi diken insanı.....
iyilik beklentisiz yapılır. Minnet duymasını mı beklediniz? Belki de sizin için dua ediyor bilemezsiniz.

Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !

Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Allahtan hicbir beklentin yok olsa neler diyeceksin kimbilir

Allahtan hicbir beklentin yok olsa neler diyeceksin kimbilir
Bu insan işe başladı. Amaaan maaş alınca alsın giysisini, ihtiyacını gidersin de diyebilirdim herkes gibi. Kimse onu düşünmemişken ben düşünüyorum. Kendi kocası bile . Bu kız ise başladı hergun hergun aynı kıyafeti giyip gelse ve ben iş veren olsam gerçekten çok değişik düşünürdüm. Her şeyi geçtim ben bunları yapmasam bile bir kere arayıp hatrimi sorabilirdi. Gebe kaldığı zaman , düğünüme 10 gün kala kendi işimi bırakıp onun sıkıntılarıyla kafa patlattiysam bu benim insanligimdan. Kimse benim kadar yanında olmadı onun

Ben coook uzun süredir.Cevreme tanıdığım insanlara iyilik yapmayı bıraktım.Iyiligi tanımadığınız insanlara yapın karşınıza çıkmayacak beklentinizin olmadığı insanlara..

O kadar ağır şeyler yaşatan insana dönen biri sizce normal midir?bebeğe üzüldüm sadece.kürtaja karşı değilim ama madem evlenecektiler neden çocuğun kanına girdiler.anne babasına hayrı olmayan biri sizi umursar mı sizce?neyse nankörlüğü tescillenmiş artık yardım etmeyin,arayıp sormayın.yetişkin insanında ailesine karşı ben olsam sorumluluğunu almam.

O kadar ağır şeyler yaşatan insana dönen biri sizce normal midir?bebeğe üzüldüm sadece.kürtaja karşı değilim ama madem evlenecektiler neden çocuğun kanına girdiler.anne babasına hayrı olmayan biri sizi umursar mı sizce?neyse nankörlüğü tescillenmiş artık yardım etmeyin,arayıp sormayın.yetişkin insanında ailesine karşı ben olsam sorumluluğunu almam.
Aynen öyle yaptım bende . Ailesi hergun hergun arıyor kızınız benimle konuşmak istemiyor diye düşünüyorum. Çünkü hiç aramıyor beni, bende peşinden koşacak değilim dedim. Hak verdiler . böylesi daha hayırlı çünkü çok iyi bir ders verdi bana

Talebi olmadı evet ama bu ailede birilerinin bazı şeyleri düşünmesi gerek . Gel gelelim elti hanım benimle aynı yaşta. Ben bazı ayrıntıları düşünüyorsam onun da düşünmesi gerekiyor. Teşekkür etmek , insan olmak gibi. Bazılarınızı gerçekten anlayamıyorum. Ama çokta görmüyorum artık. Ne de olsa onun kafadan olan birileri varmış onu gördüm.
Ne alakası var, ne demek istiyorsunuz? Evet elinizin yaptığı hata, teşekkür etmemek gerçekten art niyetli bir hareket. Ben olsam yalandan bile olsa teşekkür ederdim. Ama eliniz etmemiş. Ona neden teşekkür etmedin diye sorsanız size cevabı "ben senden bunları talep etmedim" olacaktır. Ki bir yerde haklı da, sizden bir talebi olmamış. O yüzden siz bırakın kayınaileniz yardımcı olsun. Kocaıs yardımcı olsun. Kız kaçırmayı bilen 3 5 parça kıyafet almasını da bilsin bir zahmet. Ve nacizane tavsiyem, insanları buradaki 2 3 cümleyle yargılamayın.

Back
X