Eltim ve Kaynım

Dertsiz başınıza dert aramayın.
Yalnızken soğuk davranıyorsa siz de soğuk davranın belki kadın samimi olmak istemiyordur, toplu ortamlarda da idare ediyordur.
Çok iyi sarma yapar falan diye eşinin övmesi de normal, belgeselden bahsetmeleri falan da anormal gelmedi. E onu demesin bunu anlatmasın, ne konuşsun bu insanlar.
Çok takma ya amaan

Madem esin askere gitti geldi göreve başladı. Ee birikimi de vardı. Neden 1 yıl beklediniz?

Gayet onlardan 2 3 ay sonra evlenebilirdiniz.
Onlar yazın sonuna yaptı düğünü biz de kısa kalmak istemedik bir de kayınbabam siz 1 sene daha bekleyin iyice toparlanalim falan dedi☺

Dertsiz başınıza dert aramayın.
Yalnızken soğuk davranıyorsa siz de soğuk davranın belki kadın samimi olmak istemiyordur, toplu ortamlarda da idare ediyordur.
Çok iyi sarma yapar falan diye eşinin övmesi de normal, belgeselden bahsetmeleri falan da anormal gelmedi. E onu demesin bunu anlatmasın, ne konuşsun bu insanlar.
Çok takma ya amaan
Haklısınız sanırım ☺

"ayy çok severim bi gün yap da biz de tadalım" desin ya da deyin mesela :KK66: Çok tuhaf bi bakış açınız var.. Benim eltilerimden biri de çok güzel hamur işi yapar hep konuşulur ortamlarda.. herkes över ben daha çok överim (ben kek bile yapamam).. Konuştuklarınız bi mantığa oturan şeyler değil resmen yazmak için yazmışsınız konu açmak için açmışsınız ve bence hiç inandırıcı değilsiniz :KK66:
Esasen tam ifade edemedim kendimi . Ben dediklerinizi de yapıyorum. Yani övüyorum da hatta bir keresinde dedim ki "Elin çok lezzetli Abim de beğeniyor ne güzel" dedim eşim de dedi ki "Yenge abim kilo almış valla iyi bakıyorsun " dedi. Eltim de şunu dedi : " Hayır o kilolu değil biz diyetteyiz "

Esasen tam ifade edemedim kendimi . Ben dediklerinizi de yapıyorum. Yani övüyorum da hatta bir keresinde dedim ki "Elin çok lezzetli Abim de beğeniyor ne güzel" dedim eşim de dedi ki "Yenge abim kilo almış valla iyi bakıyorsun " dedi. Eltim de şunu dedi : " Hayır o kilolu değil biz diyetteyiz "
bence hala ifade edemiyosunuz kendinizi.. Yani diyaloglarda da bi sorun yok ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum çünkü siz hiç anlatamıyosunuz.. Yaşınız kaç ?

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum katkılarınız için. Yeni olduğum için biraz vaktinizi aldım Hakkınızı helal edin ☺böyle ufak tefek sorunlar her ailede olabiliyor sanırım. Yalnız çok üstüme gelindiğini düşünüyorum. Diğer başlıklardan cesaret alarak açtım ben konuyu. Ama kiminiz dalga geçti kiminiz kızdı kiminiz de kırdı. Biraz şaşkınım. Kendimle yüzleştim aslında sorun yapan benim galiba.☺

Ben açıklama yapayım o halde. Eltim onunla baş başa kaldığımızda çok soğuk davranıyor fakat kalabalık ortamlarda çok sıcak davranıyor acaba sorun bende mi
Bu,'eltim çok iki yüzlü'demenin temiz kalplileştirilmiş şekli mi o_O

Artik evlenmis barklanmissiniz kim once evlendi kimin dugunu 1 sene sonraya atildi bosverin artikm herkes yuvasini kurmus. Ama her dediginin altinda neden birsey ariyorsunuz onu gercekten anlamadim. Boyle hayat gecmez.

Bize hiç sormadan etmeden düğün dernek kuruldu 2017 de düğün yaptılar.

Zaten degiller iki yetiskin insan bunlar. Karar vermisler olmus. Sırayla degilki bu kimin kismeti onceyse o evleniyor.

Bir örnek vereyim size biz bu haftasonu kayinvalidemlere süpriz yapıp memlekete gideceğiz . Eltimlere de sorduk Gelmek ister misiniz diye. Düne kadar Hayır siz gidin dediler. Bu sabah aradı eltim diyor ki "Abin bana süpriz yaptı haftaya bir gün de biz gideceğiz memlekete " dedi

Bunun altinda "surpriz" kelimesine mi takildiniz? Biz surpriz yapacagiz diye onlar da boyle dediye mi getiriyorsunuz?

Bir de şey var şimdi bize sormadan etmeden düğün yaptılar.Eşimle onu konuşuyoruz bazen. Acaba bunu mu kıskandım diye

"Evet abin kilolu" dese "cok yiyoe cunku elim lezzetli" demeye getiriyor diye dusunucektiniz. Her lafi kendinize soylenmis bisey gibi hissetmeyin. Hasta edersinkz kendinizi boyle.

Kitap okuyabilir, belgesel izleyebilir bunu sosyal ortamda muhabbet arasinda sohbet etmek adina soyleyebilir. Bu yuceltmek degil sosyal hayatta yer edinmek. Asiri dozda soyledigini sanmiyorum cunku olmadik laflari konuya dahil etmissiniz.

Arkadaşlar gerçekten özür diliyorum ben . Kimseyi kırmak istemedim. Benim de matah bi mesleğim yok. Öyle olsa bile haddime değil. Çok özür diliyorum gerçekten ... Konuyu kapatabilir miyim bilmiyorum ama çok affedersiniz

Ben onun cildini falan daha çok beğeniyorum daha güzel bi kadın. Acaba onu mu cekemiyorum diye düşündüm ☺
benim eltim de çok kendine bakar özel süsü püsü asla geri de durmaz ben kapalıyım o açık sarışın saçlar illaki dip boya gelince boyanacak kendini her yerde bir gösterme çabası bişey alsa hemen atar havasını altların da araba istediklere yere giderler kaynımla ama 200 bine yakın borçları var kaynım battı ben sadece eltimin becerikli olmasını kıskanıyorum eli çok güzel yemekleri falan süper becerikli temiz titiz bunlar haricinde çok konuşur kendini göstermeye ispat etmeye çalışır :)

Artik evlenmis barklanmissiniz kim once evlendi kimin dugunu 1 sene sonraya atildi bosverin artikm herkes yuvasini kurmus. Ama her dediginin altinda neden birsey ariyorsunuz onu gercekten anlamadim. Boyle hayat gecmez.

Zaten degiller iki yetiskin insan bunlar. Karar vermisler olmus. Sırayla degilki bu kimin kismeti onceyse o evleniyor.

Bunun altinda "surpriz" kelimesine mi takildiniz? Biz surpriz yapacagiz diye onlar da boyle dediye mi getiriyorsunuz?

"Evet abin kilolu" dese "cok yiyoe cunku elim lezzetli" demeye getiriyor diye dusunucektiniz. Her lafi kendinize soylenmis bisey gibi hissetmeyin. Hasta edersinkz kendinizi boyle.
Sanırım benim sorunum bu :super: Çok teşekkür ederim. İlgili başlığa gideyim o halde

benim eltim de çok kendine bakar özel süsü püsü asla geri de durmaz ben kapalıyım o açık sarışın saçlar illaki dip boya gelince boyanacak kendini her yerde bir gösterme çabası bişey alsa hemen atar havasını altların da araba istediklere yere giderler kaynımla ama 200 bine yakın borçları var kaynım battı ben sadece eltimin becerikli olmasını kıskanıyorum eli çok güzel yemekleri falan süper becerikli temiz titiz bunlar haricinde çok konuşur kendini göstermeye ispat etmeye çalışır :)
Teşekkür ederim :)

Back
X