Eltimi düğünüme çağırmak istemiyorum, ne yapmalıyım sizce?

Eşi ses etmediği için değil, eltimin hareketlerinden dolayı görüşmüyoruz. Eşi bizimle görüşmüyor, gram tepki de vermiyor bu olaylara. En son aradığımızda telefonlarımızı açmamıştı. Düğün sonrası da tavrım değişmeyecek, mesafeliydim zaten aynı mesafede kalırım. Zaten şehirler farklı, istesek de sürekli görüşeceğimiz bir ortam yok.

Gergin olman çok doğal malum bir yuva kuracaksın. Kafandaki soru işaretlerinin de haddi hesabı yoktur eminim.
Şöyle düşün, düğüne davet etmezsen ömür boyu eltisini düğününe davet etmeyen bir gelin olarak hafızalarda kalacaksın ve kayınvalidenin de sevmediği bir durum olacak bu. Müstakbel eşin açısından düşünecek olursak sonuçta erkek kardeşi evleniyor düğüne gelmeli. Damadın erkek kardeşi evli olduğu halde düğüne tek gelse abes bir durum olur üstelik millette daha fazla bir merak oluşacak düğün esnasında bile bir ton gereksiz muhabbet dönecek. Ama büyüklük bende kalsın deyip davet edersen için daha rahat olacak bence. Bırak düğüne gelirse gelsin. Kafanı yorma hiç. O gün senin en mutlu günün olmalı. Gelsin bulunsun düğünde kimse kimseye gönül koymasın derim çünkü geçmişe dönme imkanın olmayacak. Düğünden sonra haşır neşir olmak zorunda da değilsin. Gelsin düğüne sonrasında mesafeli kalırsın zaten maksat düğünde kırgınlık, küslük olmasın.
Yok beni davet etmedi de şöyle de böyle de bir sürü muhabbet yapmasına da gerek kalmaz.

Davetiyeyi kaynana ver.o verirse verir vermezsede o vermemiş olur.Ama sen götürme

Nişanlıma bıraktım. "Durduk yere stres olmayalım, tatsızlık çıkmasın gelmek isterlerse gelsinler" dedim. "Tamam sen bana bırak düşünme gerisini" dedi, peki dedim.

Nişanlıma bıraktım. "Durduk yere stres olmayalım, tatsızlık çıkmasın gelmek isterlerse gelsinler" dedim. "Tamam sen bana bırak düşünme gerisini" dedi, peki dedim.
İkiniz orta yolu bulduysanız daha iyi. Mutluluklar dilerim şimdiden İnşallah gönlüne göre olur her şey.

Tahammulsuzlesin ya hu! Onlar ariza olup siz sinir hastasi olacaginiza, siz ariza olun onlar sizi ceksin.. cok dusunceli olursaniz kirilirsiniz, eltinizin size yaptiklarinin bir karsiligi olmaliydi elbet, bu sizin dugununuz, gormek istemediginiz birini dugunde gormek katlanmak zorunda degilsiniz.. esinizle konusun, esi de abisiyle gorussun durumu anlatsin guzelce. Ha yok abi olur oyle falan der uzatirsa illa o zaman herkesin icinde gelsin nisanlimdan ozur dilesin desin. Bakin kendi agzinizla soylemissiniz kaynananiz diger gelininden cekiniyorsa, sizden de cekinecek, cekinilecek biri olmazsaniz isiniz zor

Sonuca varmissiniz nisanliniz ile.. sevindim.

Sizde pek düsünmeyin.. o dügün tantanasinin icinde belki gözünüz dahi görmeyecek onu.. bir ara göze carpsa hop baska biryerde baska birsey gelisir .. düsünemezsin dahi eltiyi.

Siz bikere nem kapmışsınız oyüzden hiç gerilmeyin.
Ne yani arayıp özel davetmi edeceksiniz ,ne münasebet.ben olsam herkese yaptığım gibi düğün davetiyesi yollar ,arkasınada sadece eşinin abisinin ismini yazardım.eğer hatalı olduguna eminseniz aynen bu şekilde yapın

Elti gemisi yürümez diye boşa dememişler.
Henüz çok küçük olsalar da olaya iki erkek annesi olarak bakıyorum, evlatlarımın arasına hiçbir şeyin girmesine izin vermem ben.
Elimden geleni yaparım düzeltmek için.

Siz elti olarak görünmeyebilirsiniz ama onlar kardeş ve birbirlerine bağlı olacaklar elbet.
Ve üzgünüm ama kardeşinin düğününe davetle gelmeyecek hatta eşi de öyle, davete icabet değil ev sahibi olarak yerini alacak.
Gelmezse kendi terbiyesizliği olur, dua edin devam etsin eltiniz bu manyaklıklara ki gelmesin.
Yoksa sizin çağırmanıza bakmaz durum yani:)

Ben de benzer durumdayim. Eltimden cekinenler bana baski yapar hep.. sen kavga etmezsin sabredersin alttan alirsin ne de olsa diye... ucu bucagi yok. bu terbiyesizlikleri (eltilerin) aynen boyle devam edip gidiyor.

yerinizde olsam alttan almam. kayinvalide tarafina da hep birlikte oturulan bir zamanda “surat asacak, tadimi kaciracak, dugunumu burnumdan getirecek olan varsa dugunume gelmesin tekrari olmayan bir sey. guzel anmak istiyorum canimi sikani silerim ömür boyu yuzune bakmam” derdim.

Senin flört sevgili konularını haturlıyorum da ne tatlış ne romantikti. Allahım ya bu aileler dahil olunca içine ediyorlar resmen. Adsfafa

Bu arada elti düğüne davet mi edilirmiş ilk defa duyuyorum. Eltiye davetiye bile verilmez. Zaten aileden olan kişilere davet gerekmez ki. İsteyen gelsin gelmezse kendi bilir. Ha illa bi davetiye verilecekse kv versin. Sen ne alaka sen kendi tarafına vereceksin.

Evlendim eltime davetiyeyi ben vermedim. Eminim kimse de davet etmemiştir eltisini. O otomatikman gelir düğün sahillerinde olduğu için
Öyle bir şey olabilir mi? Abi kardeş insan zaten davetlidir. İki kardeş halletsin arasında. Tabiiki gelecekler düğüne. Ama sizin davetiniz gereksiz. Düğüne geldiklerinde de merhabalaşmak yeterli.

Link verdigin konuyu okudum.eltin seni ve aileye girmeni bildiğin kıskanmış ve sinirle Astoria ya giden yüzümü görmesin demiş.kayinvaliden de ona sözünün geçmeyeceğini bildiği için seninle şansını denemiş.kardeşlerinin arasının kötü olmasını istemez tabi.burda suclu kendisi aslinda sana laf tasimasina gerek yoktu.ama genede çok büyütülecek bir konu değil bu.daha neler görecek ve pişeceksin.bu arada soruna gelince; eltiyi düğüne çağırmayı ilk defa duyuyorum.elti zaten düğün sahibidir.o gelmeyecekte kim gelecek.davet etmekte sacma kendi haline birak gelir gelmez kendi bilir

ooooooo bu kadar abartmayin neler okuyoruz burada sac saca kavga ettiniz sanki
siz cagirmasanizda bu zihniyette biri sizi sinirlendrmek veya kv icin dugune gelecektir

bu olay sadece eltiyle degil kv ilede aranizi bozuyr kv eltinizi daha cok tutuyor bence

Evlendigim günden beri görümcemin arkamdan konusmadigi kalmadi hep kücük gördü. (Nedenide benim yaklasik 20yildir calisiyor olmam. Nedense bu ona dert oldu. Kendisi ev hanimi. Ben calisip kendime ev araba aldim. Bu konuyu surekli evirip cevirip farkli problemlere ceviriyor bende konustuklarini duyuyorum.diger sebepte abisini benle paylasamadi. Evlenmeden once birbirlerinin suratina bakamazken evlenince abisi kiymetli oldu. Neyse k.v Allah yukarda benim hakliligimi goruyor ve soyluyor ama en bastan beri bir anne olarak kardeslerin arasi bozulmasin dite bizi sürekli yanyana getirmeye calisti ama yillar sonra k.v demde anladiki bu yanlismis. Hersey daha cok karisti ve daha cok huzursuzluk oldu. Simdide keske hic karismasaydim diyor

Ya çok merak ediyorum burcunuz ne bir çok konuda aynı düşünüyoruz

evleneli 14 sene oldu

düğün günü babamın evine gitmem gerekiyordu ona pişmanım ,
gün gelecek eltinin sana kötü davranmasının bile sebebi olarak seni gösterecek eşin ,
böyle davranmasaydın oda sana böyle davranmazdı diyecek , işte o gün yüreğin darmadagın olacak ,

bugun ki aklımla senın yerinde olsam ayrılırdım , çünkü nur topu gibi bir DERDİN oldu haberin olsun

Sizlik birşey yok aslında kardeşler karar vermeli. Kardeş sonuçta onlar.
Kardeşini düğününde istiyorsa çağırır. Yanında hanımıda gelir. Dizilerde bile kötü karakterler hep iç içe. Ondan kaç bundan kaç şuna küs.. Bununla görüşme... böyle hayat geçmez. Birinden kaçan suçlu ve kinci algılanır. Az politik olun.

İlerde senin yüzünden kardeşim düğünüme gelemedi derse hiç şaşırma
Karar kardeşlerin olsun. Müstakbel eşine fikrini sor. Kardeşini düğününde görmek istersen saygı duyarım de. İki elti atışması sizi ilgilendirir. Etiler yüzünden kardeşler birbirine düşman oluyor. Bu sadece senin düğünün değil.

uzun zamandır yoktum. Astoria evleniyormuş. Çok mutlu oldum. Dilerim mutlu olursun. bence siz nişanlınıza sence çağıralım mı iyice bir düşün istersen deyin. Ki biliyorum siz hiç istemiyorsunuz zaten elti kişisi istenecek biri gibi değil. Ama düğün yakınlığı olarak bakarsak nişanlınızın kardeşinin eşini sizin çağırma gibi bir durumunuz olamaz zaten. Kendi tarafını eşiniz organize etmeli o çağırmıyorsa boşverin. Ama şunu da söyleyin, çağırmayalım ne münasebet derse, “sonra ilerde senin yüzünden kardeşimi düğünüme çağırmadım deme” deyin. Çünkü erkekler ilerde haksız dahi olsa erkek kardeşlerini annelerini savunabiliyor. Eşimden biliyorum. Ailesinin çok haksız olduğu bir konuda, yıllarca annesinden ailesinden uzak kalmasına rağmen, annesiyle küs olmasına rağmen bana annesini savundu ve annemle ablamla aramı sen bozdun dedi. Sebep de İstanbul’a taşınmak istememişmiş. Ben eşimi zorla getirmedim sonuçta İstanbul’a. Ve kabul etmese nişanı atıp vazgeçecektim. Yani bir anda 180 derece dönebiliyorlar en iyileri bile. Ben çok şaşırmıştım o yüzden şimdi peşin peşin sen kendin anneni aramıyor sormuyorsun sakın beni sorumlu tutma bu davranışlarından diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…