Eltimi düğünüme çağırmak istemiyorum, ne yapmalıyım sizce?

Evet bir karar alinmasi gerekiyorsa bunu gizlice karikoca vermeli ve aciklamasini erkek yapmali gelin degil. O yuz goz olmali...fakat erkeklet bu yuktenden bir zaman sonra sikiliyorlar

İyi o zaman, bırak o halletsin. Senin ne düşündüğünü, tavrını, özür dilemeyeceğini bilsin, "bu kız her şeyi alttan alır" diye düşünmesin yeterli bence.
Elti düğüne gelirse de kendisi bilir artık. Gelir, 2-3 tane dedikodu malzemesi toplayıp gider :) Siz eğlenmenize bakın.
Mutluluklar dilerim

aynen ya
hele su buyuk eltı kucuk eltı muhabbetı varya
su kıdem meselesı
sankı askerlık yapıyoruz ne sacma sey

Ay bunu anneme yengem, yani eltisi yapmış.
Kendisi annemden 6-7 yaş küçük ama ilk tanışmalarında öptürecek şekilde uzatmış elini asdfghjk
Annem de elini tutup çevirip tokalaşmış, kadın şok
30 yaşındaki kadın niye öpsün senin elini, deli mi neyse artık... Değişik değişik kafalar.
Şu insanlar yaşla ya da statü olarak gördükleri şeylerle fazladan saygı kazanılmayacağını bir öğrenseler herkes çok mutlu olacak bence.

Astoria hayırlı olsun şimdiden
Bu kadının seninle derdi ne? Sadece yemeğe çagırmama muhabbeti mi? Seni neden kıskanıyor? Nişanlına "peşine takıldın gidiyorsun" diyecek kadar ne derdi var allasen? Ben olsam utanırım bunu söylemeye kaynıma yahu. Nişanlın "sanane bende gözün mü var" dese haklı burda

kAynana şurda hatalı, eltinin yAptığı terbiyesizliği ışık hızıyla Astoria yA yetiştirdi. ZAmAnında çenesini tutaydı şimdi ağlayıp dövünmezdi. Demek ki laf tAşımAk kötü bir şeymiş o dA dersini alsın..

Kavga sebebini bilmiyordum. Dersini alsa iyi bari. Laf taşıyan insanı hiç sevmem

fepfesAt, kıpkıskanç güzelliği kaiyeri nişanlısındAn gördüğü değer ten rengi saç rengi hepsi battı eltiye. Yani fesAt insana bahane çok..

Bence cagirmalisin kendi dugununu mahvetmis olursun cagirmazsan...Dediğin gibi herkeste bı surat olacak eşin bile huzursuz olacak eminim çağır ondan sonrada gorusmezsin yada arana baya mesafe koyarsın

peki siz bu kelimeleri nasıl duydunuz. nişanlınız mı anlattı olduğu gibi

fepfesAt, kıpkıskanç güzelliği kaiyeri nişanlısındAn gördüğü değer ten rengi saç rengi hepsi battı eltiye. Yani fesAt insana bahane çok..
Şu, "ben neden davet edilmedim" diye yaygara koparanları hiç anlayamıyorum. İçinde kv nin olduğu hiç bir davette mecbur kalmadıkça yer almak istemem Hatta "oh iyi ki brni çağırmadılar da kv nin yüzünü görmek zorunda kalmadım" diye düşünürüm Banane eltiden görümceden amaaann. Ne kadar uzak o kadar kafa rahat. Sürekli iç içe vıcık vıcık olmak isteyenlerde bi anormallik var bence.

bir de büyüklük küçüklük muhabbeti olmuş ya eltin kaç sen kaç yaşındasın

Bence abisinin bir suçu yok ona tavırlı olmanız neden?Öyle bir eşe sahip olmak mı adamın suçu? Nasıl desem bazı insanlar edepsizdir ve onlara denecek hiçbirşey işlemez eltiniz sanırım böyle biri.Düğüne gelmemesi en sağlıklısı ki bence kim olursa olsun düğüne gelip olumsuz davranış sergileyecekse hiç gelmesin daha iyi.Bunun anne baba kardeş elti damat gibi bir ayrımı yok.İnsan gibi davranmıyorsa insan içine çıkmasın.

Al benden de o kadar. Bazen son dakikaya kadar ses çıkmıyor, oh unuttular beni derken bi telefon çalıyor.. Iyyh yine görücem gudubetleri diyorum çağırmayın beni kardeşim valla hiiiçç alınmAm ben, tam tersi minnet duyarım

Astoria seni akilli bilirdim.bir eltiylemi basa cikamiuosunda buraya ikinci konuyu actin. Cagirma su sunepeyi dugune.o yumusak yuzunude bi zahmet cevir artik. Stresten karnina agrikar girer vallahi igne iplige donersin stresin seni yer. Birak yesinler birbiniri takma. Cagirma. Net ol. Istemiyorum ddiysen daha donme biksinler ne oldugunu. Bak ondan nasil cekiniyorlarmis.birak aman be senelerce agir olalim aman iyi olalim aman biz kotu olmayalim dedik agzimiza s.ctlar. iyilerin dunyasi degil bu dunya. Herkes kendi delisini ceksin

Hiç öyle birşey yok. Bir yerlerinden adet uydurmasınlar. Kavgayı vsyi bırakıp soralım burada eltisini arayıp düğüne çağıran var mı? Ne münasebet yani. Muhtemelen düğün konusu açıldı ve senin Hz.Eltin beni davet etsin anca öyle giderim dedi.
Ayrıca sen hiç kimsenin gözünde haksız değilsin. Sana olsa olsa inat, dikbaşlı falan diyorlardır diyorlarsa.
Sen nişanlına da diyeceğini demişsin. Gerisi onların kendi aralarında. Hiç karışma bence. Yine ararsa kayınvaliden, bizim elti arayıp çağırma adetimiz yok. Davetiyesini bile erkek tarafı verir. Onca yaşanandan sonra kendine neyi yakıştırıyorsa onu yapsın de. Sen niye adım atacakmışsın. Ne premses bir elti bu ya?
Ay sürekli yükseliyorum senin eltine, sinirimi bozuyo ya kadın

"Şu düğün geçsin,kimseyle görüşmeyeceğim doğru dürüst"derken bu kimseler kim oluyor.Umarım eşinizin ailesi ve akrabaları değildir.Düğüne kadar ses etmeyip düğünden sonra tavır almak bence çok yanlış bir tutum...

Çok teşekkür ederim. :) Bilmiyorum vallahi derdi ne, başlarda benle tatile çıkmayı isteyecek kadar samimiydi birden düşman kesildi kadın.

Ayy ben miyim bu, utandım ehehe.

peki siz bu kelimeleri nasıl duydunuz. nişanlınız mı anlattı olduğu gibi
bir de büyüklük küçüklük muhabbeti olmuş ya eltin kaç sen kaç yaşındasın

Nişanlım anlattı ama bu yemeğe çağırma durumu olduğunda ben kendimi hatalı görmüştüm başta. Ay özür dilesem mi falan derken nişanlım da "Ne özrü Astoria sana bunları bunları dedi senin iyi niyetini hak etmiyor" diye sinirlendi. Yoksa laf taşımak değildi orada derdi ondan eminim. Eltimle aramda fazla yaş farkı yok, ben 20lerimin sonlarındayım o 30ların başında.

Abisine tavırlı değilim o nereden çıktı? Abisi hiçbir şekilde mevzuya dahil olmuyor onu belirttim sadece. Karısına da laf etmiyor bana da kardeşine de annesine de. Dışarıdan bir insanmış gibi davranıyor.

Diyecek bir söz bulamadım, haklısınız benim salaklığım ne diyeyim.

Muhtemelen senin dediğin gibi oldu. Çok sevgili kayınvalideciğim de sevgili "büyük" gelinine "Kızım benim oğluma dahi hakaret etmişsin, utanmadın mı o lafları demeye" diyememiş bana sen küçüklük yap diyor hahaha. Ben de düşündükçe kayınvalideme sinir oluyorum, Allahım şu hallere düşeceğim hiç aklımın ucundan geçmezdi.

Evet eşimin ailesiyle. Hiçbiriyle görüşme zorunluluğum yok, aynı ortamda bulunduğum sürece saygı gösteririm, özel günlerde hal hatır sorarım o kadar. Eşimin de benim ailemle görüşme, onlara bakma gibi zorunlulukları yok. Aynı ortamdalarken saygı göstermesi, özel günlerde araması benim için yeterli. Herkes kendi kök ailesinden sorumlu ve herkes herkesle iyi anlaşmak zorunda değil.

Konuya tekrar baktım ve anlaşılan şu yada benim anladığım eltinizin davranışlarına eşi ses etmediği için siz ve nişanlınız görüşmüyormuşsunuz.Ben bir insanla olan sorunumu diğerine bağlamam görümcemi hazetmem görüşmem mesela ama eşinin ne suçu var herkesin davranışı onu bağlar...
Görüşmeme ayrı mesele ama siz düğünden sonrasından bahsediyorsunuz tavrınızın değişeceğini belirtiyorsunuz bu size yakışır mı gerçekten? Konularıma yaptığınız yorumları hatırlıyorum da çok şaşırdım.Bence nişanlınıza bu fikrinizden bahsedin davranışınızın değişeceğinden yani ona göre bilsin.Benim aileme böyle davranılsın istemezdim eminim oda istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…