Eltimin bu yaptığı tesadüf mü yoksa özellikle mi yapıyor sizce ?

Tek derdin bu olsun. Sofra kur topla, cay bardagi getir falan offff,ne kucucuk hesaplar bunlar. Onun bu kucuk hesabi yapmasi ayip, senin bunu dert etmen de mantiksiz. Ben de kvdeme gidince hep sofrayi kurarim, vs, diger eltiler oturur. Simdi hamileyim, baya zor geciyor, ben oturuyorum onlar kuruyor, bir de daha arkamdan laf ediyorlar. Yani ne var bunda alt tarafi masa ya...

Eski konularını okudum da bu eltin seni sevmiyor ki. Sen onun konuşmalarını kaynanana anlatmışsın. O da "madem çok seviyorsun kaynananı al yap işini" demeye getiriyor. Nesi yanlış ki? Eltinin yerinde olsam aynı onun gibi davranırdım.

Tesadüf degıl tabikide yine sinir olurken tek basına sinir ol gorumcenlede paylaşma derim.yarın oburgun eltınle iyi olur durumlar degısır yani

Hadi şuan çocuk var. Peki çocuk yokken neden aynıydı ?
önceki konunu özellikler link geçmişsin okudum
gidip eltini kv ne ispiyonlamışsın yaptığın çok yanlış
oda sana gıcık kapmış
ben böyle insandan korkarım diyorsun oda senden hem korkmuş hem soğumuştur..

Böyle işleri yapmamak bazı insanlarda huy, o fakında bile değildir. Ya da bilinçli bile yapsa nolacak ki , kişi karakterince davranır. Zaten sizi ve onu ayıran şeyler bu tavırlardır, onun kötü tavrı sizin iyiliğinizi meydana cıkarır varsın olsun siz yapın görüncenizle zaten 3 kişi ayağınız birbirine dolancak . O da kendi halinde takılsın gören görüyodur zaten. Yaptıgınızdan dolayı siz olumlu bakışları üzerinize cekerken o da olumsuz bakışları çekecek. Bence takmayın derim hatta ben olsam işime gelirdi ohh çekilsin kenarda dursun işime karışmasın ,

Bu kadını yere göğe koyamadınız,kayınvalidenize onun laflarını yetiştirirken iyiydi de,iki tabak koyup kaldırmak mı problem oldu ?
Altı üstü sofra kuruyorsunuz,sırtınızda taş taşımıyorsunuz.Hepiniz oturun kayınvalideniz hizmet etsin madem.

Valla toplum bazı konularda çok umurumda değil benim.
Bana iyi diyecekler diye de kendimi farklı gösterip yardım edemem. Varsın ayıplasınlar. Konu sahibinin yaptığı gibi arkamdan konuşurlar en fazla.
Bizde de misafir yerinden kaldirilmaz, misafirlige gidince hizmet kadina birakilir saygidir bu bizde. Toplumun geri kalani ne dusunuyor umurumda degil benim de. Hatta yardimci olmak isteyen misafirin kafasina vura vura oturtuyor aile buyukleri )Ben bizim usulu sevdim cok adil :)

cocugu yokken nasıldı? sizin cocugunuz var mı? ben nereye gitsem kimse bana iş yaptırmaz çocuklarımla, zaten evde yoruluyorum bari orda rahat edeyim, hatta cocuklaımla bile ilgilenirler, olması gereken de bu. o anne günde kac saat uyuyor kim bilir

sinek bişey değil miğde bulandırır.. buda o misal.. basit bişey ama sinir bozucu bi durum .. kendinizi ezdirmeyin ya .. onun uyanıklılığıını yakaladıysanız sizde başka bi numara yapın ..

Diyelim ki yapmak sizi rahatsız ediyor o dururken, o zaman bu gibi zamanlarda da bahane uydurarak ona kibarca iş yıkın ... Ya da biz şunu yapıyoruz ay canım o sırada sen de şunu yapar mısın gibisinden inceden kibarca dedim mi bişi diyemez , kötü gözüken bir şey de olmaz . Ha yapmaz da sana bişi derse o zaman sn de tavrını takınırsın . Bazı insanlar görev vermeden kendi akıl edip bişi yapmaya kalkmıyo azcık gazlamak gerek

Valla ben misafir gelmeden bütün hazırlığımı yapıyorum, sofrayı da kuruyorum. Yemek de olsa çay da olsa masada ağırlarım misafirimi. Yemekse içecekler için ayrı bir sehpa koyuyorum masaya, çay ise şık bir termosum var ufak bişey onu dokülduruyorum. Çay tazelemek için mutfağa gidip gelmektense termosu doküldurmak için bir kez gidiyorum. Misafirim kalkana kadar da sofraya dokunmuyorum, herkes gittikten sonra toparlıyorum. Ben kimseden yardım istemeden tek başıma halledebiliyorsam çoluk çocuk yoksa herkes halledebilir. Kimse kusura bakmasın yardım edemem.

Herkezin kendi tarzı var.
Kimse birşey yapmaya mecbur değil.
Kayınvalideniz bu durumdan rahatsız oluyorsa kendi sorsun.Bence siz müdahil olmayın bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…