- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Kaynanama geldiğinde kendisinden çok kaynanam bakar çocuğa oda bizimle kalkıp sofraya yardım edebilir diye düşünüyorum ama. Bu kadar göze soka soka bişeyler yapılmamalı.
Bende sizin gibiyim çay tepsime şekerime, salatama kadar hazırlıyorum bulaşık makinasına doldurmaya yardım etmeye kalkana da ben evim de gelen misafire iş yaptırmayı sevmiyorum diyorum ki anlasınlar ama maalesef .Evine davet edip de ki ev hanımı olanlar var ana yemeğini pastasını ve salatasını misafiri görünce yapan ev sahipleri var sizin gibi yapmak lazım aslında en doğrusuValla ben misafir gelmeden bütün hazırlığımı yapıyorum, sofrayı da kuruyorum. Yemek de olsa çay da olsa masada ağırlarım misafirimi. Yemekse içecekler için ayrı bir sehpa koyuyorum masaya, çay ise şık bir termosum var ufak bişey onu dokülduruyorum. Çay tazelemek için mutfağa gidip gelmektense termosu doküldurmak için bir kez gidiyorum. Misafirim kalkana kadar da sofraya dokunmuyorum, herkes gittikten sonra toparlıyorum. Ben kimseden yardım istemeden tek başıma halledebiliyorsam çoluk çocuk yoksa herkes halledebilir. Kimse kusura bakmasın yardım edemem.
Kaynanama geldiğinde kendisinden çok kaynanam bakar çocuğa oda bizimle kalkıp sofraya yardım edebilir diye düşünüyorum ama. Bu kadar göze soka soka bişeyler yapılmamalı.
Döküldurmak nedir ya. Ne biçim yazmışım. Yazdığını okumazsan böyle olur işte. Doldurmak yazmak istemiştim.Valla ben misafir gelmeden bütün hazırlığımı yapıyorum, sofrayı da kuruyorum. Yemek de olsa çay da olsa masada ağırlarım misafirimi. Yemekse içecekler için ayrı bir sehpa koyuyorum masaya, çay ise şık bir termosum var ufak bişey onu dokülduruyorum. Çay tazelemek için mutfağa gidip gelmektense termosu doküldurmak için bir kez gidiyorum. Misafirim kalkana kadar da sofraya dokunmuyorum, herkes gittikten sonra toparlıyorum. Ben kimseden yardım istemeden tek başıma halledebiliyorsam çoluk çocuk yoksa herkes halledebilir. Kimse kusura bakmasın yardım edemem.
Valla süper bir ev hanımı değilim. Bu konuda iddialıda değilim ama evime gelene de iş yaptırmam isterse en yakınım olsun.Bende sizin gibiyim çay tepsime şekerime, salatama kadar hazırlıyorum bulaşık makinasına doldurmaya yardım etmeye kalkana da ben evim de gelen misafire iş yaptırmayı sevmiyorum diyorum ki anlasınlar ama maalesef .Evine davet edip de ki ev hanımı olanlar var ana yemeğini pastasını ve salatasını misafiri görünce yapan ev sahipleri var sizin gibi yapmak lazım aslında en doğrusu
Kendi evi değil sonuçta, sofra hazırlamak zorunda değil
Kendi evimde misafiri çalıştırmam, kimsenin evinde de gösteriş için aman ne çalışkan hamarat gelin desinler diye de iş yapmam. Beni ağırlayamayacaksa evine davet etmesin, ben misafir iş yapar diye güvenerek davet etmiyorum evime insanları. Yarıştıracaksanız siz de yapmayın, he ben utanırım filan dicekseniz de yapın başkasına karışmayın. Bu kadar içe dert edecek ne var, hayat sizin için zor olmuyo mu böyle?
cocugu yokken nasıldı? sizin cocugunuz var mı? ben nereye gitsem kimse bana iş yaptırmaz çocuklarımla, zaten evde yoruluyorum bari orda rahat edeyim, hatta cocuklaımla bile ilgilenirler, olması gereken de bu. o anne günde kac saat uyuyor kim bilir
cocugu yokken nasıldı? sizin cocugunuz var mı? ben nereye gitsem kimse bana iş yaptırmaz çocuklarımla, zaten evde yoruluyorum bari orda rahat edeyim, hatta cocuklaımla bile ilgilenirler, olması gereken de bu. o anne günde kac saat uyuyor kim bilir
Valla toplum bazı konularda çok umurumda değil benim.
Bana iyi diyecekler diye de kendimi farklı gösterip yardım edemem. Varsın ayıplasınlar. Konu sahibinin yaptığı gibi arkamdan konuşurlar en fazla.
bu durumda siz iş yapmayıp bebeğe mi bakmak istiyorsunuz anlamadım ki?
bence fesat düşünüyorsunuz,küçük bebeği var kadının,2 kişi iş yaparken bebek ile ilgilnemsi normal..ben olsam ben de kendimi parçalamam ,siz bebeğime bakın da ben çay koyayım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?