Höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz
ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab
İki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde
kızlar aklıma geldide
benim 1-2 bekar arkadaşım vardı çok evlenmek istiyolardı bende gırgırına "taze nişan kurdelası yutarlarsa nasiplerinin açılacağını hemen evleneceklerini" sölerdim sonra eltimin nişanında aklıma geldi kurdelasından istedim ama ulu orta öle ..şimdi acaba benim arkamdanda böle laflar etmişmidirkifisfisfis merak ettim burda hiç öle bi konu açıldımı acaba eltim kurdela istedi filan die fisfisfisama 9- 10 sene önce
AYY KIZ O KURDELA İSTEYEN SENMIYDIN YAZIK SNAA YAA ..EVT CANIM OKUMUSTUM ÖLE BI KONU AYY TUH BAKK..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
macerasız(!) ewlilik istemem "elti-kaynana-görümce" üçlüsünden birini seçtim diosun yani şimdiden
sen nerden bilcen :mymeka:zati girmişin 2008 de eski üyeler bilir onu fisfisfis
çikolata çikolata olalı böyle arzulanmamıştır -tatlicadiarzu-
kk kadınları olarak yine yaptık densizliğimizi, bi ton yorum yaptık ...........oysaaaaa konu sahibi zaten haklı olduğunu biliyor , herkes haksızsın dedi diye haksız olduğunu düşünecek değil ya zemuszemus ve bizler yine havanda su dövüyoruz gamyoncuiremsu
Höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz
ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab
İki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde
[ı]yeni konu açıyorum, başlığı da şu "kuzu uluorta çikolata istedi, ayrıca muayyen gününün yaklaştığını söyledi, şimdi kuzu ben muayyen günüme yaklaşamadım uzaktayım diye benle dalga mı geçti, densiz kuzuuuu hattaaa guzuuuuuu guzzzuuuu"[/ı]
KK kadınları olarak yine yaptık densizliğimizi, bi ton yorum yaptık ...........oysaaaaa konu sahibi zaten haklı olduğunu biliyor , herkes haksızsın dedi diye haksız olduğunu düşünecek değil ya zemuszemus ve bizler yine havanda su dövüyoruz gamyoncuiremsu
şimdi sende baştan söyle canım senın derdın sadece kuzunun bu dediğiylemı bılmeıdgımz başka seylerde varmı heehee söyle bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?