Eltimin patavatsızlığı

anam rejimi bozdurdunuz bana buzdolabına attığım bademli çikolatayı burada konuyu okuyunca,götürdüm. sevdemm senin suçun bu bak.:roflol:..

Höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz

ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab

İki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde

Leng varya...seninle hec biryere gidilmez....rezil edersin insani!!:mymeka:

Iki cikolata icün yimedigmiz laf kalmaz, bahsana....:çok üzgünüm:

kızlar aklıma geldide
benim 1-2 bekar arkadaşım vardı çok evlenmek istiyolardı bende gırgırına "taze nişan kurdelası yutarlarsa nasiplerinin açılacağını hemen evleneceklerini" sölerdim sonra eltimin nişanında aklıma geldi kurdelasından istedim ama ulu orta öle ..şimdi acaba benim arkamdanda böle laflar etmişmidirkifisfisfis merak ettim burda hiç öle bi konu açıldımı acaba eltim kurdela istedi filan die fisfisfisama 9- 10 sene önce

AYY KIZ O KURDELA İSTEYEN SENMIYDIN YAZIK SNAA YAA ..EVT CANIM OKUMUSTUM ÖLE BI KONU AYY TUH BAKK..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

macerasız(!) ewlilik istemem "elti-kaynana-görümce" üçlüsünden birini seçtim diosun yani şimdiden

macerasız(!) ewlilik istemem "elti-kaynana-görümce" üçlüsünden birini seçtim diosun yani şimdiden

ayy kız onlar evlılıgın tadı tuzu bıberı ayoll tabı ucu bıaraya gelınce nasıl bişey olur bılemıyorum ama muhtesem 3 lü durumu olur herhalde

aşşağıdan fıstıklı çikolata istettim be yawww...
bebemin canı çok çekti...
hep sizin yüzünüzden...
heee ayrıca bir eltim bile yok kayınvalideme küstüm...hadi gülümse...

Elti istemiş,yapmış bir densizlik
Onun ayıbı seni neden ailene mahcup etti ben onu anlamadım :umursamaz:.
Eltiyle evlenmeyeceğine göre bence bu hareketi olmamış farzet ve evlilik hayatının bir fragmanını izlemiş olmanın tecrübesiyle gelecek saldırıları savuşturma stratejisi geliştirmeye bak vereliniortak
Kolay gelsin

KK kadınları olarak yine yaptık densizliğimizi, bi ton yorum yaptık ...........oysaaaaa konu sahibi zaten haklı olduğunu biliyor , herkes haksızsın dedi diye haksız olduğunu düşünecek değil ya zemuszemus ve bizler yine havanda su dövüyoruz gamyoncuiremsu

konu sahıbıne haksızsın demıyoruz sadece olaya farklı acıdan bakamsına yardımcı olmaya calışıyoruz canım .yaa tabı dedıgın gıbı konu sahıbı yprmların içeirgıne fıkrıelre bakmıyorda sadece hakılı haksız konusyla ilğileniyor

Höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz

ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab

İki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde

Yeni konu açıyorum, başlığı da şu "kuzu uluorta çikolata istedi, ayrıca muayyen gününün yaklaştığını söyledi, şimdi kuzu ben muayyen günüme yaklaşamadım uzaktayım diye benle dalga mı geçti, Densiz kuzuuuu hattaaa guzuuuuuu guzzzuuuu"

bence bu durumu sorun ederek sen patavatsızlık yapıyorsun,lmaz:

ne varki bunda çikolata istemiş
benim sözümdede görümcem geldi komşular içinde alsam olurmu dedi
açıkçası bunu sorun etmek hiç aklıma gelmemişti,:bbo:

senin şuan yaptığın yani arkasındN bu kadar kötü konuşman onun yaptığına 1000 basar,kötükedihüso

şimdi sende baştan söyle canım senın derdın sadece kuzunun bu dediğiylemı bılmeıdgımz başka seylerde varmı heehee söyle bakemmm

pardon siz kkdaki bizlere, densizmi dediniz şimdi,yoksa yanlışmı anladım?

Kendimi densiz olmak suçlamasından tenzih ediyorum
Ama çoğul konuşarak biz diyerek kendini densiz addedenlere de hayırlı densizlikler diliyorum..

şimdi sende baştan söyle canım senın derdın sadece kuzunun bu dediğiylemı bılmeıdgımz başka seylerde varmı heehee söyle bakemmm

Yorumlarınıza bağlı yavrummmm eğerki haksız çıkacak olursam kuzu'nun başka foyalarını da çıkartırım ortaya hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…