Elif ablam ziyarete gelmiş,bende ondan özendim,çay var,neskafe var,meyvesuyu,limonata ne istersiniz hanımlarbuyrunnnnnnnnn
biraz soluklanın,derin nefes ve sakinleşme zamanıa.s
benim öyle bir derdim yok canım ben zaten haklı oldugumu biliyorum ve bir bildiğim varki bu konu üstünde bu kadar durdum siz onu insanı ne gördünüz ne tanıyorsunuz onunla aynı ortamda bulunan insan benim tanımadıgınız bir insandan bu kadar emin olmayın bence
Ya Allah aşkına verin ben yiyim o çikolataları, ne mevzuymuş beeeşakkıdı
Ayip Ayip insan böyle ulu ortada cikolata istermi??lmaz:
bakın negatiflik değil elbetteki gelmeyenlerede verilecek benim kızdığım nokta şu sanki ben bişey bilmeyen bir insanımda bana öğretiyor aklı sıra ben zaten onu yaparım o ne diye istiyorki hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar, sanki o söylemese ben vermeyeceğim.
bakın burda ben eltime haksızlık yapmış gibi tavırlar görüyorum ama ben haklıyım çünkü eltimin bu ilk davranışı değil normaldede buna benzer patavatsızlıkları oldu bende onun huyunu az çok çözdüm yani birtek olay bu değil.
Aslında kullanıcı adınızı kırmızı yapmaktan öteye gidemiyor bu KK Pro denen akım. Forumda ne gibi avantajları var ? Bir kere ayrı bir hava verdiği söyleniyor. Henüz benim kartım yok, aslında ilk ben almıştım fakat yurtdışında bir üyemize (gullerdiyari) acil kart yollamam gerektiğinden kendi kartımı kendisine yolladım.
Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi.
- Yukarıda yazdığım gibi Havalı bir kullanıcı isimleri oldu (Havalılar ama içlerinde banlanan çok oldu)
- Cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,
- Pro üyelerin gözü yormakyacak şekilde imzalarına izinleri var,
- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız : NILBERA
- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,
- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar.
aklıma şimdilik bunlar geldi aklıma geldikçe yazacağım....
bende eltımle İlĞİlİ bİŞey anlatabİlİrmİyİm :))))
elif abla kutu cola ylan kurtulamazsin ben en kalitelisinden
nisan cikulatasi isterim, hem kardeslerime, bilimum akrabalarima da goturiciyimzemuszemus
Ayip Ayip insan böyle ulu ortada cikolata istermi??lmaz:
Densüz kuzu nolucak, rezil etti bak bizi.
kuzum ne açgözlüsün sen ya...lmaz:
hiç mi kocanın evinde çikolata görmedin,görgüsüzmüsün sen..
ne kadar ayıp?:mymeka:
bu kadar insanın içinde istenmez,sen kaş göz yap ben veririm herhalsengözlerimebaksanab
hem biliyorum sen çok fesatsın,karıştırrmaya geldin buraları...
her şeyi ben biliyorum havalarındasın...:1ninca:
höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz
ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab
iki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?