Eltimin patavatsızlığı

ya ne var canım allah allah bence abartmışsın söz stresinden 4 yıldır tanıdığın biri ve artık akraba oldunuz.
Bunu bukadar büyüttürsen şekerim ilerde "vay senin haline" demekten kendimi alamadım...

ayy kusura bakma canım benım.biz senıde ne duyduk ne gördukm:)
yazdıklarınla ilğili yorum yaptımsadece.hem sen konuyu acıyosun yorum beklıyosun olumlu veolumsuz her yoruma acık olmam gerekıyorcanım burdakı herkes senınle aynı fikğirde olmk zorunda değilki gulum yaaa

kuzum ne açgözlüsün sen ya...lmaz:
hiç mi kocanın evinde çikolata görmedin,görgüsüzmüsün sen..
ne kadar ayıp?:mymeka:
bu kadar insanın içinde istenmez,sen kaş göz yap ben veririm herhalsengözlerimebaksanab
hem biliyorum sen çok fesatsın,karıştırrmaya geldin buraları...
her şeyi ben biliyorum havalarındasın...:1ninca:

Vermiyceksin diye istememişki yaaa ne kadar kötü niyetlisin... lmaz:
giderken isteyivermiş işte çıkmış ağzından götüreyim onlarada diye düşünmüş...
Hem ilk başta onumu düşüncem ben o özel günümde diyodun...
Hatırlatmışş işte sanaa...Eltiniz melek olsa sizle geçinilmezz vallaa... :umursamaz:

konuyu okur okumaz direk "ne varki bunda "dedim sonra diğer yorumları okudum ki çoğunluk aynı fikirdeymiş ..gerçektende şu anlattığınız olayda hiç bişi yok ..sizi artık aileden görmüş ve istemiş utanıcak kim var kendi ailenizdenmi utandınız, sözlünüzün ailesindenmi ..çikolata isteyen sizin çocuğunuz değil eltiniz yani eltinizin davranışlarından sorumlu değilsinizki nie utandınız anlamadım..
artık bir başka ailenin içine girdiniz böyle ufak tefek şeyleri şimdi sorun ederseniz ileride sözlünüzün işi çok zor demektir

ışte bu... :lepi::lepi:

Aslında eltisine gıcık olan ama nasıl patlak verse de bunu herkese duyursam diye düşünen üye cevabı... :lepi::lepi:

Korkarım bundan sonra sizin bir çok konununa yorum yapacağız. buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Kazen sitede değil ama şimdi reklamlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
Kadınlar Kulübü Pro Üyelik ve Kart Hakkında... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

elif abla kutu cola ylan kurtulamazsin ben en kalitelisinden
nisan cikulatasi isterim, hem kardeslerime, bilimum akrabalarima da goturiciyimzemuszemus

bence sen cok büyütmüssün canim.
kafana takma böyle minik seyleri
daha söz gününde eltine savas bayraklarini kaldirma derim,yoksa evliligin boyunca icten ice kin beslersin ve inan bana basin cok agrir..hic kafanda büyütme böyle seyleri

Ayip Ayip insan böyle ulu ortada cikolata istermi??lmaz:

Densüz kuzu nolucak, rezil etti bak bizi.

Höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz

ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab

İki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde

Bak konu sahıbesı san bı eltı tavsıyesı veremmı.bıze ltımle anlasamıyrouzıkımzde bılıyoruz kı sadece eŞlerımz arada kalamsın dıye gÖruusyoruz benım yaptıgım ona onun yaptıgı da bana batıyor
evt arkadaŞlr acık aÇık bu nu sÖyluyorum ve de yazıyorum yanı.
Ama anpalım arada eŞler 2kardeŞ var arada eŞıme hep dıyorum ben anlaŞamasmda sen kardesınle anlaŞmk zorundasın bana bakma sen dıyorum sne benı dınle ama akrdeŞıne onun hanımına karŞı kÖtu duusnme.
Konu sahıbesı eltınzı sevsenızde sevmesenız de harektlerı ters gelsede anlŞmk zorundasınz.bı ara geldıgınzde bırbırnze gulmk zorundasınz sız akrabasınz artık.
Hep eltınızn yaptıklarını duusnupte guzel canınızı sıkmayın sınır olupta beyın hucrelerınızı oldurmeyın yahuu onlarsızelazım lazım...

höst beri durun , erkekseniz teker teker gelin.süprizzzzz

ne var la, muayyen günümüz yaklaşıyo, malum tatlı krizisengözlerimebaksanab

iki çikolatayımı çok görüyonuz bana, hiçmi vicdan yok sizde

gel kuzu ben verem sana çikolata sen boşver onları.bu ayptıgım kıyagıda unutma haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…