bir derdim var bölümünde gidişat çok kötü -tatlicadiarzu-
yakında :
-görümcem ayağıma bastı,özür bile dilemedi
-kaynım yanımda pırt yaptı
-kayınpederim benden su istedi,hem de akşamın bi vakti
-kaynanam gelirken bana yaptığı çorbadan getirmiş,bana sen yapamıyorsun mu demek istiyor
vs türevi başlıklar iyice çoğalacağa benziyor..
yahu azıcık tahmmüllü olun.
istediyse kutusuyla ver gitsin..
bakın negatiflik değil elbetteki gelmeyenlerede verilecek benim kızdığım nokta şu sanki ben bişey bilmeyen bir insanımda bana öğretiyor aklı sıra ben zaten onu yaparım o ne diye istiyorki hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar, sanki o söylemese ben vermeyeceğim.
alt tarafı bir çikolata sanki söz çikolatası olunca farklımı oluyor...
sanki çikolatının zor ulaşıldığı bir devirde yaşıyoruz da herkesin evinde yokmuş gibi olmuş biraz istemesi ama bence boşver seninle ilgili değil eltinin görgüsüzlüğü ile ilgili bu olay..sallaaaa:)))
Eltinize ciddi şekilde acımaya başladım, biraz ayaklarınız yere değsin, ne demek "o kimki bana öğretmeye çalışıyor" lafı vay anam vayyyy, siz daha söz durumunda bunu yaparsanız evlenince eltinizin sizden çekeceği var.
Siz ya eltinizi sevmiyorsunuz, yada kıskanıyorsunuz. Alt tarafı söz çikolatası istedi diye söylemediğiniz kalmadı. Ne diyeyim Allah eltinize acısın.
aynen öyle patavatsız insanlara sinir oluyorum bende ayıp yani bende rezil oldum ama nişanım var yakında aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceğim bu sefer.
Eltinize ciddi şekilde acımaya başladım, biraz ayaklarınız yere değsin, ne demek "o kimki bana öğretmeye çalışıyor" lafı vay anam vayyyy, siz daha söz durumunda bunu yaparsanız evlenince eltinizin sizden çekeceği var.
Siz ya eltinizi sevmiyorsunuz, yada kıskanıyorsunuz. Alt tarafı söz çikolatası istedi diye söylemediğiniz kalmadı.
Ne diyeyim Allah eltinize acısın.
bakın negatiflik değil elbetteki gelmeyenlerede verilecek benim kızdığım nokta şu sanki ben bişey bilmeyen bir insanımda bana öğretiyor aklı sıra ben zaten onu yaparım o ne diye istiyorki hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar, sanki o söylemese ben vermeyeceğim.
KONU SAHIBESİ ARKADAŞ DAHA YOLUN ÇOK BASINDASINZ ŞİMDİDEN BU KADR BASIT SEYLERE KAFA YORARSANIZ BU KADR BASIT BI KONUDA PATAVTSIZLŞİIK TERIMINI KULLANIRSANIZ OOHHOHHHoo HAYTTA DAHA NELERLE KARSILASACAKSINZ ŞİMDİDEN HAZILRIKLI OLUN DERİM.
BİDE ÇİKOLaTA GELEMEYENLER İÇİN İSTENMİŞ galiba BUNDA ABES BİŞEY YOKKI CUNKU SÖZDEN SONRA O ÇIKOLATAYI SİİZiN İKRAM ETEMNIZ GEREKIYORDU.BEN MİLLETIN CIKOLaTASINIMI DUUSNCeM YAZMISSINZ EVET EFENDIM DUUSNECEKSINZ SİZ GELINSIZN VE HeRSEYI SİZİN DUSUNMENİZ LAZIM.
NOT: Bİ ELTİ ÇEKİŞMESİ DAHA SEZİYORUM ELTİ &ELTİ KOKUSU VAR SANKI HAVADA kaydirigubbakcemile3
canım kusura bakamyın aam onda yorumdna bunu mu çıkardınız helal olsun size :)
ADETTİR O ÇİLOKATAYI SÖZ KESILDIKTEN SONRA SİZİN TUTMANI GEREKIYORDU.
BENCE SİİZN ALINDIGINZ ELTINIZIN İSTEMSİ DEĞİL SİZİN EKSİĞİNİİZ ORTAYA ÇIKARMIŞ OLMASI .. YANILIYOMUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?