Eltimin patavatsızlığı

O kadarda değil artık..

bakis acisi iste, o kadar kati bakiyorsunuz ki!
benim cikardigim mana da belkii anin telasiyla unutabilirsiniz,
cunki kimse o anin heyecaniyla cikolatayi dusunemez (!), eltiniz gayet dogal
sekilde rica etmis!
keske arkasindan bu kadar laf soyleyip mesele edeceginize vermeseymissiniz su cikolatayi, ben yollardim burdan sizin adiniza, ayrica simdiden bunlari sebep gosteriyorsaniz
evlenince dusunemiyorum sizi, eltim evime geldi ben buyur etmeden gecti koseye oturdu,
bana sormadan wc'mi kullandi, ka$inin ustunde gozu vardi diye cok konu acarsiniz gibime
geliyor :bbo: :bbo:

valla sizin yazdıklarınızdan ben değil herkes bu şkeilde anladı..
kadın istedi diye neler diyorsunuz..
bir aynaya bakarmısınız?yakışıyor mu hiç alt tarafı çikolata isteyen biri için söyledikleriniz..
ve çıkardığınız manaya bakın;bana öğretmeye çalışıyor..
size öğretmeye filan çalışması ne alaka..çok ilginçsiniz ..

Evet canım aynen öyle onun görgüsüzlüğü boşboğazlığı ne dersen de. Ben sanki düşünemiyorumda aklı sıra hatırlatıyor densiz.

Eltinize ciddi şekilde acımaya başladım, biraz ayaklarınız yere değsin, ne demek "o kimki bana öğretmeye çalışıyor" lafı vay anam vayyyy, siz daha söz durumunda bunu yaparsanız evlenince eltinizin sizden çekeceği var.
Siz ya eltinizi sevmiyorsunuz, yada kıskanıyorsunuz. Alt tarafı söz çikolatası istedi diye söylemediğiniz kalmadı.
Ne diyeyim Allah eltinize acısın.

Hiçde abartılacak utanılacak bir olay göremedim ben ...
Niye bu kadar abartıp sorun çıkarıyosunki...Kendinde söylemişsin alt tarafı bi çikolata ...
herkesin içinde söylenmiyecek utanılacak bişey yok bana göre.
Keşke bzizmde tek sorunumuz çikolata olsa

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aynen öyle patavatsız insanlara sinir oluyorum bende ayıp yani bende rezil oldum ama nişanım var yakında aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceğim bu sefer.

bence büyütüyorsunuz. ne gibi kötü birşey ima etmeye çalışmış olabilir ki? yaptığıyla en çok kendini kötü duruma düşürür., aç gözlü görünür. bilinçli yapmadığını burdan anlarsınız...
belki yakın gördü, ondan isteyebildi. size büyük bir gıcıklığı olsa, azıcık da kafası çalışıyorsa tenezzül edip istemezdi bile bence...

şimdiden kendinizi şartlandırmayın.

Dogru yazmisin burbuk can....Lakin kimin kimden cekecegi hicte belli olmaz...

Böyle o kim oluyorki havalarinda gezinmeye devam ederse konu sahibi arkadasimiz o eltide birgün ona kim oldugnu gösterir vesselam...

Kişi kendinden bilir işi..Sanırım siz herkese söz geçirmek istediğiniz için eltinizin bu davranışını da kendinize göre yorumlamışsınız,size yol yordam öğretmeye kalkışıyormuş gibi anlamışsınız..Ne olursa olsun onunla ilgili görgüsüz,densiz demeniz yakışıksız..Biraz kendinizle ve çevrenizle barışık olun,Allah'ın çikolatasını mesele haline getirmeyin..

canım kusura bakamyın aam onda yorumdna bunu mu çıkardınız helal olsun size :)
ADETTİR O ÇİLOKATAYI SÖZ KESILDIKTEN SONRA SİZİN TUTMANI GEREKIYORDU.
BENCE SİİZN ALINDIGINZ ELTINIZIN İSTEMSİ DEĞİL SİZİN EKSİĞİNİİZ ORTAYA ÇIKARMIŞ OLMASI .. YANILIYOMUYUM

KK olarak bizde hayırlı olsuna gelelim hep beraber yeriz be kızlar:)Sizi sevdiğimi sölemeye geldim gene vereliniortak

Başlığı görünce inanıhn birşey zannettim..
Mesajınızı okumaya başlayınca gene birşeyler oldu zannettim..

Ama mesaj bitince sorunun nerede olduğunu göremedim.
Bunda garipsenecek birşey yok.
Söz çikolatası bu istenir tabiki.
Sıradan bir çikolata değilki, alsın başka yerden yesin.
Sizinde getirip getirmeyeceğinizi nereden bilecek.
Keşke siz bu söze gerek bırakmadan herkese ikram etseymişsiniz.

Çok yazık böyle düşünmeniz.
Sorun olmayacak birşeyi bile bu kadar büyütmüşsünüz, gerçekten sorun olunca ne yapacaksınız?

Azıcık iyi niyet gösterseydiniz, eltiniz patavatsız,seviyesiz, görgüsüz olmazdı.

ahh ahh ben yazmım sımıd eltımın kaynımın sÖzlerını buraya...konu sahıbesı ben anlatmaya baŞlasam ınanınkı bı kolı Çıkolata alıp gıdersınız eltınızın elını opmeye :)))

Yahu tabiki sözden sonra herkeze çikolata ikram ettim o kadar da değil yani sizde ne anladınız yani..

Siz lafı niye tersinden anlıyorsunuz anlamadım söz kesildikten sonra çikolata ikram edildiğini dünya alem biliyor bende ikram ettim heralde ne alaka yaaa.

gelemeyenler için eltiside eşi ayda diğer kardeşleri için istemiş ay kayananmda benden seszice istemişti kaynım için ne var yahuuu bir tuhafsınız giderken herkes yesin o çikolatadan adettir diye yoksa kimse
çikolata alaıp yiyemio değil abisnin çikolataısnı yesin diyedir

sen şimdiden böyle armutun sapı üzümün çöpü mevzulara takılırsan
çok işin var demektir..
ben olsam ben de istemem madem çok çikolata yedirmek istiyorum
alırım yolda giderken bi kutu çikolata yine de istemem
ama istedi diye de birşey olmaz...samimiyetinizden ileri gelmiştir..
normalde nişan çikolatası diye ikram edilir..belki o da öyle birşey düşünmüştür...
takma değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…