KK olarak bizde hayırlı olsuna gelelim hep beraber yeriz be kızlar:)Sizi sevdiğimi sölemeye geldim gene vereliniortak
KK olarak bizde hayırlı olsuna gelelim hep beraber yeriz be kızlar:)Sizi sevdiğimi sölemeye geldim gene vereliniortak
yahu tabiki sözden sonra herkeze çikolata ikram ettim o kadar da değil yani sizde ne anladınız yani..
hee şimdi eltini haksız çıkarmkiçin ugraşma be gulum sen bıze bu olaydan bahsettın ve bız bu olay konuusnda yorum yapıyoruz...bend eeltıme bayılmam ama haklıyada haklı derım yaneeeeebakın burda ben eltime haksızlık yapmış gibi tavırlar görüyorum ama ben haklıyım çünkü eltimin bu ilk davranışı değil normaldede buna benzer patavatsızlıkları oldu bende onun huyunu az çok çözdüm yani birtek olay bu değil.
bakın burda ben eltime haksızlık yapmış gibi tavırlar görüyorum ama ben haklıyım çünkü eltimin bu ilk davranışı değil normaldede buna benzer patavatsızlıkları oldu bende onun huyunu az çok çözdüm yani birtek olay bu değil.
bakın burda ben eltime haksızlık yapmış gibi tavırlar görüyorum ama ben haklıyım çünkü eltimin bu ilk davranışı değil normaldede buna benzer patavatsızlıkları oldu bende onun huyunu az çok çözdüm yani birtek olay bu değil.
sözden sonra ikram ettınız eltınız gelemeyenler için de almadımı o anda.bence eltınıze patavatsız dıycegıunıze tebrık etmelıısnz siz ikram ederken doldursaydı cebıne dahamı hoş olurdu bı duşünün.giderken istemiş işte.
Herkesın içinde demişssinzya benım bildğigim oglan tarafı en son gider ee en sona siizn ve nişanlınızın ailesi kalmıştır
rezıl olmck bı duuru yok yanı.rahat olun canım benım.gerckten bu nda bişey yok.
Sanırı m sizbırazda kendı ailenizin gazına gelmişssinz .ailenızın yapması gereken kızım bişey yokonda.sen içini ferht tut gibi bişeyler söylemelilerdi.
Sizailenize bunu söyleyın böyle bı durumda benı sakınleştirin siz deyin.
Benım ailem eşimin aileisnin bi çok eksı yonunu gördugu halde bana hep gzuel seyelr söylerler.sen oyle anlamıssındır öyle demk istememişlerdir falan...
Nedense böyle bir mesaj yazacagini adim gibi biliyordum....
Ilk yorumunda neden bahs etmeden eltinin daha önceki patavatsizliklarindan?yerimseniben
Bak güzelim...kimsenin seni haksiz cikarmak icin yaptigi bir ugras yok...sana ne gibi bir karizimiz olsun ki...elimize ne gecek ayrica.?
Bizim sana demek istedigmiz sadece böyle gereksiz bir konuyu büyütüp eltinle arani bozma.....ailenin gazina gelme...
Seni rezil falan olmadin, eltinde rezilik yapmadi....lmaz:
Aileni anlamak mümkün degil...sen bu olaya kizip sinirlensen bile, onlarin sana aman bosver kizim ne olacak istemis diye....simdiden arani bozma eltin ile demeleri gerekirdi....yarin birgün cünkü sen ailenle degil onlarla ic ice olacaksin...
İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş...
Kötü düşünen fesat insanlar etraflarındaki herkesi fesat ve kötü olarak değerlendirirler...
İyi insan ise etraflarındaki herkesi kendileri gibi iyi niyetli olarak görürler.
2. tip insanlar çok zarar görürler çünkü maalesef herkes iyi değildir, ve onlar herkesi iyi bildikleri için savunmasızdırlşar kolay zarar görebilirler...
Ama 1. tip insanlar daha da kötüdür.. Onlar hem zarar verir çünkü kötü ve fesattırlar, hem de hiç iyi ilişkiler kuramazlar çünkü herkesi kötü bildikleri için herkesle kabvgalı yada mesafeli olurlar...
Hiçkimse tam kötü yada tam iyi değildir. Bunu bilmeli ve ona göre davranmalıyız.
Kıytırık bir çikolata için de kimseyiş patavatsız, seviyesiz, densiz olarak nitelendirmeyin, karşı tarafa da aynı hakkı tanımış olursunuz, gün gelir o birileri de bir damla su için size bu lafları diyebilir...
O zaman alttarafı bir damla su için bu kadar laf söylenirmi deme şansınız da olmaz...
bu yazıyı okuyunca aklıma..artık fıkramıdır..gerçek bır olaymıdır..bılemıycem ama yazmak istedim
birgün10,15 kadın toplanmış gün yapıyorlarmış..ev sahibi kadınları camın önüne toplayıp demişki..su karsıdaki gelinin camlarına bakın ne pis demiş..eve gelen komşulardan biri de demişki..onun camları degil pis olan..senin camlar pis oldugu için..onun camlarıda pismiş gibi gözüküyor..demiş..
o hesap..insan nasılsa karşıdakinide öyle görürmüş:lepi:
hee şimdi eltini haksız çıkarmkiçin ugraşma be gulum sen bıze bu olaydan bahsettın ve bız bu olay konuusnda yorum yapıyoruz...bend eeltıme bayılmam ama haklıyada haklı derım yaneeeee
Bak canım diğer başımadan geçenleri buraya başında yazmadım çünkü buraya tek bir konu açtım ve onu tartışıyoruz aynı konu içinde birden fazla şeyden bahsetmek istemedim. Sen buna inanmamış olabilirsin ama bu doğru eltim nerde nasıl davranacağını bilmeyen bir insan artık buna kesin kanaat getirdim ben, bunu sadece son yaşadığım olay yüzünden demiyorum bir bildiğim varki konuşuyorum yoksa tabiki insanları sadece bir hatasından dolayı asla karalamam.
Ya Allah aşkına verin ben yiyim o çikolataları, ne mevzuymuş beeeşakkıdı
Elif ablam ziyarete gelmiş,bende ondan özendim,çay var,neskafe var,meyvesuyu,limonata ne istersiniz hanımlarbuyrunnnnnnnnn
biraz soluklanın,derin nefes ve sakinleşme zamanıa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?