Eltimle aramızda geçen çirkin diyalog

bencede sen abartmışssın, tamam eltinin söyledikleri hoş değil ama mail atman yanlış olmuş, açıkcası tavır takınabilirdin, sana verdiği cevapta da kötü bir şey söylememiş ki, ayrıca face de konuşma geçmiş sonuçta insanın ses tomu mimikleri önemlidir, belki gerçekten şaka yaptı bilemezsin...
evlilik koşuşturmasında olduğunu yazmışsın sanırım biraz stres oldun sen:) rahatla...
:) mutluluklar

ben küçük bir meselenin fazla büyütüldüğünü düşünüyorum
eltini tanımıyorum niyetini bilemem ama genel olarak iyi anlaşıyorsanız bu olayı büyütmeyi anlamsız buluyorum:6:

Bazı arkadaşlar senin olayı abarttığını düşünmüş ama bence alakası yok.Gayet de abartılıcak bi durum var ortada.

Seninle konuşurken vakti kısıtlı olabilir,çalışıyo olabilir.Gayet normal.

Benim de tanıdıklarım çok,onlar ben çalışırken bana bişeyler yazar veya cevap bekler biliyorum.Soruyolar neden cevap vermiyosun diye.Ben de güzel bir dille o an müsait olmadığımı söylüyorum.

Ama ne demek ben çalışıyorum.Sen nişanlına da böyle yapıyosundur bilmem ne!!Terbiyesizin tekiymiş bence.Hiç normal bi davranış değil bu."Şu an müsait değilim,sonra görüşelim canım" demek zor gelmiş şaka yapası mı gelmiş hanımefendinin.

Bu bayan sana üstünlük kurmaya çalışmış "ben çalışıyorum,senin gibi boş gezenin boş kalfası değilim.Sana zırt pırt cevap yazamam" demiş resmen.

Hiç yüz verme,görüşmek isteyene kadar bulaşma derim ben

canım zaten öyle bundan sonra bende mesafemi koruyacağım ama bende çalışıyorum yani kendince benim boş gezenin boş kalfası oldumu düşünmüşsede çok yanlış yani zaten oda mesafe koydugumu bi şekilde anlayacak hareketlerimden

canım zaten öyle bundan sonra bende mesafemi koruyacağım ama bende çalışıyorum yani kendince benim boş gezenin boş kalfası oldumu düşünmüşsede çok yanlış yani zaten oda mesafe koydugumu bi şekilde anlayacak hareketlerimden

Sonraki mesajda yazdıklarına bakıyorum da ordaki üslubu da hiç hoş değil.
Kimse umrumda değil gibi konuşmuş.
Kendi haline bırak boşver.Sana böyle şakalar yapmaya hakkı yok.
Zaten o kadar samimi olsaydınız bu sözlerine de alınganlık yapmazdın.Şaka olduğunu sen de düşünürdün,bilirdin.
Ne acaip insanlar var şu dünyada

evet canım çok haklısın madem öyle benimde umrumda değil kendi kaybetti bende başında görmüş oldum kimin ne oldugunu

yapmayın lütfen, insan ilişkileri bu kadar kolay mı kuruluyor... anlık bir şey yüzünden iyi giden ilişkini hemde akrabalık ilişkini neden bozasın? neden üstünlük kuracak olsun ki? bir iki hatalı cümle...

büyüklük sende kalsın sana pasif kal kendini ezdir demiyorum, alıngan olmaya da gerek yok diyorum sadece, ben yoğun olduğumda annemle babamla bile konuşamıyorum telefon ettiklerinde bırakın yoğunum demeyi cevap bile veremiyorum

nerden biliyorsunuz belki o zamn gerçekten çok önemli bir işi vardı? o zamana kadar iyi anlaştığını söylemişssin, bu kadın seni hor görecek olsa en başından kötü davranırdı

ilk hatayı sen yapmışsın kusura bakma. sen msj yazmışsın cvp gelmemiş bırak cevap yazdığı zaman yazsın. çalışıyor olabilir müsait olmayabilir. hemen cvp yazıcaz diye bişey yok bazen ben görmüyorum bile arkadaşlaımın yazdıklarını. sonra mail atman hele hiç olmamış. kim nasıl istşiyorsa öyle davransın sen onun sana patlamaısnı sağlamışsın. bir daha böyle oyunlara gelmemelisin. bişeymi dedi cvp verme olsun bitsin

evet mail yazdıgım için gerçekten pişman oldum bende sonra ama oldu bi kere dediğiniz gibi bi daha cevap yazmış yazmamış hiç sormam bile gerek yok yani ama ben mailde kötü bişey söylemedim fakat yazdıgınız şeyler ters anlaşılabiliyor

Back
X